opc_loader

Wensenlijst

Reuma genezen? Doe het zelf!

8,50

Niet op voorraad!


Meer informatie nodig? Neem contact op!

Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  0  items
Beschrijving

Informatiebundel Reuma genezen? Doe het zelf! Natuurlijk!

Laat niet je arts je Reuma onderdrukken, los het Natuurlijk op!

Verrast door de titel? Natuurlijk, want u dacht dat reuma niet te genezen was. En in die overtuiging bent u niet alleen. Veel mensen lezen met ongeloof deze titel. Geloof me, ik zou als uitgever er de moeite niet voor nemen om te schrijven over het natuurlijk genezen van reuma, als ik daarvan nooit de resultaten had gezien. Alles hangt af van wat men verstaat onder 'genezen'. Verloren en beschadigde structuren komen niet meer terug, maar het is voor iedereen mogeijk om pijn en lijden de rug toe te keren en grotendeels symptoomvrij te zijn en comfortabel te genieten van het leven.

Extra informatie

Van ziekmakende vulling naar helende voeding!

Benieuwd hoe dat gaat? Dan hebt u met deze informatiebundel de juiste informatie in handen. Deze bundel is gebaseerd op principes van de Natuurlijke Hygiëne, die leert dat er zich in het leven geen enkele verandering voordoet, tenzij daar een reden voor bestaat. In de natuur gebeurt niets zomaar. Ziekte heeft een oorsprong en een doel. Misschien wilt u die leren kennen? Deze informatiebundel opent de deuren die velen liever gesloten willen houden. De informatie drukt ons met de neus op belangrijke tekortkomingen in ons levens- en voedingspatroon En het werkmapdeel erin dient uiteraard om u over deze eerste ervaringen heen te helpen.

Willen wel wel genezen? Sommigen zeggen zelfs dat ze er alles voor zouden doen om beter te worden. Ze zouder er alles voor geven om zonder pijn te zijn. Men hoeft gelukkig niet alles te doen of alles te geven om beter te worden, men moet het alleen NATUURLIJKER doen. Reuma genezen gaat niet vanzelf, zeker. Het vraagt een inspanning om de voedingsstijl zo bij te stellen dat er in deze voeding- en levensstijl geen reden meer is voor reuma.

Het kost moeite, maar het resultaat is nogal de moeite waard! Duizenden mensen die onze voordrachten bijwoonden en de principes toepassen kunnen dit bevestigen. Lees de tips en adviezen en voel u vrij om ze toe te passen als u hier iets in ziet. 

Inhoud

  • Handleiding voor verandering
  • Werkbladen met tips en motivatie
  • Inclusief teksten over Osteoporose en calciumrovers
  • Juist combineren, stop verzuring en verslijming
  • Lichaamsreiniging, hoe pak je dat aan?
  • Groene voedingssuppleties, verlengstuk van gezonde voeding
  • Enzymen, vitamines, mineralen, relaxatie

Stichting Groene Dag informatiebrochures

De Stichting Groene Dag informatiebundels rondom natuur en natuurlijk leven zijn een neerslag van de voordrachten en activiteiten die Stichting Groene dag organiseert. Ze zijn geschikt als gids voor zelfstudie of als begeleiding voor verenigingsactiviteiten, discussiegroepen et cetera. Deze informatiebundels behandelen de meeste vraagstukken op weg naar een gezonde en evenwichtige voeding. Door gesprek, discussie of studie van het onderwerp kunnen deelnemers komen tot een eigen visie, zelfs als deze in sommige opzichten sterk afwijkt van het gangbare voedingsgedrag. Deze informatiebrochures zijn onderdeel van de opleiding 'GezondheidsOpvoeding' en bevatten informatie die iedereen die met mensen werkt zou moeten kennen. 


Gegevens informatiebundel

Auteur:     Stefaan de Wever
Taal: Nederlands
Vorm: Brochure, 75 bladzijden
Uitgever: Stichting Groene Dag

Inschrijven nieuwsbrief
Laatst bekeken items