opc_loader

Wensenlijst

Gaba Plus

24,90

Niet op voorraad!


Meer informatie nodig? Neem contact op!

Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  0  items
Beschrijving

Vitakruid GABA Plus (smelttablet)

Uniek GABA smelttablet voor een directe en betere opname via het mondslijmvlies!

GABA (gamma-aminoboterzuur) is een aminozuur dat van nature in het menselijk lichaam voorkomt en van belang is voor het menselijk brein. GABA Plus bevat GABA (Gamma Amino Boterzuur), Magnesium tauraat en Thiamine HCl (vitamine B1. Deze GABA Plus formule garandeert een sterk verbeterde opname en krachtiger effect door de toepassing als smelttablet. De opname via het mondslijmvlies is direct en omzeilt de maag en de lever.

GABA is een belangrijke lichaamseigen stof van het menselijk brein. Het is een zogeenaamde inhibitory neurotransmitter en wordt gezien als natuurlijke rustgever. Inhibitory neurotransmitters regelen het verkeer tussen zenuwcellen in de hersenen en zorgen dat deze niet overactief worden en door externe spanningen op hol slaan. We maken GABA zelf aan in de hersenen maar naarmate we ouder worden produceert het lichaam steeds kleinere hoeveelheden.

GABA (Gamma Amino Boterzuur) functioneert dus als een remmende neurotransmitter en helpt daardoor om tot rust te komen en te kunnen ontspannen. Het gevoel dat GABA je geeft is uniek en lijkt op geen enkele manier op de ervaring die je met andere supplementen kan hebben. Het resultaat verschilt per individu, maar iedereen is het erover eens dat suppletie met GABA een weldadig en ontspannen gevoel geeft!

Extra informatie

Belangrijkste kenmerken van een tekort aan GABA

Een tekort aan GABA zorgt ervoor dat de spieren niet kunnen ontspannen, dat de hersenen blijven racen en dat het vermogen om rustig na te denken en te handelen ernstig verstoord raakt. GABA zorgt ervoor dat de goede verhouding tussen inhibitory neurotransmitters en  excitatoire neurotransmitters weer normaal wordt. GABA remt daarmee overmatige externe prikkels en draagt ertoe bij dat spieren en hersenen kunnen ontspannen.

GABA als smelttablet (sublinguaal)

Het eerste slijmvlies dat de tablet ontmoet is het mondslijmvlies. Het slijmvlies in de mond is zeer geschikt om stoffen zoals het GABA van Vitakruid snel te absorberen. Voor inname is het het handigst om de tablet onder de tong te laten smelten. Dit noemen we sublinguaal. Het GABA tablet van Vitakruid is zo gemaakt dat het direct door het mond- en wangslijmvlies wordt opgenomen. Het grote voordeel van deze inname is dat het een snelle en directe opname heeft en de maag en de lever wordt omzeilt. De opname via het mondslijmvlies is vele malen groter waardoor men minder nodig heeft. GABA van Vitakruid heeft een prettige smaak en dringt door zijn samenstelling goed door de slijmvliezen heen waardoor deze toedieningsvorm een uitstekende manier is om het resultaat van GABA te optimaliseren. Deze GABA Plus formule garandeert een sterk verbeterde opname door de toepassing als smelttablet.

De kracht van Vitakruid GABA Plus!

  • Smelttablet zorgt voor snelle werking door directe opname via mondslijmvlies.
  • Opname door mondslijmvlies zorgt voor betere opname bestanddelen.
  • Co-factoren vitamine B1 en magnesium maken GABA effectiever.
  • De smelttablet heeft een prettige smaak.
  • Magnesium is goed voor de gemoedstoestand, de leerprestaties, het concentratievermogen en het geheugen.
  • Magnesium is goed bij vermoeidheid en moeheid.
  • Magnesium is gunstig voor een goede geestelijke balans.
  • Vitamine B1 draagt bij aan het normaal functioneren van het zenuwstelsel en het hart.
  • Vitamine B1 draagt bij aan een normale psychologische functie.

Over Vitakruid

Gezondheid is het grootste goed. Vitakruid zet zich daarom in voor de ontwikkeling van hoogwaardige voedingssupplementen die u helpen uw gezondheid en vitaliteit te behouden. Vitakruid levert voedingssupplementen die aansluiten bij de orthomoleculaire praktijk. Het assortiment wordt voortdurend verbeterd op reactie van de nieuwste en wetenschappelijke inzichten. De producten moeten zich onderscheiden op basis van prijs, dosering, samenstelling, zuiverheid, opneembaarheid en gebruiksgemak.

Samenwerking met professionals

Vitakruid wil voor iedereen relevante kennis beschikbaar stellen. Hierbij ligt de focus op de ondersteuning van professionals die beroepsmatig andere mensen adviseren over natuurlijke en orthomoleculaire oplossingen. Hiervoor organiseert Vitakruid regelmatig kennisbijeenkomsten door het hele land. Kennis delen is bij uitstek de bron tot verbinden. Vitakruid werkt nauw samen met natuurartsen, chiropractoren, fysiotherapeuten, reumatologen en orthomoleculaire therapeuten , die onze producten op grote schaal inzetten. Als innovatief bedrijf voelen wij ons zeer betrokken bij allen die werkzaam zijn in de complementaire gezondheidszorg.

Kwaliteitscontrole

De productie en distributie van de Vitakruid producten gaan volgens de strenge HACCP eisen. Hierdoor wordt de kwaliteit van de producten gegarandeerd. Echter worden de producten ook geproduceerd en gedistribueerd onder de nog strengere GMP voorwaarden. GMP is de afkorting van Good Manufacturing Practice en is het allerhoogste waarborgingsysteem. Er wordt gelet op de duurzaamheid van de productie.


Inhoud

90 smelttabletten

Ingrediënten

GABA (Gamma Amino Boterzuur), magnesiumtauraat, vitamine B1, xylitol (zoetstof), natuurlijke aroma's, hydroxypropylcellulose, siliciumdioxide (vulstof), magnesiumstearaat (antiklontermiddel).

Samenstelling per capsule

Essentiële stoffen Gewicht RI*
GABA 250 mg
Magnesium Tauraat 50 mg
Vitamine B1 2 mg 182%

* Referentie-inname
** Geen RI vastgesteld

Dosering en gebruik

Neem naar behoefte 1 tot 3 tabletten en laat de smelttablet smelten onder de tong.

Veiligheid

Niet geschikt voor kinderen  tot en met 12 jaar.

Contra-indicatie

Geen.

Allergenendeclaratie

Dit product bevat geen: gluten, gist, lactose, suiker, kunstmatige kleurstoffen, of conserveermiddelen. Dit product is geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Bewaren

Afgesloten, donker en koel (niet in de koelkast). Buiten zicht en bereik van jonge kinderen houden.

Natuurgeneeskundige toepassingen

Het is HeelBewust verboden met u alhier te delen wat dit product precies voor uw gezondheid kan betekenen. Ook mogen wij u niet voorzien van noodzakelijke en zinvolle informatie over dit product, uitleg over de werking, wetenschappelijke studies, achtergronden en referenties. Gebruik uw telefoon of een internetzoekmachine om meer te weten te komen.

Disclaimer

Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Dit product is geen geneesmiddel en voorkomt niet per definitie dat een mens ziek wordt.

Inschrijven nieuwsbrief
Laatst bekeken items