opc_loader

Wensenlijst

Organisch MSM poeder

42,50

Gewicht

Niet op voorraad!


Meer informatie nodig? Neem contact op!

Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  0  items
Beschrijving

Organisch MSM poeder

De allerbeste kwaliteit organisch MSM (MethylSulfonylMethaan)

De meest verkochte vorm van MSM is chemisch gesproduceerd. Een kopie van de natuur waarmee het lichaam niet zoveel kan en wil. HeelBewust levert uitsluitend organisch geproduceerde MSM. Deze vorm komt het best overeen met de biologische vorm van MSM in de lichaamscellen. De gebruikte organische bron is van het type LIGNISUL. Deze wordt geproduceerd uit organisch materiaal, streng gecontroleerd door de kwaliteitsstandaard ISO 9002.

MSM gecombineerd met gebufferde vitamine C geeft een zeer effieciente detoxformule!

Extra informatie

Daarom MSM poeder!

​HeelBewust wordt door ons enkel de poedervorm van MSM aangeboden, en wel de meest zuivere. Tabletten bestaan voor een groot deel uit vulmiddel, tot wel 25% en bindmiddel. Daarvoor betaalt u. Bovendien zijn dergelijke toevoegingen biologisch volstrekt nutteloos voor het lichaam, maar daarom niet minder belastend en verminderen ze zowel de opname als de oppnamesnelheid. Onze MSM poeder is geheel vrij van toevoegingen, dus bevat het ook geen belastende vulstoffen, bindmiddelen en antiklontermiddelen.

Zuiverheidstest voor MSM poeder

Vul een helder glas vol met warm water. Voeg een kleine eetlepel MSM toe. Roer enkele seconden.  MSM dient nu volledig te zijn opgelost. Het water hoort bijna net zo helder te zijn als voor de toevoeging van MSM.  Als het water na het roeren melkachtig wit blijft was gebruikte MSM poeder niet zuiver.

Natuurgeneeskundige toepassingen

Het is HeelBewust verboden met u alhier te delen wat dit product precies voor uw gezondheid kan betekenen. Ook mogen wij u niet voorzien van noodzakelijke en zinvolle informatie over dit product, uitleg over de werking, wetenschappelijke studies, achtergronden en referenties. Gebruik uw telefoon of een internetzoekmachine om meer te weten te komen.


Inhoud

Organisch MSM (MethylSulfonylMethaan) ISO certificaat: ISO 9002

Netto gewicht

500 / 1000 gram

Verpakking

500 gram: Foodgrade PE pot (hersluitbaar)
1000 gram: Foodgrade kunststof zak (hersluitbaar)

Dosering

Bij sommige toepassingen merkt u resultaat binnen enkele dagen, maar bij andere klachten kan het veel langer duren voordat het gewenste effect wordt bereikt. In het algemeen geldt dat hoe langer het gebruik en hoe hoger de dosis des te beter en sneller het resultaat.

Het is heel belangrijk om het gebruik van MSM rustig op te bouwen. Voorbeeldschema opbouw MSM

  • 1e week:  2 – 4 gram per dag
  • 2e week:  6 – 8 gram per dag
  • 3e week: 10 – 12 gram per dag

5cc is ongeveer 4 gram. Een theelepel is ongeveer 2,5 cc. Een theelepel is beslist geen koffielepel!  

Voel hierna goed hoe het lichaam reageert en pas de hoeveelheid MSM hierop aan. MSM mag verdeeld over de dag genomen worden, wel liefst voor de avondmaaltijd. MSM combineren vitamine C versterkt de werking ervan aanzienlijk. Geef MSM tenminste 3 maanden de tijd zich te bewijzen, hoewel het in de meeste gevallen binnen enkele dagen al serieus zal aanslaan. Voor algemene toepassing van MSM adviseren wij een dagelijkse dosering van 10 gram, verdeeld over de dag in bijvoorbeeld 4 delen.

Bewaren

Afgesloten, donker en koel (niet in de koelkast). Buiten zicht en bereik van jonge kinderen houden.

Allergenendeclaratie

Bevat geen lactose, gluten, suiker, gist, conserveermiddelen, kleur-, geur- of smaakstoffen. Geschikt voor vegetariërs.

Disclaimer

Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Dit product is geen geneesmiddel en voorkomt niet per definitie dat een mens ziek wordt.

Aanbevolen artikelen bij

Inschrijven nieuwsbrief
Laatst bekeken items