opc_loader

Wensenlijst

Vitamine C (gebufferd)

36,90

Vegacaps

Niet op voorraad!


Meer informatie nodig? Neem contact op!

Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  0  items
Beschrijving

Vitamine C (gebufferd)

Rijk samengestelde vitamine C voor extra krachtige werking!

Deze vitamine C formule geeft een betere opname in het lichaam en krachtiger werking dan gewone vitamine C door de uitgebalanceerde samenstelling! Organisch MSM gecombineerd met gebufferde vitamine C geeft een zeer effieciente detoxformule!

Extra informatie

Daarom is gebufferde Vitamine C zo belangrijk!

Deze formule gebufferde vitamine C is 30 maal beter dan gewone vitamine C door de uitgebalanceerde samenstelling. Gewone vitamine C als ascorbinezuur is de zure vorm en heeft bij hogere doseringen daardoor verboden te benoemen nadelen. 

Gebufferde vitamine C daarentegen is de zure vorm kwijt door de koppeling (buffering) aan calcium en magnesium waardoor er ascorbaat ontstaat in plaats van ascorbinezuur. Hiervan is veel minder nodig om de opname van vitamine C te optimaliseren. Ook is er rekening gehouden met de juiste verhouding van magnesium en calcium zodat deze belangrijke balans in het lichaam niet verstoord wordt. Bovendien voorkomt deze gebufferde vitamine C mineralenverlies zoals die door gebruik van vitamine C als ascorbinezuur kan ontstaan.

Maar er is meer. Deze formule bestaat niet alleen uit gebufferde vitamine C. Er zijn belangrijke stoffen toegevoegd om de werking van vitamine C te versterken en eventuele tekorten te helpen voorkomen. Stoffen die ieder voor zich ook weer een extra verboden te benoemen functies hebben.

De voordelen van deze gebufferde vitamine C t.o.v. gewone vitamine C

 • Door de buffering van de vitamine C wordt de zuurgraad in evenwicht gehouden.
 • Gebufferde vitamine C is vele malen beter dan gewone vitamine C
 • Geeft geen last door zuur.
 • Biedt toegevoegde mineralen. 
 • Er is minder nodig dan bij gewone vitamine C.
 • Toevoeging van OPC. 
 • Toevoeging van Quercetine. 
 • Toevoeging van L-gluthation. 
 • Toevoeging van Mangaan.
 • Toevoeging van Zink.
 • Toevoeging van Koper.

Over Vitakruid

Gezondheid is het grootste goed. Vitakruid zet zich daarom in voor de ontwikkeling van hoogwaardige voedingssupplementen die u helpen uw gezondheid en vitaliteit te behouden. Vitakruid levert voedingssupplementen die aansluiten bij de orthomoleculaire praktijk. Het assortiment wordt voortdurend verbeterd op reactie van de nieuwste en wetenschappelijke inzichten. De producten moeten zich onderscheiden op basis van prijs, dosering, samenstelling, zuiverheid, opneembaarheid en gebruiksgemak.

Samenwerking met professionals

Vitakruid wil voor iedereen relevante kennis beschikbaar stellen. Hierbij ligt de focus op de ondersteuning van professionals die beroepsmatig andere mensen adviseren over natuurlijke en orthomoleculaire oplossingen. Hiervoor organiseert Vitakruid regelmatig kennisbijeenkomsten door het hele land. Kennis delen is bij uitstek de bron tot verbinden. Vitakruid werkt nauw samen met natuurartsen, chiropractoren, fysiotherapeuten, reumatologen en orthomoleculaire therapeuten , die onze producten op grote schaal inzetten. Als innovatief bedrijf voelen wij ons zeer betrokken bij allen die werkzaam zijn in de complementaire gezondheidszorg.

Kwaliteitscontrole

De productie en distributie van de Vitakruid producten gaan volgens de strenge HACCP eisen. Hierdoor wordt de kwaliteit van de producten gegarandeerd. Echter worden de producten ook geproduceerd en gedistribueerd onder de nog strengere GMP voorwaarden. GMP is de afkorting van Good Manufacturing Practice en is het allerhoogste waarborgingsysteem. Er wordt gelet op de duurzaamheid van de productie.

Natuurgeneeskundige toepassingen

Het is HeelBewust verboden met u alhier te delen wat dit product precies voor uw gezondheid kan betekenen. Ook mogen wij u niet voorzien van noodzakelijke en zinvolle informatie over dit product, uitleg over de werking, wetenschappelijke studies, achtergronden en referenties. Gebruik uw telefoon of een internetzoekmachine om meer te weten te komen.


Inhoud

100 / 150 vegacaps

Ingrediënten

Vitamine C, mineralen, hypromellose (capsule), OPC, bioflavonoïden, aminozuren, kiezelzuur quercetine, magnesium stearaat (antiklontermiddel), gluthation.

Samenstelling per vegacapsule

Essentiële stoffen Gewicht ADH
Vitamine C (calcium/magnesium ascorbaat) 711 mg 899%
Calcium (ascorbaat) 40 mg 5%
Koper (aminochelaat 10%) 0,7 mg 70%
Magnesium (ascorbaat) 40 mg 8%
Mangaan (citraat) 1,5 mg 75%
Zink (citraat) 7 mg 70%
Gereduceerd L-gluthation 7 mg **
OPC (druivenpitextract 95%) 40 mg **
Quercetine 10 mg **

* Referentie-Inname ** Geen RI vastgesteld

Dosering

1-6 capsules per dag tenzij anders voorgeschreven.

Bijzonderheden

Aangegeven dosis niet overschrijden. Raadpleeg eerst uw dokter bij zwangerschap of borstvoeding. 

Allergenendeclaratie

Dit product bevat geen gluten, gist, lactose, suiker, kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen en conserveermiddelen (vegetarisch tablet, bevat geen stoffen van dierlijke oorsprong)

Bewaren

Afgesloten, donker en koel (niet in de koelkast). Buiten zicht en bereik van jonge kinderen houden.

Disclaimer

Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Dit product is geen geneesmiddel en voorkomt niet per definitie dat een mens ziek wordt.

Aanbevolen artikelen bij

Inschrijven nieuwsbrief
Laatst bekeken items