opc_loader

Wensenlijst

Fruit in de voeding en als medicijn

8,50


Meer informatie nodig? Neem contact op!

Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  3  items
Beschrijving

Informatiebundel Fruit in de voeding en als medicijn

Alles over de perfecte en direct beschikbare voeding!

Als u deze informatiebundel leest zult u wellicht niet behoren tot de groep van 'fruithaters', en het riskeert zelfs dat u een zekere sympathie hebt voor het eten van fruit. Toch kan het zijn dat u nog aarzelt over de waarde van fruit in de voeding, omdat u daar nog nooit in die zin van gehoord of gelezen hebt. 

Deze bundel leert dat fruit de maximale voeding is, de beste en meest complete voeding, die maar één aanvulling behoeft, namelijk de groene groenten. Voeg daarbij nog wat noten en zaden en u hebt alles om in prima conditie te blijven en uw ideale gewicht te onderhouden.

Extra informatie

We hebben alle reden om van fruit te houden!

  • Fruit is zoet en komt zo tegemoet aan een niet te miskennen eigenschap van de menselijke voorkeur!
  • Fruit is sappig en voelt aangenaam aan in de mond!
  • Fruit is perfect geschikt voor de menselijke verteringsmogelijkheden en beperkingen!
  • Fruit is aangenaam om te zien, aangenaam om te ruiken, het is eigenlijk altijd een beetje 'dessert'!

Laat de rest staan en houd het bij fruit, zo kom je dichter bij het paradijs. Laat je voeding échter worden, want fruit is onverbeterlijk en is wellicht de enige voeding die je zonder veel moeite of tegenzin praktisch altijd rauw zal eten. Een bom mineralen, vitamines en enzymen die je helpen je evenwicht te onderhouden. Houdt u van fruit, houd dan je oren open, want wat je nu zal horen zal als muziek in de oren klinken...Is fruit als voding nog onvoldoende bekend? Hebt u de waarde van fruit nog niet voldoende begrepen? Blijf lezen, je kan er eenvoudigweg niet omheen!

Inhoud

  • Motivatiebrochure Fruit & Gezondheid
  • Fruitcombinatie- en rangschikking van de fruitsoorten
  • Fruitkuren
  • Fruit wereldwijd
  • De mens, een fruiteter

Stichting Groene Dag informatiebrochures

De Stichting Groene Dag informatiebundels rondom natuur en natuurlijk leven zijn een neerslag van de voordrachten en activiteiten die Stichting Groene dag organiseert. Ze zijn geschikt als gids voor zelfstudie of als begeleiding voor verenigingsactiviteiten, discussiegroepen et cetera. Deze informatiebundels behandelen de meeste vraagstukken op weg naar een gezonde en evenwichtige voeding. Door gesprek, discussie of studie van het onderwerp kunnen deelnemers komen tot een eigen visie, zelfs als deze in sommige opzichten sterk afwijkt van het gangbare voedingsgedrag. Deze informatiebrochures zijn onderdeel van de opleiding 'GezondheidsOpvoeding' en bevatten informatie die iedereen die met mensen werkt zou moeten kennen. 


Gegevens informatiebundel

Auteur:     Stefaan de Wever
Taal: Nederlands
Vorm: Brochure, 50 bladzijden
Uitgever: Stichting Groene Dag

Inschrijven nieuwsbrief