opc_loader

Wensenlijst

Vitakruid L-Tyrosine

Artikelnr: 1253
16,90


Meer informatie nodig? Neem contact op!

Zet op wensenlijst
Artikelnummers
EAN:
87174386911053
SKU:
VK1253
Voorraad
Voorraad:
  1  items
Beschrijving

Vitakruid L-Tyrosine

L-Tyrosine is belangrijk bij geestelijke gezondheid en cognitieve prestaties!

L-Tyrosine is een semi-essentieel aminozuur dat een rol speelt in de productie van de neurotransmitters. L-Tyrosine is tevens noodzakelijk voor de synthese van het schildklierhormoon en adrenaline. Het is dan ook uitstekend te gebruiken als supplement ter ondersteuning van de geestelijke gezondheid en cognitieve prestaties.

Vitakruid L-Tyrosine 500 mg wordt gewonnen uit een natuurlijk fermentatie proces, hetgeen voordelen biedt ten opzichte van de synthetisch geproduceerde vorm van L-Tyrosine.

Extra informatie

De kracht van Vitakruid L-Tyrosine!

  • Helpt bij productie van neurotransmitters!
  • Helpt bij synthese van schildklierhormoon en adrenaline!
  • Gewonnen uit natuurljke fermentatie!
  • Hoge biologische beschikbaarheid!

Over Vitakruid

Gezondheid is het grootste goed. Vitakruid zet zich daarom in voor de ontwikkeling van hoogwaardige voedingssupplementen die u helpen uw gezondheid en vitaliteit te behouden. Vitakruid levert voedingssupplementen die aansluiten bij de orthomoleculaire praktijk. Het assortiment wordt voortdurend verbeterd op reactie van de nieuwste en wetenschappelijke inzichten. De producten moeten zich onderscheiden op basis van prijs, dosering, samenstelling, zuiverheid, opneembaarheid en gebruiksgemak.

Samenwerking met professionals

Vitakruid wil voor iedereen relevante kennis beschikbaar stellen. Hierbij ligt de focus op de ondersteuning van professionals die beroepsmatig andere mensen adviseren over natuurlijke en orthomoleculaire oplossingen. Hiervoor organiseert Vitakruid regelmatig kennisbijeenkomsten door het hele land. Kennis delen is bij uitstek de bron tot verbinden. Vitakruid werkt nauw samen met natuurartsen, chiropractoren, fysiotherapeuten, reumatologen en orthomoleculaire therapeuten , die onze producten op grote schaal inzetten. Als innovatief bedrijf voelen wij ons zeer betrokken bij allen die werkzaam zijn in de complementaire gezondheidszorg.

Kwaliteitscontrole

De productie en distributie van de Vitakruid producten gaan volgens de strenge HACCP eisen. Hierdoor wordt de kwaliteit van de producten gegarandeerd. Echter worden de producten ook geproduceerd en gedistribueerd onder de nog strengere GMP voorwaarden. GMP is de afkorting van Good Manufacturing Practice en is het allerhoogste waarborgingsysteem. Er wordt gelet op de duurzaamheid van de productie.


Inhoud

60 vegacaps

Samenstelling

L-Tyrosine (gefermenteerd), siliciumdioxide (vulmiddel), hydroxypropyl methylcellulose (capsule).

Ingrediënten per capsule

Essentiële stoffen Gewicht RI*
L-Tyrosine 500 mg **

* Referentie-inname
** Geen RI vastgesteld

Dosering en gebruik

Neem naar behoefte een- tot tweemaal daags een capsule. De eerste capsule direct na het opstaan innemen op een lege maag met water. Eventuele de tweede capsule tussen de maaltijden door innemen, tenzij anders wordt geadviseerd.

Contra-indicatie

Geen.

Allergenendeclaratie

Dit product bevat geen: gluten, gist, lactose, suiker, kunstmatige kleurstoffen, of conserveermiddelen.

Bewaren

Afgesloten, donker en koel (niet in de koelkast). Buiten zicht en bereik van jonge kinderen houden.

Natuurgeneeskundige toepassingen

Het is HeelBewust verboden met u alhier te delen wat dit product precies voor uw gezondheid kan betekenen. Ook mogen wij u niet voorzien van noodzakelijke en zinvolle informatie over dit product, uitleg over de werking, wetenschappelijke studies, achtergronden en referenties. Gebruik uw telefoon of een internetzoekmachine om meer te weten te komen.

Disclaimer

Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Dit product is geen geneesmiddel en voorkomt niet per definitie dat een mens ziek wordt.

Beoordelingen (0)
Vitakruid L-Tyrosine heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Vitakruid L-Tyrosine


Spotlight!
Merken
Laatst bekeken items