opc_loader

Wensenlijst

S-Acetyl-L-Glutathion

72,90

Niet op voorraad!


Meer informatie nodig? Neem contact op!

Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  0  items
Beschrijving

S-Acetyl-L-Glutathion

Nieuwe stabiele en smaakloze vorm van Glutathion! Hoogste kwaliteit, zuiverheid en een optimale biologische beschikbaarheid!

S-Acetyl-L-Glutathion is een splinternieuw, zeer krachtig anti-oxidant dat zich onderscheidt met haar ongekend hoge biologische beschikbaarheid ten opzichte van Gereduceerd L-Glutathion (GSH).

Glutathion is de belangrijkste lichaamseigen stof die het lichaam inzet om gifstoffen waar wij continue aan worden blootgesteld onschadelijk te maken. Er zijn vele factoren die een aanslag doen op de lichaamsvoorraden van Glutathion zoals: stress, vervuiling, straling, medicijnen (geneesremmers), slechte voeding, veroudering, sport en verwonding. Drie belangrijke functies van Glutathion zijn de detoxificerende eigenschappen, de immuun versterkende eigenschappen en de anti-oxidatieve functie.

Extra informatie

Glutathion, de Moeder van alle anti-oxidanten!

Glutathion wordt door het lichaam aangemaakt uit de aminozuren cysteïne, glutamine en glycine en is de belangrijkste zwavelverbinding in ons lichaam. Bij bepaalde situaties zoals te veel oxidatieve stress, straling, vervuiling, veroudering, medicijnen (geneesremmers), slechte voeding, operaties, brandwonden, zware metalen belasting en vergiftigingen is de behoefte aan Glutathion verhoogt en wordt het snel verbruikt. Glutathion beschermt onze cellen tegen schade, veroudering en ziekten en het op peil houden ervan speelt een belangrijke rol bij de orthomoleculaire therapie. Inname van normale Glutathion ook in de gereduceerde vorm heeft als nadeel dat deze inactief wordt door de peptidase in de darmen. Door het toevoegen van de Acetyl groep blijft deze Glutathion stabiel waardoor de biologische beschikbaarheid wordt geoptimaliseerd.

Wat is het verschil tussen L-Glutathion en S-Acetyl-L-Glutathion?

Conventioneel gereduceerd Glutathion (GSH of L-Glutathion) wordt grotendeels vernietigd in het maagdarmkanaal, waardoor een hoge dosis moet worden genomen voor een resultaat. Met de S-acetyl-L-Glutathion, hebben wetenschappers de eerste stabiele vorm van Glutathion ontwikkeld! S-Acetyl-L-Glutathion wordt volledig geabsorbeerd in het bloed en wordt volledig intact opgenomen in de lichaamscellen, waar het zijn volledig beschermende effect kan ontketenen. Het gebruik van maagzuur resistente plantaardige capsules verhoogt de stabiliteit van S-Acetyl-L-Glutathion nog eens verder.

Efficiënte passage van de celmembraan!

S-Acetyl-L-Glutathion, is een lipide achtige verbinding, die intact opgenomen wordt door chylomicronen in de darm. De Acetyl binding voorkomt oxidatie en laat de molecuul diffuus in de cel gaan na absorptie in de darm. De binding wordt dan gesplitst door niet-specifieke enzymen binnen de cel.

S-Acetyl Glutathion is stabiel en smaakloos!

S-Acetyl Glutathion is uiterst stabiel. Acetylatie voorkomt de afbraak van glutathion en vereist geen energie om gesplitst te worden naar GSH nadat zij de celwand gepasseerd zijn. S-Acetyl-L-Glutathion heeft organoleptische voordelen. De acetyl-groep op het zwavelatoom van cysteïne vermindert de onaangename geur en de smaak van het zwavelatoom en vooral de typische nasmaak van glutathion.

Hoogste kwaliteit Glutathion!

De S-Acetyl-L-Glutathion van Vitakruid wordt vervaardigd volgens strenge richtlijnen. Deze S-Acetyl-L-Glutathion is uitgebreid getest en gecertificeerd. Dit garandeert de hoogste kwaliteit, zuiverheid en een optimale biologische beschikbaarheid.

