opc_loader

Wensenlijst

Biologisch Momordica Charantia

10,65

Niet op voorraad!


Meer informatie nodig? Neem contact op!

Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  0  items
Beschrijving

Biologisch Momordica Charantia (grof)

Ayurvedische Momordica Charantia thee op basis van de Bittermeloen plant!

De Momordica Charantia plant behoort tot de familie van Cucurbitaceae waar pompoenen en kalebassen ook toe behoren. Er is ongelofelijk veel onderzoek gedaan naar Momordica Charantia. Alleen al in Pubmed zijn er 217 artikelen verschenen over dit gewas. Wanneer u dit als groente wilt eten moet u wel een goed recept hebben omdat de vrucht erg bitter is. De engelse naam van deze vrucht is dan ook 'bitter melon', dat zegt al genoeg. Als thee is het veel beter te doen, de smaak is zelfs aangenaam.

Extra informatie

Oorsprong

Het Europa Ayurvedisch Centrum (Witharen) kweekt deze vrucht in het voorjaar en in de zomer. Daar worden ook de rijpe vruchten geplukt om te drogen op de houten kruidenzolders. Daar worden ze gedroogd bij een perfecte luchtcirculatie. De droge vrucht wordt dan verzameld en verpakt in zakjes van 85 gram. Daar doet u bijna een maand mee. 

Natuurgeneeskundige toepassingen

Het is HeelBewust verboden met u alhier te delen wat dit product precies voor uw gezondheid kan betekenen. Ook mogen wij u niet voorzien van noodzakelijke en zinvolle informatie over dit product, uitleg over de werking, wetenschappelijke studies, achtergronden en referenties. Gebruik uw telefoon of een internetzoekmachine om meer te weten te komen.


Inhoud

80 gram

Ayurvedische indicatie

V-P-K+

Dosering

Nornale toepassing: Tweemaal daags 1 kop thee, in de ochtend (voor het ontbijt) en in de avond (voor het slapen).

Gebruik

Breng 1 liter water aan de kook. Voeg 3 eetlepels Momordica Charantia toe en laat dat 10 minuten goed doorkoken. 

Bewaren

Afgesloten, donker, droog en koel (niet in de koelkast). Buiten zicht en bereik van jonge kinderen houden.

Disclaimer

Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Dit product is geen geneesmiddel en voorkomt niet per definitie dat een mens ziek wordt.

Alternatieve artikelen bij

Inschrijven nieuwsbrief
Laatst bekeken items