opc_loader

Wensenlijst

Zwarte Walnoottinctuur (extra sterk)

21,95

Niet op voorraad!


Meer informatie nodig? Neem contact op!

Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  0  items
Beschrijving

Zwarte Walnoottinctuur extra sterk

De krachtigste stoffen uit de Juglans nigra!

De zwarte walnootboom (Juglans nigra) is lid van de Okkernootfamilie. Het is de Noord-Amerikaanse en Aziatische variant van de Europese walnootboom (Juglans regia). De Juglans nigra bevat echter aanmerkelijk meer effectieve stoffen dan de Europese soort. De schors en de groene schil van de walnoten worden al eeuwenlang gebruikt in de traditionele, inheemse natuurgeneeskunde, en vandaag nog steeds in de moderne natuurgeneeskunde, steeds meer zelfs!

Extra informatie

Dr. Hulda Clark

Walnoottinctuur is een belangrijk onderdeel van de door Dr. Hulda Clark ontwikkelde helingprogramma`s. In haar boeken beschrijft zij naast de extra sterke variant (op alcoholbasis), ook een tinctuur van gewone sterkte (regular strength) en een variant op waterbasis. Het is echter de extra sterke tinctuur die in haar programma`s wordt gebruikt omdat die de beste resultaten geven. Deze extra sterke zwarte walnoottinctuur bevat 50% alcohol. Dit heeft overigens ook een nadeel, door de aanwezigheid van alcohol wordt 21% BTW geheven.  
 

Zwarte Walnoottinctuur 


Inhoud

50ml

Ingrediënten

Zwarte walnoot (Juglans nigra) schil (groen), ethylalcohol, water, vitamine C (ascorbinezuur). Bevat 50% alcohol.

Dosering Darmenkuur

Separaat, of als onderdeel van een darmreinigingskuur: eenmalig 2 theelepels zwarte walnoottinctuur toevoegen aan een half glas water. Drink hiervan steeds kleine slokjes gedurende enkele uren, totdat het glas leeg is.

Dosering Leverkuur

Als onderdeel van een Clark leverreinigingskuur: eenmalig 10-20 druppels toevoegen aan het kuurvocht. 

Bijzonderheden

Aangegeven dosis niet overschrijden. Niet gebruiken tijdens zwangerschap of indien borstvoeding wordt gegeven.

Allergenendeclaratie

Dit product bevat geen gluten, synthetische conserveermiddelen, kleur, geur en smaakstoffen. Zwarte Walnoottinctuur is geschikt voor vegateriërs en veganisten.

Bewaren

Afgesloten, donker, droog en koel (niet in de koelkast). Buiten zicht en bereik van jonge kinderen houden.

Disclaimer

Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Dit product is geen geneesmiddel en voorkomt niet per definitie dat een mens ziek wordt.

Natuurgeneeskundige toepassingen

Het is HeelBewust verboden met u alhier te delen wat dit product precies voor uw gezondheid kan betekenen. Ook mogen wij u niet voorzien van noodzakelijke en zinvolle informatie over dit product, uitleg over de werking, wetenschappelijke studies, achtergronden en referenties. Gebruik uw telefoon of een internetzoekmachine om meer te weten te komen.

Aanbevolen artikelen bij

Inschrijven nieuwsbrief