opc_loader

Wensenlijst

Smoothies uit alle windstreken

11,50


Meer informatie nodig? Neem contact op!

Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  3  items
Beschrijving

Smoothies uit alle windstreken

Heerlijke totaalsappen en mixbereidingen met fruit en groenten!

Stichting Groene Dag Gezondheidsgids 6

Dit is één van de basishandboeken voor Gezondheidszoekers. Zeker, als je gezondheid betere tijden heeft gekend, wil je natuurlijk weten hoe je je grootste schat weer op het goede spoor kan brengen. In dit praktisch informatie- en receptenboek, vind je ideeën door de instandvoeding van de natuur: de drinkversie van al het goede van Moeder Aarde!  Wist je dat je stofwisseling een vloeistofkringloop is? En dat je voedingsstoffen alleen maar kan opnemen in de fijnste vloeibare vorm? 

Je kunt natuurlijk sappen maken, daarover niets dan goeds, maar misschien biedt dit boek je naast sappen ook andere mogelijkheden om die tijden waarin je gedwongen bent om vloeibaar te eten, of in die periodes waarin je het verteringswerk een beetje wilt ontzien, te maken tot goddelijke periodes in je leven, voor eens, maar liefst voor altijd!

Extra informatie

Natuurlijk heerlijke smoothies!

En dat alles zonder gebruik te maken van de duizenden chemische additieven die in commerciële producten dagelijkse kost zijn. Zonder hete, scherpe of brandende specerijen,  zonder zuivelproducten of koemelk, room, roomijs, of melkfracties, zonder koffie, zwarte of groene thee, cacao of chocolade, neen echt zonder cafeïne of opzwepende middelen,  zonder prik, zonder gekookte of ingeblikte producten; zonder geraffineerde suiker of artificiële suikersurrogaten.

Wat kan je van drinkvoeding meer verwachten, dan dat het geen cholesterol, geen alcohol, geen graanproducten, geen eieren bevat? Met dit boek gaan we naar het hart van de rauwkostvoeding, met de schoonste, de zuiverste, de beste recepten die je kan bedenken, terwijl de bereiding zo eenvoudig is, het resultaat zo aantrekkelijk, dat het ons hopeloos zou maken als iemand dit zou afwijzen omdat er in dit boek niets te vinden is dat hem of haar zou kunnen bekoren. Natuurlijk is er voorkeur, en biedt dit boek een uitgebreide waaier van smaken en keuzes uit de hele wereld. En als je de principes onder de knie hebt, stopt dit boek niet bij de verzameling recepten die hier voorgesteld wordt, integendeel. Als je eenmaal op dreef bent in het exploreren van smaken en combinaties, vind je een wereld van nieuwe mogelijkheden, wisselend met de seizoenen. Drinkvoeding, warm of koud, fruitig of groen, pittig of zoet, in alle kleuren van de regenboog, voor gezondheid en genot... waarop zou je nog wachten?


Gidsgegevens

Auteur:     Stefaan de Wever
Taal: Nederlands
Vorm: Paperback, 64 bladzijden
Uitgever: Stichting Groene Dag
Druk: 1e druk december 2007
ISBN: 978078538073

Aanbevolen artikelen bij

Inschrijven nieuwsbrief
Laatst bekeken items