opc_loader

Wensenlijst

Gezonder Eten Startersboek 2

11,50


Meer informatie nodig? Neem contact op!

Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  4  items
Beschrijving

Gezonder Eten Startersboek 2

Meer tips en ideëen voor een gezonde start!

Stichting Groene Dag Gezondheidsgids 2

Een nieuwe voeding exploreren gaat dikwijls gepaard met de nodige teleurstellingen. Welke soorten kan je het best kiezen en wanneer is het beste tijdstip? Wat zijn de producten waar je gebruik van maakt? Daarom bevat deze tweede gids de nodige tips en adviezen in verband met fruit en groenten, kruiderijen en smaakmakers. En hoe kan je de smaak van salades, soepen en sausjes een beetje aanpassen aan je eigen smaakvoorkeuren?

Hoewel er over smaken weinig te discussiëren valt, zijn er toch een aantal principes die je beter kunt kennen en die je helpen op weg naar gezonder eten. Onthoud: je kunt de natuur niet verbeteren. Daarom kiest dit boekje ook voor veiligheid in plaats van experiment, door zo dicht mogelijk bij de natuur blijven. Hopelijk groeit ook jouw liefde voor alles wat de natuur met zoveel geduld heeft laten groeien.

Extra informatie

Gezondheid is een doe-het-zelf zaak!

​Naast het beter leren kennen van je voeding, leert deze tweede gids je enkele van de meest noodzakelijke principes voor een succesvolle voeding die doet waar ze voor gegeten wordt: je energie en gezondheid verschaffen. Meer dan vijftig jaar na de bekendmaking ervan door Dr. H.M. Shelton, blijven de voedselcombinaties omstreden, terwijl ze zo eenvoudig zijn. Voel het verschil tussen een juist gecombineerde en een verkeerd gecombineerde maaltijd. En laten we ook onze vijand kennen: de voedingsmiddelen die er misschien wel aantrekkelijk uitzien, maar die je voeding roven, en je lichaam achterlaten met een leeg gevoel.

Dit wordt een actiepunt (of misschien meer dan één), zodat we het lichaam op het juiste spoor krijgen. Gezondheid is mooi. Ziekte stelt teleur... Het motto is dat iedereen ìets kan doen. Wil je niet tot het uiterste gaan? Geen nood, doe wat je kan. Zorg voor meer levend voedsel, meer fruit en groenten in je voeding - op de juiste manier gebruikt - en verminder de ergste duiveltjes uit je voeding, en laten we dan even kijken of het beter gaat.

Gezondheid is een doe-het-zelf-zaak. Niemand kan in jouw plaats die dingen doen die jij alleen kan doen! Maak er werk van. Nu meteen. Waarom zou je wachten? Een krachtig motivatieboekje, een werk vol positieve aanmoediging en ideeën die je nodig hebt op je weg naar noodzakelijke voedingscorrecties, en dat alles in een vrije en positieve sfeer.


Gidsgegevens

Auteur:     Stefaan de Wever
Taal: Nederlands
Vorm: Paperback, 64 bladzijden
Uitgever: Stichting Groene Dag
Druk: 1e druk maart 2007
ISBN: 978907853059

Inschrijven nieuwsbrief
Laatst bekeken items