opc_loader

Wensenlijst

Chronische vermoeidheid

8,50


Meer informatie nodig? Neem contact op!

Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  1  items
Beschrijving

Informatiebundel Chronische vermoeidheid

Alles over het onvermijdelijke verband tussen voeding en chronische vermoeidheid!

Onze laatste informatiebundel was een indringend werk over het zenuwstelsel en een aantal problemen en ziekten die een grote groep mensen met zich mee dragen. Zenuwproblemen, depressie, zenuwaftakeling zijn allemaal signalen die begrepen moeten worden. Deze bundel in uw handen kunt u zien als een verlengstuk van de voorlaatste publicatie. Vermoeidheidsklachten zijn bij Stichting Groene Dag vaak gehoord. Er gaat geen dag voorbij zonder contact met patiënten of groepen die hun licht komen opsteken over 'ons advies tegen vermoeidheid'.

Laat me eerlijk zijn, dat ook in deze kwestie het niet eenvoudig is om een 'remedie' aan te duiden. Zelfs niet één enkele oorzaak. Vaak is er sprake van een complex van oorzaken en gevolgen, zoals we hierover reeds vaker schreven in 'Natuurstemmingen', als antwoord op lezersbrieven over chronische vermoeidheid en aanverwante aandoeningen. Naar aanleiding van de gepubliceerde artikelen, rees telkens de vraag naar een uitvoerig werk over chronische vermoeidheid en hoe dit op zo natuurlijk mogelijke manier aan te pakken.

Extra informatie

Van chronisch moe naar chronisch vitaal!

Ik zal in dit werk niet helemaal 'origneel' lezen. Het is zoals ik enkele dagen geleden van een bezoeker hoorde: 'U draait altijd rondom hetzelfde'. Jawel, we cirkelen zo dicht mogelijk rond de natuur die ons leert dat genezen mogelijk is, wanneer we genezingskansen scheppen en de risico's verminderen. Het kan misschien hard lijken in een onnatuurlijke wereld om te beseffen dat veel van onze gebruikelijke voedings- en levensgewoonten risico's inhouden. Vooral als ons systeem structureel verzwakt is, kan het zijn dat we gedwongen worden om nauwkeuriger te leven dan ooit tevoren. 

Ben je het moe om altijd moe te zijn? Zit je nog met vele vragen? Dan hoop ik dat deze informatiebundel je toch enige verlichting geeft. Mocht je ervaringen hebben, een getuigenis, vragen of onzekerheden? Laat het ons weten. Via onze tijdschriften is er een voortdurende uitwisseling tussen mensen onderweg naar een beter leven. Ik wens je veel succes en vooral de moed en de kracht goed te leven!

Inhoud

Een ander concept van energie Een uitdaging van lichaamsintoxicatie Grote risico's voor chronische vermoeidheid Herstel van de zenuwkracht Wanneer afbraakprocessen hebben plaatsgevonden Vermoeidheid en fibromyalgie


Stichting Groene Dag informatiebrochures

De Stichting Groene Dag informatiebundels rondom natuur en natuurlijk leven zijn een neerslag van de voordrachten en activiteiten die Stichting Groene dag organiseert. Ze zijn geschikt als gids voor zelfstudie of als begeleiding voor verenigingsactiviteiten, discussiegroepen et cetera. Deze informatiebundels behandelen de meeste vraagstukken op weg naar een gezonde en evenwichtige voeding. Door gesprek, discussie of studie van het onderwerp kunnen deelnemers komen tot een eigen visie, zelfs als deze in sommige opzichten sterk afwijkt van het gangbare voedingsgedrag. Deze informatiebrochures zijn onderdeel van de opleiding 'GezondheidsOpvoeding' en bevatten informatie die iedereen die met mensen werkt zou moeten kennen. 


Gegevens informatiebundel

Auteur:     Stefaan de Wever
Taal: Nederlands
Vorm: Brochure, 65 bladzijden
Uitgever: Stichting Groene Dag

Aanbevolen artikelen bij

Inschrijven nieuwsbrief
Laatst bekeken items