opc_loader

Wensenlijst

Rhodiola extract

29,90


Meer informatie nodig? Neem contact op!

Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  2  items
Beschrijving

Rhodiola extract (Rhodiola rosea) vegacaps

Rhodiola extract gestandaardiseerd op 3% Rosavin en 1% Salidroside

Rhodiola rosea is onder natuurgeneeskundigen al eeuwend bekend als een kruid met een sterke adaptogene functie. Het kan daarom goed gebruikt worden gedurende een stressvolle periode. Bij stressvolle omstandigheden laat het lichaam zich gemakkelijker aanpassen zodat het een positieve werking heeft op zowel lichamelijke als geestelijke vermoeidheid. Rhodiola reguleert onder andere hormonale reacties en verbetert de werking van neurotransmitters in de hersenen en het zenuwstelsel.

Extra informatie

Meer over Rhodiola

Rhodiola kent een breed werkingsgebied waarvoor dit fantastische kruid al eeuwenlang wordt toegepast. Rhodiola is het best bekend als adaptogeen, een kruid of kruidencomplex waardoor lichaam en geest zich gemakkelijker aanpast aan extreme situaties. Van alle adaptogene kruiden (waaronder de eveneens bekende ginseng en eleutherococcus) heeft Rhodiola rosea de meest brede werking. Rhodiola past dan ook uitstekend bij de veelal overbelaste moderne mens, inclusief topsporters.

Vitakruid Rhodiola extract heeft vele goede invloeden!

 • Korte- en langetermijn geheugen
 • nervositeit
 • spieruitdagingen (na inspanning)
 • fysiek herstel na inspanning
 • fysiek uithoudingsvermogen
 • geestelijk aanpassingsvermogen
 • geestelijk uithoudingsvermogen
 • geestelijke energie
 • secueel uithoudingsvermogen
 • inslapen
 • nachtrust
 • functioneren neurotransmitters
 • regulatie hormonale reacties
 • vetverbranding

Over Vitakruid

Gezondheid is het grootste goed. Vitakruid zet zich daarom in voor de ontwikkeling van hoogwaardige voedingssupplementen die u helpen uw gezondheid en vitaliteit te behouden. Vitakruid levert voedingssupplementen die aansluiten bij de orthomoleculaire praktijk. Het assortiment wordt voortdurend verbeterd op reactie van de nieuwste en wetenschappelijke inzichten. De producten moeten zich onderscheiden op basis van prijs, dosering, samenstelling, zuiverheid, opneembaarheid en gebruiksgemak.

Samenwerking met professionals

Vitakruid wil voor iedereen relevante kennis beschikbaar stellen. Hierbij ligt de focus op de ondersteuning van professionals die beroepsmatig andere mensen adviseren over natuurlijke en orthomoleculaire oplossingen. Hiervoor organiseert Vitakruid regelmatig kennisbijeenkomsten door het hele land. Kennis delen is bij uitstek de bron tot verbinden. Vitakruid werkt nauw samen met natuurartsen, chiropractoren, fysiotherapeuten, reumatologen en orthomoleculaire therapeuten , die onze producten op grote schaal inzetten. Als innovatief bedrijf voelen wij ons zeer betrokken bij allen die werkzaam zijn in de complementaire gezondheidszorg.

Kwaliteitscontrole

De productie en distributie van de Vitakruid producten gaan volgens de strenge HACCP eisen. Hierdoor wordt de kwaliteit van de producten gegarandeerd. Echter worden de producten ook geproduceerd en gedistribueerd onder de nog strengere GMP voorwaarden. GMP is de afkorting van Good Manufacturing Practice en is het allerhoogste waarborgingsysteem. Er wordt gelet op de duurzaamheid van de productie.

Natuurgeneeskundige toepassingen

Het is HeelBewust verboden met u alhier te delen wat dit product precies voor uw gezondheid kan betekenen. Ook mogen wij u niet voorzien van noodzakelijke en zinvolle informatie over dit product, uitleg over de werking, wetenschappelijke studies, achtergronden en referenties. Gebruik uw telefoon of een internetzoekmachine om meer te weten te komen.


Inhoud

60 vegacaps

Samenstelling

Rhodiola extract gestandaardiseerd op 3% Rosavin en 1% Salidroside, Amylum solani (vulmiddel), Oleum helianthus annuum (antiklontermiddel).

Ingrediënten per capsule:

Essentiële stoffen Gewicht RI *
Rhodiola extract
Gestandaardiseerd op 3% Rosavin en 1% Salidroside
500mg **

* Referentie-inname ** Geen RI vastgesteld

Dosering  & gebruik

Neem 1 tot 3 maal daags 1 capsule met een glas water. Tenzij anders geadviseerd.

Bijzonderheden

Aangegeven dosis niet overschrijden. Raadpleeg eerst uw arts bij zwangerschap of borstvoeding.

Allergenendeclaratie

Dit product bevat geen gluten, gist, lactose, suiker, kunstmatige kleurstoffen, of conserveermiddelen. Dit product is geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Bewaren

Afgesloten, donker en koel (niet in de koelkast). Buiten zicht en bereik van jonge kinderen houden.

Disclaimer

Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Dit product is geen geneesmiddel en voorkomt niet per definitie dat een mens ziek wordt.

Inschrijven nieuwsbrief
Laatst bekeken items