opc_loader

Wensenlijst

De Natuurlijke Hygiëne

8,50

Niet op voorraad!


Meer informatie nodig? Neem contact op!

Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  0  items
Beschrijving

Informatiebundel De Natuurlijke Hygiëne

Alles over de allesomvattende voedingsleer!

Het geheel van wat 'Natuurlijke Hygiëne' wordt genoemd is een bundeling van de levenswetten in functie van een kwaliteitsvol leven. Als je deze wetten kent, weet je op welke manier de natuur voor je gezondheid zorgt. Het is geen zoeken naar remedies die de ziekte maskeren of die de symptomen verzachten. 

Alles wat geneesmiddelen voorstellen te doen, doet de natuur veel beter. Het is de natuur die geneest!

Voor veel mensen blijft het een lange en frustrerende zoektocht naar een betere gezondheid, tot men tenslotte bereid is om toe te geven dat de natuur geen willekeur kent, maar handelt volgens nauwkeurig omlijnde wetten van oorzaak en gevolg. In onze levenswijze zijn zoveel risico's die niet onderkend worden en eigenlijk zou therapie niet eerder ter sprake mogen komen, dan nadat men alle mogelijke bekende risico's heeft voorkomen en daardoor een klimaat heeft geschapen waarin genezing vanzelfsprekend is. Het is onmogelijk te verwachten dat men een goede gezondheid kan bekomen, als dit niet begeleid wordt door een levens- en voedingsstijl die tot gezondheid leidt.

Extra informatie

Gezond oud!

'Op een leeftijd dat de mensen de jaren beginnen te tellen die hen nog resten, daarna het aantal ziekten die ze gehad hebben, vatte ik de tweede helft van mijn leven aan, zonder een enkele ziekte. Op mijn 65ste had ik geen diabetes, geen slapeloosheid, geen aangetaste prostaat, geen nierziekten, geen hepatitis, geen hartziekte, geen astma, geen sinusitis, geen hypertensie, niets, helemaal niets. Het leven begint op je 60ste voor wie luistert naar de wetten van de natuur'. 

Getuigenis in 'Manger pour vivre sans maladies' (A. Mosséri)

Inhoud

  • Een uniek concept voor gezondheid en levensstijl
  • Voor leven in harmonie met de natuurwetten
  • In de natuur geen willekeur
  • Gezondheid door gezond leven
  • Een alternatief voor symtoombestrijding
  • Conflicten met de wereld

Stichting Groene Dag informatiebrochures

De Stichting Groene Dag informatiebundels rondom natuur en natuurlijk leven zijn een neerslag van de voordrachten en activiteiten die Stichting Groene dag organiseert. Ze zijn geschikt als gids voor zelfstudie of als begeleiding voor verenigingsactiviteiten, discussiegroepen et cetera. Deze informatiebundels behandelen de meeste vraagstukken op weg naar een gezonde en evenwichtige voeding. Door gesprek, discussie of studie van het onderwerp kunnen deelnemers komen tot een eigen visie, zelfs als deze in sommige opzichten sterk afwijkt van het gangbare voedingsgedrag. Deze informatiebrochures zijn onderdeel van de opleiding 'GezondheidsOpvoeding' en bevatten informatie die iedereen die met mensen werkt zou moeten kennen. 


Gegevens informatiebundel

Auteur:     Stefaan de Wever
Taal: Nederlands
Vorm: Brochure, 64 bladzijden
Uitgever: Stichting Groene Dag

Inschrijven nieuwsbrief
Laatst bekeken items