opc_loader

Wensenlijst

Vitamine D3 & K2 (druppels)

19,90

Niet op voorraad!


Meer informatie nodig? Neem contact op!

Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  0  items
Beschrijving

Vitamine D3 & K2 druppels

Unieke en praktisch hooggedoseerde D3-K2 druppelformule!

Deze hooggedoseerde Vitakruid D3-K2 druppelformule is handig in gebruik en voordelig in aanschaf! Vitamine D3 en K2 hebben ieder haar eigen specifieke eigenschappen. Samenwerken doen ze echter ook, het is daarom belangrijk om beide vitaminen in balans te houden. Vitamine D draagt onder andere bij tot de opname van calcium en fosfor uit de voeding en vitamine K helpt bij de opname van het calcium in de botten. Zo dragen ze samen bij aan de instandhouding van sterke botten.

Extra informatie

Daarom Vitamine D3 en K2!

Vitamine D draagt bij tot een normale werking van spieren en de instandhouding van normale gezonde botten. De Nederlandse Gezondheidsraad beveelt senioren en mensen met een donkere huidskleur aan extra vitamine D te gebruiken ter versterking van de botten. Verder draagt vitamine D bij aan de normale werking van het immuunsysteem. Vitamine K2 is belangrijk bij de instandhouding van normale gezonde botten en de normale gezonde bloedstolling.

De kracht van Vitakruid Vitamine D3 en K2 druppls!

  • Vitamine D draagt bij tot de normale opname/het normale gebruik van calcium en fosfor!
  • Vitamine D draagt bij tot normale calciumgehalten in het bloed!
  • Vitamine D draagt bij tot de instandhouding van normale botten!
  • Vitamine D draagt bij tot de instandhouding van normale werking van de spieren!
  • Vitamine D draagt bij tot de instandhouding van normale tanden!
  • Vitamine D draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem!
  • Vitamine D speelt een rol in het celdelingsproces!
  • Vitamine K draagt bij tot een normale bloedstolling!
  • Vitamine K draagt bij tot de instandhouding van normale botten!

Over Vitakruid

Gezondheid is het grootste goed. Vitakruid zet zich daarom in voor de ontwikkeling van hoogwaardige voedingssupplementen die u helpen uw gezondheid en vitaliteit te behouden. Vitakruid levert voedingssupplementen die aansluiten bij de orthomoleculaire praktijk. Het assortiment wordt voortdurend verbeterd op reactie van de nieuwste en wetenschappelijke inzichten. De producten moeten zich onderscheiden op basis van prijs, dosering, samenstelling, zuiverheid, opneembaarheid en gebruiksgemak.

Samenwerking met professionals

Vitakruid wil voor iedereen relevante kennis beschikbaar stellen. Hierbij ligt de focus op de ondersteuning van professionals die beroepsmatig andere mensen adviseren over natuurlijke en orthomoleculaire oplossingen. Hiervoor organiseert Vitakruid regelmatig kennisbijeenkomsten door het hele land. Kennis delen is bij uitstek de bron tot verbinden. Vitakruid werkt nauw samen met natuurartsen, chiropractoren, fysiotherapeuten, reumatologen en orthomoleculaire therapeuten , die onze producten op grote schaal inzetten. Als innovatief bedrijf voelen wij ons zeer betrokken bij allen die werkzaam zijn in de complementaire gezondheidszorg.

Kwaliteitscontrole

De productie en distributie van de Vitakruid producten gaan volgens de strenge HACCP eisen. Hierdoor wordt de kwaliteit van de producten gegarandeerd. Echter worden de producten ook geproduceerd en gedistribueerd onder de nog strengere GMP voorwaarden. GMP is de afkorting van Good Manufacturing Practice en is het allerhoogste waarborgingsysteem. Er wordt gelet op de duurzaamheid van de productie.

Natuurgeneeskundige toepassingen

Het is HeelBewust verboden met u alhier te delen wat dit product precies voor uw gezondheid kan betekenen. Ook mogen wij u niet voorzien van noodzakelijke en zinvolle informatie over dit product, uitleg over de werking, wetenschappelijke studies, achtergronden en referenties. Gebruik uw telefoon of een internetzoekmachine om meer te weten te komen.


Inhoud

10ml (ongeveer 200 druppels)

Dosering

Volwassenen: Eenmaal daags 1-2 druppels, tenzij anders voorgeschreven.
Kinderen vanaf 11 jaar: Eenmaal daags 1 druppel, tenzij anders voorgeschreven. Niet langere tijd achtereen gebruiken.

Samenstelling

Vitamine D3, Vitamine K2, Olijfolie (vulstof), D-alfa-tocoferol (natuurlijke anti-oxidant)

Ingrediënten per 2 druppels

Essentiële stoffen Gewicht RI*
Vitamine D3 (cholecalciferol) 62,50 µg (2500IE) 1250%
Vitamine K2 (menaquinon-7 K2) 45 µg 60%

* Referentie-inname
** Geen RI vastgesteld

Bijzonderheden

Niet geschikt voor kinderen tot en met 10 jaar.
Raadpleeg vóór gebruik uw behandelend arts in geval van zwangerschap of borstvoeding. Gebruik dit product NIET bij overgevoeligheid voor één van de bestanddelen. Raadpleeg eerst een deskundige bij gebruik in combinatie met medicijnen die de calciumuitscheiding remmen en wanneer u Sarcoïdose (Besnier Boeck) heeft. Het is bij lang niet iedereen bekend dat het lichaam bij de omzetting van vitamine D veel magnesium verbruikt. Dit kan snel lijden tot een gebrek hieraan.

Allergenendeclaratie

Dit product bevat geen gluten, gist, lactose, suiker, kunstmatige kleurstoffen of conserveermiddelen. Dit product is geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Bewaren

Afgesloten, donker en koel (niet in koelkast). Buiten zicht en bereik van jonge kinderen houden.

Disclaimer

Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Dit product is geen geneesmiddel en voorkomt niet per definitie dat een mens ziek wordt.

Inschrijven nieuwsbrief
Laatst bekeken items