opc_loader

Wensenlijst

Vrije Geboorte

17,45


Meer informatie nodig? Neem contact op!

Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  6  items
Beschrijving

Vrije Geboorte

Handboek voor de bewuste en natuurlijke zwangerschap en bevalling!

In verwachting van haar derde kind gaat Anna Myrte Korteweg op zoek naar de meest natuurlijke en vreugdevolle manier van zwanger zijn en bevallen. Ze wil zich niet nog eens laten meeslepen door angst en onzekerheid, maar deze bijzondere periode vanuit vertrouwen ervaren. Vrije geboorte geeft een mooi overzicht van alle alternatieve manieren van bevallen.

Extra informatie

Zwanger zijn is zó bijzonder voor jou als individu en tegelijkertijd heel universeel. Overal ter wereld krijgen vrouwen kinderen en de natuur zou de natuur niet zijn als ze lichaam én geest daar niet op voorbereidde. Maar daar moet je wel op durven vertrouwen.

Anna Myrte Korteweg helpt je voorbij angst en onzekerheid en brengt je in contact met je oerkracht. Vrije geboorte is een pleidooi voor een natuurlijke zwangerschap en bevalling en biedt een tegenwicht tegen heersende opvattingen, bijvoorbeeld dat bevallen alleen in het ziekenhuis veilig is. Korteweg biedt vrouwen de keuze voor de vrije geboorte: bevallen vanuit vertrouwen op de kracht van je lichaam.


Boekgegevens

Auteur: Anna Myrte Korteweg
Taal: Nederlands
Vorm: Paperback, 192 bladzijden
uitgever: Uitgeverij Ten Have
Druk: 1e druk mei 2011
ISBN13: 9789025961558

Aanbevolen artikelen bij

Inschrijven nieuwsbrief
Laatst bekeken items