opc_loader

Wensenlijst

Gezonder Eten Startersboek 1

11,50

Niet op voorraad!


Meer informatie nodig? Neem contact op!

Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  0  items
Beschrijving

Gezonder Eten Startersboek 1

Tips en ideëen voor een gezonde start!

Stichting Groene Dag Gezondheidsgids 1

Voorkomen is beter dan genezen, dat weten we onderhand wel. Maar doen we er ook iets mee? Is het tot ons doorgedrongen dat voeding zo’n bijzondere rol speelt bij het behoud en de bescherming van je grootste schat, je gezondheid ? Als je om je heen kijkt kijkt, kan het je niet ontgaan zijn dat veel mensen een gevaarlijk leven leven en grote risico’s nemen die vroeg of laat hun tol eisen. Veel van die risico’s worden genomen onder het voorwendsel van ‘genieten’, maar is dit zo en zijn de gevolgen even genietbaar?

Komen ziekten zomaar uit de lucht vallen? Zijn het de genen en tal van niet controleerbare omstandigheden waar je toch geen vat op hebt? Of kan verstandig eten en leven een verschil maken voor mensen die op zoek zijn naar meer energie, naar een oplossing voor hun pijnlijke ziekten of gezondheidsproblemen? Deze gezondheidsgidsen zijn zo opgebouwd, dat de lezer zal opmerken dat de natuur logisch is opgebouwd, en dat ziekte en gezondheid de normale consequenties zijn van iemands leefwijze, ja, dat ziekte zelf een zinvol proces is.

Extra informatie

Motiveer en inspireer jezelf!

​Gezond eten, maar hoe? Is het anders dan wat je gewend bent, of durf je het avontuur aan? Is het niet te saai? Is het niet zo dat gezond niet lekker is en lekker niet gezond ? Heb je te kampen met vooroordelen, gewoonten, voorkeuren, of is je smaakgevoel verminkt door de industrievoeding? Durf het een kans geven. Deze gidsen zijn inspirerend, motiverend en werken zo uitnodigend dat je er het niet kan weerstaan iéts te doen !

Wees er zeker van dat gezond(er) eten niet eens zo moeilijk of onaantrekkelijk is, integendeel. Dit eerste deel uit de serie Gezondheidsgidsen van Stichting Groene Dag, helpt je om een beeld te krijgen op wat gezond(er) eten je kan bieden, hoe die voeding eruit ziet, en aan welke principes zij beantwoordt. In dit eerste boekje wordt aandacht besteed aan de plus- en minpunten die we in ieders voedingspatroon onderscheiden. Bestudeer ze goed, en vooral, verschuif de accenten, want iedereen kan minstens verbeteringen of correcties aanbrengen, zelfs indien men niet zou besluiten om zich achter ieder beschreven principe te scharen. Zo kan dit boekje aanleiding geven tot een groeiproces, of kan het aanzetten tot het nemen van enkele positieve beslissingen.

Laat dit een motivatieboekje zijn... met uitzicht op een beter leven!


Gidsgegevens

Auteur:     Stefaan de Wever
Taal: Nederlands
Vorm: Paperback, 64 bladzijden
Uitgever: Stichting Groene Dag
Druk: 1e druk december 2006
ISBN: 9789078538011

Inschrijven nieuwsbrief
Laatst bekeken items