opc_loader

Wensenlijst

Zoet zonder suiker

11,50

Niet op voorraad!


Meer informatie nodig? Neem contact op!

Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  0  items
Beschrijving

Zoet zonder suiker

Snoepjes, traktaties, desserts en lekkernijen met natuurlijke ingrediënten!

Stichting Groene Dag Gezondheidsgids 4

In de Groene Dag Gezondheidsgidsen wordt aandacht besteed aan het voedsel dat we eten als bron van gezondheid of ziekte. De relatie voeding-gezondheid wordt met nadruk in de kijker gezet. Eén van de actiepunten bestaat uit het gebruik van industriesuiker drastisch te verminderen. Voor veel mensen is dat een moeilijke opdracht, en je zou de indruk krijgen dat gezonder eten bestaat uit het jezelf allerlei zaken te ontzeggen.

We hebben hierover jarenlang nagedacht, geëxperimenteerd, ideeën uitgewisseld, en komen tot de vaststelling dat als je gezond(er) wil eten, je niet het gevoel moet onderhouden dat niets meer kan. In dit boek bieden we een waaier van gemakkelijke alternatieve recepten, die snel klaar zijn, zonder gebruik te maken van suiker. Enkel eerlijke en natuurlijke ingrediënten - gedroogde of verse vruchten, noten, zaden, pitten, smaakmakers - worden samengebracht in een unieke combinatie die veel mensen zal bekoren. Koken of bakken komt er niet aan te pas. Korte bereidingstijden en de beste ingrediënten, maken samen paradijselijke traktaties die je helpen om nee te zeggen tegen ziekmakend industriesuiker.

Extra informatie

Gezonde zoethouders!

Dit is een boek vol spetterende ideeën voor mensen die het gebruik van industriesuiker willen verminderen, maar niet op hun zoete honger willen blijven zitten. Met honderden voorbeelden wordt aangegeven hoe je zonder gebruik te maken van suiker en andere industrieproducten, de heerlijkste traktaties en lekkernijen kan maken.

En wat meer is, je hoeft niet echt zo’n bedreven keukenfanaat te zijn om het allemaal in de praktijk te brengen. Deze recepten zijn zo eenvoudig en snel klaar, met eenvoudige keukenhulpmiddelen, en met bijzondere ingrediënten: een grote variatie aan noten, zaden en pitten, gecombineerd met vers of gedroogd fruit. Zeker weten dat het een unieke ontdekking wordt van lekkernijen die niet bestaan uit lege calorieën, maar uit échte voedingsmiddelen die je lichaam helpen in het onderhouden van een goede gezondheid en mineraal evenwicht. Terwijl industriesuiker een vitaminen- en mineralenrover is, kan je dat niet zeggen van deze lekkere bereidingen - integendeel.

Daarnaast lees je in dit boek over het hoe en waarom, en de achtergrondinformatie over de ingrediënten en tal van voedingstips die je helpen om een evenwichtig voedingspatroon te realiseren. Wil je graag meer energie? De natuur is je gids!


Gidsgegevens

Auteur:     Stefaan de Wever
Taal: Nederlands
Vorm: Paperback, 64 bladzijden
Uitgever: Stichting Groene Dag
Druk: 1e druk juni 2007
ISBN: 9789078538042

Inschrijven nieuwsbrief
Laatst bekeken items