opc_loader

Wensenlijst

Spotlight!
Nieuwe Artikelen!
29,95
275,00
24,50

SilSolutions

Artikelnr: 1556
44,90
Inhoud:


Meer informatie nodig? Neem contact op!

Zet op wensenlijst
Artikelnummers
SKU:
VK1556
Voorraad
Voorraad:
  1  items
Beschrijving

SilSolutions

Organisch silicium in drinkbare vorm, hoge biologische beschikbaarheid!

Organisch silicium is een bouwstof die essentieel is voor alle ondersteunende structuren van het lichaam waaronder collageen in de huid, botten en gewrichten, elastine in de bloedvaten en keratine in haar en nagels.

SilSolutions bevat door planten organisch gebonden silicium met een gegarandeerde en gestabiliseerde concentratie aan elementair silicium per liter. De toegevoegde planten worden al eeuwen gebruikt vanwege hun hoge gehalte aan mineralen en sporenelementen zoals kiezelzuur, calcium, ijzer, magnesium et cetera. Organisch gebonden silicium in een oplossing met een optimale zuurgraad garandeert een optimale opneembaarheid (biologische beschikbaarheid) van silicium door het lichaam.

SilSolutions is een natuurproduct, daarom kan de smaak, de geur en het visueel aspect per batch licht van elkaar verschillen. De kwaliteit wordt hierdoor niet beïnvloed.

Extra informatie

Daarom SilSolutions organisch silicium!

Onderzoek naar organisch silicium heeft aangetoond dat het een essentiële rol speelt in alle ondersteunende structuren van het lichaam. Het geeft bescherming aan structuurgevende eiwitten zoals elastine (in de bloedvaten), collageen (in de huid en de gewrichten), en keratine (in haar en nagels). Silicium speelt ook een aanzienlijke rol bij de botvorming, doordat het mineraliseringsproces gestimuleerd wordt. Het is tevens een belangrijk mineraal dat onmisbaar is voor de bouwstoffen voor spieren en kraakbeen.

SilSolutions is niet alleen de beste transporteur van silicium, het is ook verbonden aan stoffen uit heermoes en brandnetel die een extra ondersteuning geven.

Botten bestaan voor 35% uit een weefwerk van eiwitten, de collegeenmatrix. Deze zorgt voor flexibiliteit. Voor het krijgen van sterke botten is het nodig dat botten een bepaalde mate van flexibiliteit behouden, hetgeen de collegeenmatrix faciliteert, niet de extra inname van calcium! Extra inname van mineralen en stoffen die invloed hebben op de vorming van collageen zoals organisch silicium hebben een positieve invloed op onze botten.

De kracht van Vitakruid SilSolutions!

  • Ondersteuning voor elastische vaatwanden en sterke bloedvaten!
  • Ondersteuning voor soepele gewrichten en een sterk beenderengestel
  • Ondersteuning voor normale gezonde huid, haar en nagels!
  • Organisch silicium bindt zich aan aluminium waardoor aluminium het lichaam kan verlaten!
  • Organisch silicium en zuiver fulvinezuur versterken elkaars werking!

Over Vitakruid

Gezondheid is het grootste goed. Vitakruid zet zich daarom in voor de ontwikkeling van hoogwaardige voedingssupplementen die u helpen uw gezondheid en vitaliteit te behouden. Vitakruid levert voedingssupplementen die aansluiten bij de orthomoleculaire praktijk. Het assortiment wordt voortdurend verbeterd op reactie van de nieuwste en wetenschappelijke inzichten. De producten moeten zich onderscheiden op basis van prijs, dosering, samenstelling, zuiverheid, opneembaarheid en gebruiksgemak.

Samenwerking met professionals

Vitakruid wil voor iedereen relevante kennis beschikbaar stellen. Hierbij ligt de focus op de ondersteuning van professionals die beroepsmatig andere mensen adviseren over natuurlijke en orthomoleculaire oplossingen. Hiervoor organiseert Vitakruid regelmatig kennisbijeenkomsten door het hele land. Kennis delen is bij uitstek de bron tot verbinden. Vitakruid werkt nauw samen met natuurartsen, chiropractoren, fysiotherapeuten, reumatologen en orthomoleculaire therapeuten , die onze producten op grote schaal inzetten. Als innovatief bedrijf voelen wij ons zeer betrokken bij allen die werkzaam zijn in de complementaire gezondheidszorg.

Kwaliteitscontrole

De productie en distributie van de Vitakruid producten gaan volgens de strenge HACCP eisen. Hierdoor wordt de kwaliteit van de producten gegarandeerd. Echter worden de producten ook geproduceerd en gedistribueerd onder de nog strengere GMP voorwaarden. GMP is de afkorting van Good Manufacturing Practice en is het allerhoogste waarborgingsysteem. Er wordt gelet op de duurzaamheid van de productie.

Natuurgeneeskundige toepassingen

Het is HeelBewust verboden met u alhier te delen wat dit product precies voor uw gezondheid kan betekenen. Ook mogen wij u niet voorzien van noodzakelijke en zinvolle informatie over dit product, uitleg over de werking, wetenschappelijke studies, achtergronden en referenties. Gebruik uw telefoon of een internetzoekmachine om meer te weten te komen.


Inhoud

1000ml

Ingrediënten

Gezuiverd water, heermoes extract (equisetum arvense herba), brandnetel extract (urtica dioica herba), natuurlijk appelaroma. Hulpstoffen: kaliumcitraat, methylsilanol, kaliumsorbaat, natriumbenzoaat. SilSolutions bevat ca 3,5 g elementair silicium per liter.

Ingrediënten per standaard dagdosering (1 maatbeker)

Ingrediënt

Gewicht

RI*

Elementaire silicium 70mg **

* Referentie-Inname ** Geen RI vastgesteld
Z-Indexnummer: 15266338

Dosering

20 ml in maatbekertje ’s morgens op nuchtere maag innemen. De oplossing niet in contact brengen met metaal of glas aangezien de beschikbaarheid van de silicium enigszins verloren kan gaan. Na opening blijft het product 3 maanden gegarandeerd zijn werking behouden. Hierna kan de werking afnemen.

Allergenendeclaratie

Dit product bevat geen gluten, gist, lactose, suiker, conserveermiddelen, kunstmatige smaak- of kleurstoffen (vegetarisch tablet, bevat geen stoffen van dierlijke oorsprong)

Bewaren

SilSolutions op afgesloten, donker, droog en bij kamertemperatuur (15-25°C) en buiten directe invloed van de zon bewaren. Niet in de koelkast of in directe omgeving van elektromagnetische apparaten plaatsen! Buiten bereik en zicht van jonge kinderen houden.

Disclaimer

Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Dit product is geen geneesmiddel en voorkomt niet per definitie dat een mens ziek wordt.

Beoordelingen (0)
SilSolutions heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
SilSolutions


Aanbevolen artikelen bij

Merken
Laatst bekeken items
44,90