opc_loader

Wensenlijst

Leverkruidenthee

12,20

Niet op voorraad!


Meer informatie nodig? Neem contact op!

Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  0  items
Beschrijving

Leverkruidenthee

Krachtige kruidenthee voor lever en galblaas!

Deze leverkruidenthee volgens traditioneel recept, bevat specifieke kruiden die van oudsher worden gebruikt om de lever en de galblaas te helpen. Met deze kruidenthee ondersteunt u de reinigende werking van de lever en het functioneren van de galblaas optimaal. Deze leverkruidenthee bevat daartoe 6 traditionele en krachtige leverkruiden en is gemaakt volgens de richtlijnen van Dr. Clark.

Extra informatie

​Inhoud

125 gram

Ingrediënten

  • Glidkruid (Scutellaria lateriflora) 7,8 gram
  • Koningskaars (Verbascum thapsus) 23,5 gram
  • Mariadistel (Silybum marianum) 15,6 gram
  • Witte eik (Quercus alba) 46,8 g
  • Wilde Yam (Dioscorea villosa) 15,6 gram
  • Zoethout (Glycyrrhiza glabra) 15,6 gram

Gebruik

Voeg een half kopje leverkruidenthee toe aan 2 liter zuiver (liefst gevitaliseerd) water. Breng het theewater (kort) aan de kook en laat het dan gedurende 6 uur in een afgesloten pan trekken. Giet hierna het geheel door een zeef, en warm het weer op. Drink 3 kopjes leverkruidenthee verdeeld over de dag, gedurende 6-8 weken. Bewaar de bereiding steeds in de koelkast.

Bijzonderheden

Raadpleeg eerst uw arts in geval van zwangerschap of het geven van borstvoeding.

Herxheimer reactie

Verboden te benoemen

Bewaren

Droog, donker en afgesloten bij kamertemperatuur (niet boven 25 graden Celcius). Buiten zicht en bereik van jonge kinderen houden.

Disclaimer

Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Dit product is geen geneesmiddel en voorkomt niet per definitie dat een mens ziek wordt.

Natuurgeneeskundige toepassingen

Het is HeelBewust verboden met u alhier te delen wat dit product precies voor uw gezondheid kan betekenen. Ook mogen wij u niet voorzien van noodzakelijke en zinvolle informatie over dit product, uitleg over de werking, wetenschappelijke studies, achtergronden en referenties. Gebruik uw telefoon of een internetzoekmachine om meer te weten te komen.

Aanbevolen artikelen bij

Inschrijven nieuwsbrief
Laatst bekeken items