opc_loader

Wensenlijst

Magnesium (Badvlokken)

32,00

Gewicht


Meer informatie nodig? Neem contact op!

Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  9  items
Beschrijving

Magnesium Badvlokken

Zechstein Ancient Magnesium badvlokken voor optimale opname!

Magnesium badvlokken brengen de benodigde magnesium direct via de huid naar de cellen. Een veel mooiere en efficientere manier dan het slikken van magnesium supplementen. Bovendien wordt zo ook meteen de huid verzorgd en is overdoseren onmogelijk, onze huid is immers een zeer intelligent membraan!

Magnesium is voor de mens een essentieel element. In de westerse voeding is het in beperkte mate aanwezig in verse groene groenten, volle granen, noten en zaden. Magnesium vervult een belangrijke rol bij de prikkeloverdracht in de zenuwen en spieren; het werkt hierbij tegengesteld aan calcium, namelijk ontspannend. Ook is magnesium belangrijk voor de botvorming. Het belang van magnesium voor lichaam en geest is groot.

Extra informatie

Zechstein inside!

Met het kwaliteitsembleem van Zechstein inside op de verpakking van dit product heeft u de garantie van originaliteit en hoge kwaliteit

Herkomst

Zechstein Ancient magnesium is afkomstig uit de oude Zechstein zeebedding in Nederland, 1600 tot 2000 meter diep in de aardlagen. Uitstekend beschermd gedurende de laatste 250.000.000 jaar. Het is de meest pure magnesium bekend in de wereld vanwege haar ongerepte en zuivere energetische staat. Hoge kwaliteit magnesiumchloride die wordt ontgonnen met de nieuwste technologie uit een natuurlijke omgeving.

De kwaliteit van het productieproces is van een constante standaard en gecertificeerd volgens ISO 9001 en ISO 14001 normen. Het product wordt geproduceerd onder GMP-standaards (Good Manufacturers Practise) en HACCP-normen waardoor de hoge kwaliteit continu is gegarandeerd.

Natuurgeneeskundige toepassingen

Het is HeelBewust verboden met u alhier te delen wat dit product precies voor uw gezondheid kan betekenen. Ook mogen wij u niet voorzien van noodzakelijke en zinvolle informatie over dit product, uitleg over de werking, wetenschappelijke studies, achtergronden en referenties. Gebruik uw telefoon of een internetzoekmachine om meer te weten te komen.


Inhoud

4500 / 9000 gram

Gebruik

Deze magnesium badvlokken bevatten maar liefst 47,2% MgCl2. Door deze hoge concentratie is het nemen van een bad of voetenbad met deze badvlokken voordeliger en prettiger dan het gebruik van magnesiumolie. Strooi tussen de 250 - 1000 gram magnesium badvlokken in een warm bad en ga er gedurende teminste 30 tot 45 minuten in liggen. De magnesium heeft ongeveer een half uur nodig om door de huid opgenomen te worden. Wees voorzichtig met de ogen en met gevoelige plekken en/of open wonden.

Baden in magnesium is werkelijk een weldaad voor lichaam en geest, geniet er dan ook van! Ga liefst na het baden even lekker ontspannen (liggen!) gedurende 1-2 uren.

Bewaren

Afgesloten, donker en droog bij kamertemperatuur (niet boven 25 graden Celcius). Buiten zicht en bereik van jonge kinderen houden.

Disclaimer

Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Dit product is geen geneesmiddel en voorkomt niet per definitie dat een mens ziek wordt.

Inschrijven nieuwsbrief
Laatst bekeken items