opc_loader

Wensenlijst

Blaaswier

16,95

Niet op voorraad!


Meer informatie nodig? Neem contact op!

Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  0  items
Beschrijving

Blaaswier (Fucus Vesiculosus)

Rijk aan Calcium, IJzer, Jodium en Magnesium, direct uit de zee!

Blaaswier, is een bruin zeewier (Fucus Vesiculosus) dat vooral bekend staat om het zeer hoge gehalte aan Calcium, IJzer, Jodium en Magnesium. Het is tevens rijk aan natuurlijke vezels, aminozuren, mineralen en vitaminen, met name de B vitaminen (géén B12) en provitamine A. Blaaswier bevat weinig veturen, maar wel van goede kwaliteit (omega 3, meervoudig onverzadigde essentiële vetzuren). De Blaaswier capsules zijn aangenaan klein!

Extra informatie

Algen!

Algen of wieren is de verzamelnaam voor een aantal groepen doorgaans relatief eenvoudige organismen die lichtenergie via fotosynthese gebruiken om koolhydraten te verkrijgen. De algen, die wat groter en meercellig zijn en in zee en aan de kust groeien worden ook wel zeewier genoemd. Kelp zijn bijzonder groot groeiende meercellige soorten uit de groep bruinwieren, ook wel vingerwier genoemd.

Natuurgeneeskundige toepassingen

Het is HeelBewust verboden met u alhier te delen wat dit product precies voor uw gezondheid kan betekenen. Ook mogen wij u niet voorzien van noodzakelijke en zinvolle informatie over dit product, uitleg over de werking, wetenschappelijke studies, achtergronden en referenties. Gebruik uw telefoon of een internetzoekmachine om meer te weten te komen.


Inhoud

90 capsules

Ingrediënten

Per capsule: 150 mcg Jodium (100% ADH), 250mg zeewier (gemicroniseerde Fucus Vesiculosus), 70mg gelatine (dierlijk). 

Land van herkomst

Frankrijk

Dosering

Volwassenen

Neem 1-2 capsules per dag, een kwartier voor de maaltijd.  

Kuur

Gedurende de winterperiode, of voor het opbouwen van Jodium: Neem 2 capsules per dag, een kwartier voor de maaltijd.

Kinderen 4-10 jaar

Neem 1 capsule per dag, een kwartier voor de maaltijd. steeds na twee dagen, een dag overslaan. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Contra-indicatie

Niet geschikt voor zwangere en zogende vrouwen en mensen met een zieke schildklier.

Bewaren

Afgesloten, donker, droog en koel (niet in de koelkast). Buiten zicht en bereik van jonge kinderen houden.

Disclaimer

Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Dit product is geen geneesmiddel en voorkomt niet per definitie dat een mens of dier ziek wordt.

Inschrijven nieuwsbrief
Laatst bekeken items