opc_loader

Wensenlijst

Bio Salie tinctuur

10,20


Meer informatie nodig? Neem contact op!

Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  7  items
Beschrijving

Biologische Salie tinctuur (Salvia officinalis)

Ondersteunend bij overmatig zweten, verzacht mond en keel!

Physalis Bio Salvia officinalis tinctuurdruppels ondersteunen bij overmatige transpiratie. De actieve bestanddelen van de saliebladeren kunnen ook een rol spelen in de verzachting van de mond en de keel (gorgelmiddel) en zijn daarnaast gekend voor hun remmende werking op de borstvoeding. Salie, ook wel de vrouwenplant genoemd, kent nog veel meer prachtige natuurgeneeskundige werkingen, het benoemen daarvan is echter door onze overheid ten stengste verboden.

Physalis hydroalcoholische extracten worden uitsluitend gemaakt van verse planten van biologische teelt. Ze zijn een geconcentreerde en pure bron van actieve bestanddelen en bevatten verder geen toegevoegde stoffen.

Extra informatie

De kracht van Physalis Bio Salie tinctuur!

  • Ondersteunend bij overmatig zweten
  • Verzachtend gorgelmiddel voor mond en keel!
  • 100% biologisch, puur en natuurlijk!

Inhoud

100ml
(ongeveer 2000 druppels)

Verpakking

Donkerbruin glas

Ingrediënten

Salvia officinalis (bloeiende top)* hydroalcoholisch extract.
* uit biologische teelt

Dosering

Driemaal daags 20 - 30 druppels. Innemen met water of een vruchtensap.

Contra-indicaties

Niet gebruiken tijdens de zwangerschap.

Bewaren

Afgesloten, donker, koel (niet in de koelkast) en buiten bereik van direct zonlicht, dieren en kinderen.

Disclaimer

Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Dit product is geen geneesmiddel en voorkomt niet per definitie dat een mens ziek wordt.

Natuurgeneeskundige toepassingen

Het is HeelBewust verboden met u alhier te delen wat dit product precies voor uw gezondheid kan betekenen. Ook mogen wij u niet voorzien van noodzakelijke en zinvolle informatie over dit product, uitleg over de werking, wetenschappelijke studies, achtergronden en referenties. Gebruik uw telefoon of een internetzoekmachine om meer te weten te komen.


Gestandaardiseerde productie

Physalis bio plantendruppels (tincturen) worden geproduceerd van verse planten uit gecontroleerde biologische teelt. Tenzij het gebruik van verse planten niet mogelijk of wenselijk is. Afhankelijk van het vochtpercentage en van de plantsoort wordt er tot 750 gram verse plant per liter tinctuur gebruikt.

Na de oogst worden de planten onmiddellijk fijngemalen en gedurende tenminste drie weken gemacereerd. Alcohol en water zorgen voor een volledige extractie van alle actieve bestanddelen. Hierna wordt het maceraat gedecanteerd en de resterende plantenmassa uitgeperst. Na filtratie wordt een heldere oplossing verkregen met minimaal 45% alcohol. Pas na een uitgebreide analyse wordt de tinctuur uiteindelijk vrijgegeven voor verkoop.

Physalis bio tincturen worden geproduceerd volgens de voorschriften van de Duitse of Franse farmacopee, die het gebruikte plantendeel (blad, wortel, zaad et cetera) en het alcoholpercentage aangeven, zodat de bereidingswijze steeds uniform is. Deze traditionele productiemethode staat garant voor een veilig en efficiënt uitgevoerd eindproduct.

Inschrijven nieuwsbrief
Laatst bekeken items