opc_loader

Wensenlijst

Intoxicatie

8,50

Niet op voorraad!


Meer informatie nodig? Neem contact op!

Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  0  items
Beschrijving

Informatiebundel Intoxicatie

Vullen brengt ons slechts intoxicatie!

Het is met enig plezier dat we bij deze Dr. Tildens' buitengewone werk over de betekenis van verschillende vormen van vervuilingen in het licht van ziekte en gezondheid in de Nederlandse taal kunnen aanbieden. Het boek van Dr. Tilden: 'Toxemia Explained' heeft de kritiek doorstaan en is vandaag actueler dan ooit, nu zoveel bijkomende bronnen van lichaamsverontreiniging een rol spelen.

Extra informatie

Fundamenteel!

Vervuiling - in al zijn dimensies - is een factor die zo onderschat wordt, en het niet kennen van de principes van vergiftiging en ontgifting kan praktisch elke mogelijkheid op genezing dwarsbomen omdat men de invloed ervan maar half begrijpt. Daarom zouden al diegenen die al geruime tijd met ziekte en kwalen rondlopen en verlichting zoeken, in de eerste plaats deze informatiebundel moeten lezen om zich een idee te vormen op welke manier zij beter kunnen worden - ongeveer de enige manier om dat op een natuurlijke manier te bereiken. 

Dr. Tilden legt uit dat genezing geen kwestie is van het kiezen van de 'juiste' medicijnen, maar eerder het vermijden ervan, en daarentegen het scheppen van omstandigheden die tot genezing leiden. Enkele verassingen uit dit boek zullen u erop wijzen dat intoxicatie niet noodzakelijk of exclusief komt van de bekende bronnen van vervuiling, welke uiteraard vermeden moeten worden. Dr. Tilden legt uit dat de meest te vrezen vormen van intoxicatie, deze zijn, welke door een verkeerde stofwisseling in de mens zelf ontstaat. Daarnaast moet men zich rekenschap geven van het vermogen tot ontgiftiging dat gerelateerd is aan verschillende voorwaarden. 

Inhoud

  • De fundamentele oorzaak van alle ziekten
  • Naar 'Toxemia Explained', het levenswerk van Dr. John H. Tilden
  • Een gewaardeerd arts leert hoe gezond te worden en hoe gezond te blijven, zonder medicijnen.

Stichting Groene Dag informatiebrochures

De Stichting Groene Dag informatiebundels rondom natuur en natuurlijk leven zijn een neerslag van de voordrachten en activiteiten die Stichting Groene dag organiseert. Ze zijn geschikt als gids voor zelfstudie of als begeleiding voor verenigingsactiviteiten, discussiegroepen et cetera. Deze informatiebundels behandelen de meeste vraagstukken op weg naar een gezonde en evenwichtige voeding. Door gesprek, discussie of studie van het onderwerp kunnen deelnemers komen tot een eigen visie, zelfs als deze in sommige opzichten sterk afwijkt van het gangbare voedingsgedrag. Deze informatiebrochures zijn onderdeel van de opleiding 'GezondheidsOpvoeding' en bevatten informatie die iedereen die met mensen werkt zou moeten kennen. 


Gegevens informatiebundel

Auteur:     Stefaan de Wever
Taal: Nederlands
Vorm: Brochure, 58 bladzijden
Uitgever: Stichting Groene Dag

Inschrijven nieuwsbrief
Laatst bekeken items