opc_loader

Wensenlijst

Clark Vitamine A (druppels)

19,00

Niet op voorraad!


Meer informatie nodig? Neem contact op!

Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  0  items
Beschrijving

Vitamine A (druppels)

Vitamine A druppels voor optimale opneembaarheid!

Ons lichaam kan vitamine A niet zelf maken. Wij zijn afhankelijk van de vitamine A die wij via onze voeding binnenkrijgen. Dit vitamine A supplement is vooral bedoeld voor kinderen van één tot en met 6 jaar, zwangeren, zogenden en senioren, maar natuurlijk ook prima te gebruiken door volwassenen die niet tot deze groepen behoren. 

Extra informatie

Daarom Vitamine A!

​De plantaardige vitamine A werkt nauw samen met de dierlijke vorm. Vroeger at men bijvoorbeeld wortels (plantaardig) gedoopt in boter (dierlijk). ​

Natuurgeneeskundige toepassingen

Het is HeelBewust verboden met u alhier te delen wat dit product precies voor uw gezondheid kan betekenen. Ook mogen wij u niet voorzien van noodzakelijke en zinvolle informatie over dit product, uitleg over de werking, wetenschappelijke studies, achtergronden en referenties. Gebruik uw telefoon of een internetzoekmachine om meer te weten te komen.


Inhoud

50ml 1 druppel bevat 4000 IE (1200 µg) vitamine A (150% ADH) opgelost in arachidis-olie (pindaolie).

Dosering

Eenmaal daags 1 druppel tenzij anders voorgeschreven. De aanbevolen dosering niet overschrijden.

Bewaren

Afgesloten, donker en koel (niet in koelkast). Buiten zicht en bereik van jonge kinderen houden.

Bijzonderheden 

Raadpleeg vóór gebruik uw behandelend arts in geval van zwangerschap of borstvoeding. Gebruik dit product NIET bij overgevoeligheid voor één van de bestanddelen. 

Disclaimer

Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Dit product is geen geneesmiddel en voorkomt niet per definitie dat een mens ziek wordt.

Aanbevolen artikelen bij

Inschrijven nieuwsbrief
Laatst bekeken items