opc_loader

Wensenlijst

Sap je een weg naar gezondheid

8,50


Meer informatie nodig? Neem contact op!

Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  4  items
Beschrijving

Informatiebundel Sap je een weg naar gezondheid

Een dagelijks glas vol levenskracht!

In deze informatiebundel openen wij voor u een bijzonder en misschien nieuw terrein. Het opent mogelijkheden voor therapie, voor kuur, voor gezondheid, of gewoon voor voeding: pure, verse sappen van vruchten, groenten en kruiden. 

Extra informatie

Bijzonder sappig!

​Voor wie het graag heel gewoon houdt, een dagelijks sapontbijt, een stevige portie natuurlijke suikers, zwemmend in de krachtigste vitale bestanddelen die je je kunt indenken. Vitaminen en mineralen in hun best opneembare, vloeibare vorm, om ieder denkbaar tekort te voorkomen of om het vermoeide uitgeputte lichaam te bevoorraden met onmisbare levensstoffen. Deze brochure verduidelijkt waarom dit voedsel het meest 'geconcentreerde' en aan de lichaamsbehoefte aangepaste voedsel is, dat de natuur ons verschaft. Je zal zien: gezond eten is niet alleen eenvoudig, volledig, maar ook ontzettend lekker! Wat kan er meer bekoren dan de zuivere zongerijpte druppels van een heerlijke zoete sinaasappel, van druiven of zomerse of winterse vruchten? Deze bundel helpt om deze bronnen van voeding en gezondheid te ontdekken en te waarderen. 

Inhoud

  • Zijn sappen 'geconcentreerd' voedsel?
  • Groenten- en fruitsappen en hun therapeutische eigenschappen
  • Sappen als vloeibare voeding
  • Kwaliteitsverschillen in sapextractie
  • De Natuurlijke 'instantvoeding'
  • Bijzondere sapformules voor diverse aandoeningen

Stichting Groene Dag informatiebrochures

De Stichting Groene Dag informatiebundels rondom natuur en natuurlijk leven zijn een neerslag van de voordrachten en activiteiten die Stichting Groene dag organiseert. Ze zijn geschikt als gids voor zelfstudie of als begeleiding voor verenigingsactiviteiten, discussiegroepen et cetera. Deze informatiebundels behandelen de meeste vraagstukken op weg naar een gezonde en evenwichtige voeding. Door gesprek, discussie of studie van het onderwerp kunnen deelnemers komen tot een eigen visie, zelfs als deze in sommige opzichten sterk afwijkt van het gangbare voedingsgedrag. Deze informatiebrochures zijn onderdeel van de opleiding 'GezondheidsOpvoeding' en bevatten informatie die iedereen die met mensen werkt zou moeten kennen. 


Gegevens informatiebundel

Auteur:     Stefaan de Wever
Taal: Nederlands
Vorm: Brochure, 66 bladzijden
Uitgever: Stichting Groene Dag

Inschrijven nieuwsbrief
Laatst bekeken items