De kracht van S-Acetyl-L-Glutathion, de actieve vorm van Glutathion!

  • Absorptie nu wel mogelijk bij orale toediening.
  • Is stabiel in het maag-darmkanaal zonder degradatie naar enkelvoudige aminozuren.
  • Verhoogt het intracellulaire GSH gehalte na orale inname.
  • Geen vervelende smaak en geur zoals GSH.
  • Hogere stabiliteit van het actieve ingrediënt.
  • Gepatenteerde stabiele vorm.

Over Vitakruid

Gezondheid is het grootste goed. Vitakruid zet zich daarom in voor de ontwikkeling van hoogwaardige voedingssupplementen die u helpen uw gezondheid en vitaliteit te behouden. Vitakruid levert voedingssupplementen die aansluiten bij de orthomoleculaire praktijk. Het assortiment wordt voortdurend verbeterd op reactie van de nieuwste en wetenschappelijke inzichten. De producten moeten zich onderscheiden op basis van prijs, dosering, samenstelling, zuiverheid, opneembaarheid en gebruiksgemak.

Samenwerking met professionals

Vitakruid wil voor iedereen relevante kennis beschikbaar stellen. Hierbij ligt de focus op de ondersteuning van professionals die beroepsmatig andere mensen adviseren over natuurlijke en orthomoleculaire oplossingen. Hiervoor organiseert Vitakruid regelmatig kennisbijeenkomsten door het hele land. Kennis delen is bij uitstek de bron tot verbinden. Vitakruid werkt nauw samen met natuurartsen, chiropractoren, fysiotherapeuten, reumatologen en orthomoleculaire therapeuten , die onze producten op grote schaal inzetten. Als innovatief bedrijf voelen wij ons zeer betrokken bij allen die werkzaam zijn in de complementaire gezondheidszorg.

Kwaliteitscontrole

De productie en distributie van de Vitakruid producten gaan volgens de strenge HACCP eisen. Hierdoor wordt de kwaliteit van de producten gegarandeerd. Echter worden de producten ook geproduceerd en gedistribueerd onder de nog strengere GMP voorwaarden. GMP is de afkorting van Good Manufacturing Practice en is het allerhoogste waarborgingsysteem. Er wordt gelet op de duurzaamheid van de productie.

Natuurgeneeskundige toepassingen

Het is HeelBewust verboden met u alhier te delen wat dit product precies voor uw gezondheid kan betekenen. Ook mogen wij u niet voorzien van noodzakelijke en zinvolle informatie over dit product, uitleg over de werking, wetenschappelijke studies, achtergronden en referenties. Gebruik uw telefoon of een internetzoekmachine om meer te weten te komen.


Inhoud

90 vegacaps

Samenstelling

S-Acetyl-L-Glutathion, calciumfosfaat, microkrystallijne cellulose (bindmiddel), hydroxypropyl methylcellulose (capsule), silicium dioxide

Ingrediënt

Hoeveelheid

RI*

S-Acetyl-L-Glutathion

100mg

**

* Referentie-inname ** Geen RI vastgesteld

Dosering

Volwassenen: neem één tot drie maal daags 1 capsule bij of na de maaltijd met een beetje water in.
Kinderen 3-12 jaar: Neem eenmaal daags 1 capsule bij of na de maaltijd met een beetje water in.
Voor kinderen en volwassenen is het verstandig om de eerste drie dagen een boost te gebruiken, dus twee capsules per dag, een in de ochtend, een in de avond.
Aanbevolen dosis niet overschrijden.

Veiligheid

S-Acetyl-L-Glutathion is veilig in gebruik. Raadpleeg een deskundige bij zwangerschap of borstvoeding.

Allergenendeclaratie

Dit product bevat geen: gluten, gist, lactose, kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen.

Bewaren

Afgesloten, donker en koel (niet in de koelkast). Buiten zicht en bereik van jonge kinderen houden.

Disclaimer

Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Dit product is geen geneesmiddel en voorkomt niet per definitie dat een mens ziek wordt.

Aanbevolen artikelen bij

Inschrijven nieuwsbrief
Laatst bekeken items