opc_loader

Wensenlijst

Rauwkost Transformatie

8,50


Meer informatie nodig? Neem contact op!

Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  1  items
Beschrijving

Informatiebundel Rauwkost Transformatie

Rauw naar rauw hoeft niet met deze deskundige aanreikingen!

Waarschijnlijk heb je ook andere tijden gekend dan rauwe tijden. Ongetwijfeld heb je gekookte, gebakken en bereide kost gegeten, misschien zelfs vrijwel uitsluitend voeding die door mensenhanden 'verbeterd' is. En dan ineens duikt er een andere keuzemogelijkheid op in je leven: rauwkost!

De reden daarvoor kan verschillend zijn: Een verlicht moment, de geniale gedachte dat de natuur niet verbeterd kan worden, de wetenschap dat de natuur voor ons zorgt en dat ergens in die natuur een voeding te vinden moet zijn die geheel aangepast is aan de menselijke behoefte. Je kan natuurlijk ook je voedingsvrijheid opeisen, de toetsing van het instinct aan de werkelijkheid, je gevoel voor voeding laten spreken....

Extra informatie

Succesvol Rauw!

​Maar ik weet dat vòòr alles mensen rauwkost ontdekken in een kritische fase van hun leven, in ziekte en tegenspoed, en dat hun verwachtingen van een betere voeding hoog zijn. Rauwkost, natuurlijk. Maar hoe? Je geest en je lichaam zijn nog vervuld en vervuild met neigingen, voorkeuren en afkeer, associaties, en smaakbepalende factoren. En daar ga je dan, een nieuwe weg in je leven, de rauwkostkeuze. Wees er zeker van dat wie kiest voor rauwkost, voor méér kiest dan alleen een betere voeding, want het verandert je hele leven. Een dergelijke mijlpaal in je leven vraagt aandacht. Er zijn veel hindernissen die omzeild moeten worden, veel verleidelijke herinneringen aan je voedingsverleden. Verslavingen. 

Deze informatiebundel is geschreven  naar aanleiding van de begeleidingscontracten bij Stichting Groene Dag. Deze Transformatiebundel helpt je om van je nieuwe voedselkeuzes een succes te maken. Deze bundel is geschreven voor mensen die geheel, gedeeltelijk, of maar een klein beetje de rauwkostweg op willen gaan. En je zal zien, een beetje wordt meer, steeds meer. Tot het zoveel is dat je aan je eigen lijf het levende bewijs voelt van wat rauwkost is en doet.


Stichting Groene Dag informatiebrochures

De Stichting Groene Dag informatiebundels rondom natuur en natuurlijk leven zijn een neerslag van de voordrachten en activiteiten die Stichting Groene dag organiseert. Ze zijn geschikt als gids voor zelfstudie of als begeleiding voor verenigingsactiviteiten, discussiegroepen et cetera. Deze informatiebundels behandelen de meeste vraagstukken op weg naar een gezonde en evenwichtige voeding. Door gesprek, discussie of studie van het onderwerp kunnen deelnemers komen tot een eigen visie, zelfs als deze in sommige opzichten sterk afwijkt van het gangbare voedingsgedrag. Deze informatiebrochures zijn onderdeel van de opleiding 'GezondheidsOpvoeding' en bevatten informatie die iedereen die met mensen werkt zou moeten kennen. 


Gegevens informatiebundel

Auteur:     Stefaan de Wever
Taal: Nederlands
Vorm: Brochure, 64 bladzijden
Uitgever: Stichting Groene Dag

Inschrijven nieuwsbrief
Laatst bekeken items