opc_loader

Wensenlijst

Gezonde Darm Gezond Leven

11,50


Meer informatie nodig? Neem contact op!

Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  3  items
Beschrijving

Gezonde Darm Gezond Leven

De spijsvertering is de motor van je energie!

Stichting Groene Dag Gezondheidsgids 3

Darmproblemen zijn geen randfenomeen, ze zijn zo algemeen dat velen een zekere hinder normaal vinden. Darmproblemen kent men in alle denkbare varianten: van kleine, voorbijgaande, oppervlakkige en onschuldige ongemakken tot levensbedreigende aandoeningen. Daartussenin ligt het verhaal van de meeste mensen die dit werk bestuderen. Ze hebben ofwel een concreet verteringsprobleem en willen er op een natuurlijke manier aan werken, of ze hebben andere problemen met de conditie van de darm in verband gebracht. Want wat de effecten zijn van een slechte darmwerking, reikt veel verder dan dit orgaan zelf.

Neem nu bijvoorbeeld hoofdpijn, migraine, menstruatieproblemen, reuma-opstoten, spierpijnen, gebrek aan energie, futloosheid, astma, bronchitis, benauwdheid, hartproblemen et cetera. Zou je een probleem in de darmwerking vermoeden achter één van deze klachten? En toch bestaat de mogelijkheid als één van de vele invloeden.

Extra informatie

Intoxificatie

Toch mag men niet té gemakkelijk zeggen: 'het is de darm'. Wat met de darm aan de hand is, is dikwijls ook niet meer dan een symptoom van een verstoorde levenswijze en voeding, of situeert zich op het diepere vlak in de lichaamsintoxicatie. Dit werk is verhelderend en kan door iedereen worden begrepen. Na een algemene inleiding, is voor dit werk een overzicht gemaakt van de meeste vragen die gesteld worden over de darm en zijn specifieke problemen. Dit werk werd door duizenden gelezen en de hierin beschreven adviezen werden door duizenden in de praktijk gebracht.

Zij kunnen bevestigen dat de feiten die dit boek aan het licht brengt, feiten zijn die zo belangrijk zijn, dat ze eigenlijk in iedere basisopleiding zouden moeten verwerkt worden. Het is een boek dat speciaal geschreven is voor de echte gezondheids-doe-het-zelvers, voor mensen die hun verantwoordelijkheden niet in de schoot van anderen leggen, maar is even waardevol voor iedereen die professioneel of persoonlijk met gezondheid(sverbetering) te maken heeft.

Het boek is eenvoudig, eerlijk en zonder omwegen en geeft vooral praktische tips. Dit boek geeft verklaringen waarom voedingscalorieën niet automatisch uitmonden in een verhoogde energie. Veel eten en er weinig uithalen Gebrek aan energie? Het kan ook jouw situatie zijn. Darmproblemen hoeven geen mysterie te zijn. Dat brandend maagzuur, die oprispingen of opgeblazenheid, diarree of constipatie, allemaal signalen die perfect begrijpbaar zijn.


Gidsgegevens

Auteur:     Stefaan de Wever
Taal: Nederlands
Vorm: Paperback, 80 bladzijden
uitgever: Stichting Groene Dag
Druk: 1e druk december 2006
ISBN: 9078538015

Inschrijven nieuwsbrief
Laatst bekeken items