opc_loader

Wensenlijst

Curcuma C3-2X (vegacaps)

44,90

Niet op voorraad!


Meer informatie nodig? Neem contact op!

Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  0  items
Beschrijving

Curcuma C3-2X (vegacaps)

Bijzonder effectieve Kurkuma formule met Bioperine! 

Curcuma, Kurkuma, turmeric of geelwortel, het staat ook bekend als het “heilige poeder”. Vitakruid introduceert een nieuwe innovatie op het gebied van geelwortel: Curcuma C3-2X. Deze formule beschermt het lichaam tegen vrije radicalen. Onder andere!

Extra informatie

Daarom Curcuma C3-2X van Vitakruid!

De reden dat Curcuma C3-2X zo’n imposante werking heeft is de hoeveelheid curcuminoïden erin. Curcumine, bisdemethoxy curcumine en demethoxy curcumine zijn de 3 werkzame curcuminoïden (vandaar C3).

Curcuma C3-2X bevat 650 mg Curcuma C3-complex en 10 mg bioperine. Curcuma C3 complex betreft een gepatenteerd kwaliteitsmerk van een gestandariseerd extract van de curcuma longa wortel dat 95% curcuminoïden bevat waarvan de belangrijkste zijn: curcumine, bisdemethoxy curcumine en demethoxy curcumine. Deze stoffen zijn krachtige anti-oxidanten ter bescherming van gezonde cellen en weefsels. Curcuminoïden zijn vrije radicalen vangers.

Bioperine is een extract van zwarte peper dat 95-98% piperine bevat. Bioperine is toegevoegd om absorptie in de darmen te bevorderen. Hierdoor wordt het Curcuma C3 complex tot 10 maal beter opgenomen. Lees hier een uitgebreide studie naar de biologsiche beschikbaarheid van curcumine, in verschillende vormen aangeboden.

De kracht van Curcuma C3-2X!

  • Beschermt het lichaam tegen vrije radicalen
  • Heeft een positieve invloed op de immuniteit
  • Ondersteunt de lever- en galreiniging
  • Ondersteunt een gezonde spijsvertering
  • Ondersteund een goede darmflora

Daarbij is Kurkuma het op 3 na rijkste kruid aan anti-oxidanten, met een imposante ORAC score van 159.277!


Over Vitakruid

Gezondheid is het grootste goed. Vitakruid zet zich daarom in voor de ontwikkeling van hoogwaardige voedingssupplementen die u helpen uw gezondheid en vitaliteit te behouden. Vitakruid levert voedingssupplementen die aansluiten bij de orthomoleculaire praktijk. Het assortiment wordt voortdurend verbeterd op reactie van de nieuwste en wetenschappelijke inzichten. De producten moeten zich onderscheiden op basis van prijs, dosering, samenstelling, zuiverheid, opneembaarheid en gebruiksgemak.

Samenwerking met professionals

Vitakruid wil voor iedereen relevante kennis beschikbaar stellen. Hierbij ligt de focus op de ondersteuning van professionals die beroepsmatig andere mensen adviseren over natuurlijke en orthomoleculaire oplossingen. Hiervoor organiseert Vitakruid regelmatig kennisbijeenkomsten door het hele land. Kennis delen is bij uitstek de bron tot verbinden. Vitakruid werkt nauw samen met natuurartsen, chiropractoren, fysiotherapeuten, reumatologen en orthomoleculaire therapeuten , die onze producten op grote schaal inzetten. Als innovatief bedrijf voelen wij ons zeer betrokken bij allen die werkzaam zijn in de complementaire gezondheidszorg.

Kwaliteitscontrole

De productie en distributie van de Vitakruid producten gaan volgens de strenge HACCP eisen. Hierdoor wordt de kwaliteit van de producten gegarandeerd. Echter worden de producten ook geproduceerd en gedistribueerd onder de nog strengere GMP voorwaarden. GMP is de afkorting van Good Manufacturing Practice en is het allerhoogste waarborgingsysteem. Er wordt gelet op de duurzaamheid van de productie.

Natuurgeneeskundige toepassingen

Het is HeelBewust verboden met u alhier te delen wat dit product precies voor uw gezondheid kan betekenen. Ook mogen wij u niet voorzien van noodzakelijke en zinvolle informatie over dit product, uitleg over de werking, wetenschappelijke studies, achtergronden en referenties. Gebruik uw telefoon of een internetzoekmachine om meer te weten te komen.


Inhoud

60 vegacaps

Dosering

Neem 1 tot 3 capsules per dag bij een maaltijd.

Bijzonderheden

Aangegeven dosis niet overschrijden. Raadpleeg eerst uw arts bij zwangerschap of borstvoeding.

Ingrediënten per capsule:

Essentiële stoffen Gewicht RI *
Curcuma C3 complex 650mg **
Bioperine 10mg **

* Referentie-inname ** Geen RI vastgesteld

Allergenendeclaratie

Dit product bevat geen: gluten, gist, lactose, soja, suiker, kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveermiddelen.

Bewaren

Afgesloten, donker en koel (niet in de koelkast). Buiten zicht en bereik van jonge kinderen houden.

Disclaimer

Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Dit product is geen geneesmiddel en voorkomt niet per definitie dat een mens ziek wordt.

Aanbevolen artikelen bij

Alternatieve artikelen bij

Inschrijven nieuwsbrief
Laatst bekeken items