opc_loader

Wensenlijst

Hepeel H (druppels)

45,30

Niet op voorraad!


Meer informatie nodig? Neem contact op!

Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  0  items
Beschrijving

Hepeel H (druppels)

Effectieve Homeopathische drainage met Hepeel H!

Hepeel H is een homeopathisch geneesmiddel ter ondersteuning van de lever Qi. Hepeel H helpt bij de drainage van afval- en gifstoffen tijdens het ontgiften. Het is van groot belang dat de belastende stoffen in alle weefsels (van top tot teen) worden vrijgemaakt en samen met de belastende stoffen in de bloedstroom snel en efficient worden afgevoerd. Het lichaam gebruikt hiervoor vooral de uitscheidingsorganen darmen, het lymfestelsel, de nieren en de zweetklieren. 

Extra informatie

Hepeel H stimuleert de drainage via de lever.

Boodschap van Minister Schippers

Heel Hepeel H is een homeopatisch geneesmiddel zonder specifieke therapeutische indicatie, toegepast volgens de principes van de homeopathische geneeswijze.

Drainagekuur

Normaliter duurt drainagekuur 3-6 weken. Idealiter doe je dat tweemaal per jaar, in het voorjaar en in het najaar. Zo stem je af op de natuurlijke ritmen. Het is verstandig om vooraf een lymfedrainage en oorreflexmassage uit te voeren.

Lever/Gal reiniging

Hepeel H wordt separaat of als onderdeel van De Trias kuur veelvuldig ingezet ter ondersteuning van zowel de normale lever & gal reiniging, als de alternatieve (milde) variant ervan.

Natuurgeneeskundige toepassingen

Het is HeelBewust verboden met u alhier te delen wat dit product precies voor uw gezondheid kan betekenen. Ook mogen wij u niet voorzien van noodzakelijke en zinvolle informatie over dit product, uitleg over de werking, wetenschappelijke studies, achtergronden en referenties. Gebruik uw telefoon of een internetzoekmachine om meer te weten te komen.


Inhoud

100ml (1900-2000 druppels)

Verpakking

Glazen flesje met druppeldop

Dosering & gebruik

Volwassenen & kinderen vanaf 12 jaar: driemaal daags 10 druppels innemen.
Stootkuur: zo nodig elk kwartier 10 druppels gedurende 2 uur innemen. Maximaal 12 maal daags, 10 druppels.

Kinderen 6-12 jaar: driemaal daags 7 druppels innemen.
Stootkuur: zo nodig elk kwartier 7 druppels gedurende 2 uur innemen. Maximaal 10 maal daags, 7 druppels.

De druppels onverdund of met een beetje water innemen, even in de mond houden en daarna doorslikken.

Stootkuur Hepeel H druppels

Het is beslist aan te bevelen om gebruik van Hepeel H te starten met een stootkuur, vooral als het eerste gebruik betreft, alvorens de normale dosering te volgen.

Hepeel, Reneel en/of Lymphomyosot gecombineerd gebruiken

Steeds afzonderlijk en puur innemen is het best. Neem de druppels van flesje A in de mond gedurende zo'n 10 seconden, erna doorslikken. Druppel ondertussen de druppels van flesje B op een lepel en neem die vervolgens in de mond et cetera.

Samenstelling per 100 gram druppels

Actieve stof Gewicht
Carduus marianus D4 10 gram
Cynara scolymus D4 10 gram
Lycopodium clavatum D6  10 gram
Nux vomica D12 10 gram
Taraxacum officinale D4 10 gram

Hulpstoffen

Alcohol 35% (v/v) en water

Bewaren

Afgesloten, donker, droog en koel (niet in de koelkast). Buiten zicht en bereik van jonge kinderen houden.

Contra-indicaties

Hepeel H bevat 35 vol % ethanol (alcohol), d.w.z. max. 135 mg per dosis van 10 druppels, hetgeen overeenkomt met 3,5 ml bier, 1,5 ml wijn per dosis (uitgaande van respectievelijk 5 vol % en 12 vol % ethanol). Schadelijk bij alcoholisme. Voorzichtigheid is geboden bij zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven, kinderen en groepen met een verhoogd risico, zoals patiënten met een leveraandoening of epilepsie.

Allergenendeclaratie

Bevat geen GMO producten, geen zetmeel, gluten, geen conserveermiddelen, geen kleur-, geur- of smaakstoffen, geen chemische stoffen. Geschikt voor vegetariërs. Kosher.

Disclaimer

Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Dit product is geen geneesmiddel en voorkomt niet per definitie dat een mens ziek wordt.

Aanbevolen artikelen bij

Alternatieve artikelen bij

Inschrijven nieuwsbrief
Laatst bekeken items