opc_loader

Wensenlijst

Yoni-ei Rozenkwarts

34,95

Niet op voorraad!


Meer informatie nodig? Neem contact op!

Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  0  items
Beschrijving

Yoni-ei Rozenkwarts

Prachtig Rozenkwarts Yoni-ei voor tantrische en natuurgeneeskundige toepassingen!

Met dit relatief kleine Rozenkwart-ei kunnen vrouwen op eenvoudige wijze werken aan de versteviging van de vagina- en bekkenbodemspieren. Dit ei bezit vanzelfsprekend de krachtige energetisch eigenschappen van Rozenkwarts. Dit ei is kleiner dan een gemiddeld kippenei en is in de lengte doorboord (Ø 2mm) zodat er een koordje doorheen gehaald kan worden. Wij adviseren u om hiervoor flosdraad (geen mint!) te gebruiken en deze telkens na gebruik te vervangen in verband met de hygiëne.

Dit Yoni-ei wordt geleverd in een handig opbergdoosje!

Extra informatie

Dit bijzondere Rozenkwarts-ei is ook bekend als Yoni-ei, Yoni-egg, Energie-ei of Tantrisch-ei. Rozenkwarts behoort tot de kwartssoorten en is roze van kleur. De steen is licht doorschijnend en heeft een glasachtige, soms vetachtige glans.

Meer over Rozenkwarts

Rozenkwarts is bij uitstek de steen van het hart en de liefde. De steen werkt sterk in op het hartchakra en opent het hart om liefde te ontvangen en om liefde te geven. De steen trekt harmonieuze liefdes- en vriendschappelijke relaties aan en bevordert ook eigenliefde en zelfacceptatie. Rozenkwarts heeft een milde, zachte werking en werkt kalmerend bij verdriet en trauma’s en bevordert empathie, openheid en behulpzaamheid. De steen maakt ontvankelijkheid voor alle soorten schoonheid en stimuleert creativiteit en fantasie. Fysiek heeft de steen een positieve werking op het hart, de geslachtsorganen, duizeligheid, sexuele problemen, de vruchtbaarheid, en borst- en longkwalen. Bijzonder geschikt voor gebruik tijdens de zwangerschap (maximaal 1 uur achtereen gebruiken)

Afmetingen

  • Lengte: 44-47mm
  • Breedte: 33-34m

De positieve invloeden van regelmatige oefeningen met dit ei!

  • Versterkt het gevoel van kracht.
  • Verbetert de doorbloeding en energetische stroming van de baarmoeder.
  • Helpt bij het vasthouden van energie.
  • Geeft versteviging van de vagina- en bekkenbodemspieren.
  • Geeft enige preventieve werking ten aanzien van orgaanverzakking.
  • Helpt bij de aanpak van blaasincontinentie.
  • Versterkt het orgastisch vermogen.  

Jade, Rode Jaspis & Rozenkwarts

Het Jade ei heeft het oorspronkelijk bedoelde energie gevende en reinigende effect. Hiermee zijn dan ook geen separate vaginale crèmes en douches meer nodig. Zwangeren opgepast, het Jade ei is zeer krachtig, en kan weeën opwekken, dat is niet altijd gewenst. Het Rozenkwarts ei heeft dit effect niet. Het Rode Jaspis ei is bijzonder geschikt voor vrouwen die door omstandigheden erg weinig voelen (frigiditeit), waar de vrouwelijke energieën flink meer mogen gaan stromen.


Gebruiksinstructie

​Lees hier de actuele gebruiksinstructie.

Bijzonderheden

Dit Yoni-ei is niet geschikt voor oraal gebruik. Vóór gebruik op lichaamstemperatuur brengen, bijvoorbeeld met behulp van lauw water. 

Reiniging

Indien nodig of gewenst kan het ei eenvoudig gereinigd worden met een natuurlijk en biologisch reinigingsproduct. Dus meukvrij en zonder bijtende stoffen. Het mooiste en voordeligste reinigingsproduct hiervoor is Wipe & Clean, op basis van Effectieve Micro-organismen. Dit Yoni-ei ter reiniging beslist niet koken.

Opladen

Het is aan te bevelen om dit Yoni-ei tenminste ieder seizoen op te laden onder de volle maan, al of niet achter glas (ter bescherming van weersinvloeden)

Inschrijven nieuwsbrief
Laatst bekeken items