opc_loader

Wensenlijst

Vullen of voeden

22,60


Meer informatie nodig? Neem contact op!

Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  10  items
Beschrijving

Vullen of Voeden

Een praktische en prachtige wegwijzer voor ouders!

Goede voeding is een van de belangrijkste bouwstenen die je je kind (en jezelf!) kunt meegeven. Maar hoe baan je je in vredesnaam een weg in het woud van informatie en aanbevelingen, die ook nog continue lijken te veranderen?

Extra informatie

Na de geboorte van hun kinderen zijn Wilfred en Lili Genee op pad gegaan en hebben met ervaringsdeskundigen deze wegwijzer gemaakt. Ze laten zien wat voor effect voeding heeft op het lichaam en het gedrag van kinderen. Tal van praktische tips en recepten om mee aan de slag te gaan komen aan bod. Het blijkt niet zo moeilijk of duur om bewust met eten om te gaan, en het is nog leuk en lekker ook. Naast deskundigen komen onbekende en bekende ouders aan het woord, zoals Nicolette van Dam, Tooske Ragas, Bridget Maasland en Dennis van der Geest.

Het boek is werkelijk prachtig vormgegeven en brengt een schat aan informatie en actuele inzichten van voeding- en gezondheidsexperts bijeen.


Over de auteurs

Lili Genee (1972) werkt als zelfstandig zakelijk adviseur en communicatiestrateeg. Daarnaast legt ze zich toe op onderzoek naar voeding en vitaliteit. Lili is getrouwd met Wilfred Genee (1967), presentator en sportjournalist. Samen hebben ze twee kinderen.


Boekgegevens

Auteurs:    Wilfred Genee, Lili Pirayesh
Taal: Nederlands
Vorm: Paperback, 281 pagina's
Uitgever: Nijgh & van Ditmar
Druk: 1e druk november 2013
ISBN13:  9789038898513

Aanbevolen artikelen bij

Inschrijven nieuwsbrief
Laatst bekeken items