opc_loader

Wensenlijst

Ribes Nigrum tinctuur

Artikelnr: 0904
7,90


Meer informatie nodig? Neem contact op!

Zet op wensenlijst
Artikelnummers
EAN:
8717438690766
SKU:
VK0904
Voorraad
Voorraad:
  1  items
Beschrijving

Ribes Nigrum tinctuur (Ribes Nigrum)

De kracht van sterk geconcentreerde Zwarte bes!

Zwarte bes (Ribes nigrum) is een zeer rijk superfood met belangrijke natuurgeneeskundige eigenschappen! Vitakruid Ribes Nigrum ondersteunt het immuunsysteem. De actieve stoffen zijn proanthocyaninen, flavonoïden, fenolzuren, caretenoïden, vitamine C, aminozuren en enzymen. Ribes Nigrum bezit sterke anti-oxidatieve en sterke verboden te benoemen eigenschappen.  

Extra informatie

Sterke concentratie!

Deze Ribes Nigrum tinctuur is een geconcentreerd extract van één op tien. Ribes Nigrum tinctuur is gemakkelijk en voordelig in gebruik!


Over Vitakruid

Gezondheid is het grootste goed. Vitakruid zet zich daarom in voor de ontwikkeling van hoogwaardige voedingssupplementen die u helpen uw gezondheid en vitaliteit te behouden. Vitakruid levert voedingssupplementen die aansluiten bij de orthomoleculaire praktijk. Het assortiment wordt voortdurend verbeterd op reactie van de nieuwste en wetenschappelijke inzichten. De producten moeten zich onderscheiden op basis van prijs, dosering, samenstelling, zuiverheid, opneembaarheid en gebruiksgemak.

Samenwerking met professionals

Vitakruid wil voor iedereen relevante kennis beschikbaar stellen. Hierbij ligt de focus op de ondersteuning van professionals die beroepsmatig andere mensen adviseren over natuurlijke en orthomoleculaire oplossingen. Hiervoor organiseert Vitakruid regelmatig kennisbijeenkomsten door het hele land. Kennis delen is bij uitstek de bron tot verbinden. Vitakruid werkt nauw samen met natuurartsen, chiropractoren, fysiotherapeuten, reumatologen en orthomoleculaire therapeuten , die onze producten op grote schaal inzetten. Als innovatief bedrijf voelen wij ons zeer betrokken bij allen die werkzaam zijn in de complementaire gezondheidszorg.

Kwaliteitscontrole

De productie en distributie van de Vitakruid producten gaan volgens de strenge HACCP eisen. Hierdoor wordt de kwaliteit van de producten gegarandeerd. Echter worden de producten ook geproduceerd en gedistribueerd onder de nog strengere GMP voorwaarden. GMP is de afkorting van Good Manufacturing Practice en is het allerhoogste waarborgingsysteem. Er wordt gelet op de duurzaamheid van de productie.

Natuurgeneeskundige toepassingen

Het is HeelBewust verboden met u alhier te delen wat dit product precies voor uw gezondheid kan betekenen. Ook mogen wij u niet voorzien van noodzakelijke en zinvolle informatie over dit product, uitleg over de werking, wetenschappelijke studies, achtergronden en referenties. Gebruik uw telefoon of een internetzoekmachine om meer te weten te komen.


Inhoud

50ml

Samenstelling

Water, ethanol, Ribes Nigrum, wortelextract 1:10  

Ingrediënt Hoeveelheid RI*
Ribes Nigrum extract **
Geconcentreerde alcoholische extractie (verhouding één op tien)

* Referentie-inname ** Geen RI vastgesteld

Dosering

Driemaal daags 10 druppels, tenzij anders wordt geadviseerd. Bouw de dosering rustig op, begin bijvoorbeeld met driemaal daags 4 druppels. Iedere volgende dag de dosering met 1 druppel verhogen tot driemaal daags 10 druppels.

Veiligheid

Het gebruik van Ribes Nigrum is veilig. Voorzichtigheid is geboden bij gelijktijdig gebruik van anti-aritmica, antihypertensiva, hartglycosiden, diuretica en lithium.

Bewaren

Afgesloten, donker, droog en koel (niet in de koelkast). Buiten zicht en bereik van jonge kinderen houden.

Disclaimer

Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Dit product is geen geneesmiddel en voorkomt niet per definitie dat een mens ziek wordt.

Beoordelingen (0)
Ribes Nigrum tinctuur heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Ribes Nigrum tinctuur


Aanbevolen artikelen bij

Alternatieve artikelen bij

Spotlight!
Merken
Laatst bekeken items