opc_loader

Wensenlijst

Vasten De beste remedie van de natuur

16,50


Meer informatie nodig? Neem contact op!

Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  3  items
Beschrijving

Informatiebundel Vasten De beste remedie van de natuur

Vast en zeker naar duurzaam herstel!

Vasten vertegenwoordigt een fantastisch en verbazingwekkend avontuur voor al diegenen die een natuurlijke gezondheid zoeken, of genezing van ziekten. De auteur begint met ons meerdere getuigenissen voor te stellen van mensen die gevast hebben. Sommigen met een gemiddelde gezondheid hebben voordeel behaald uit deze buitengewone ervaring. Vervolgens komen de zwaardere gevallen zoals Multiple Sclerose, kanker, zona, polyartritis, glaucoom, baarmoederinfectie en depressie aan het woord. Zij zagen hun ziekten als sneeuw voor de zon verdwijnen. 

Extra informatie

In het tweede gedeelte beschrijft de auteur in detail de beproefde techniek die men moet hanteren om het proces op optimaal te begeleiden: een voldoende voorbereiding, voorzichtigheidsmaatregelen en half vasten. Wat zijn de cirissen die men kan verwachten tijdens het vasten? De dagelijkse weging en de betekenis van het gewichtsverlies of de gweichtsstabilisatie. Wie moet niet vasten? Alles wordt tot in detail uitgelegd. 


Stichting Groene Dag informatiebrochures

De Stichting Groene Dag informatiebundels rondom natuur en natuurlijk leven zijn een neerslag van de voordrachten en activiteiten die Stichting Groene dag organiseert. Ze zijn geschikt als gids voor zelfstudie of als begeleiding voor verenigingsactiviteiten, discussiegroepen et cetera. Deze informatiebundels behandelen de meeste vraagstukken op weg naar een gezonde en evenwichtige voeding. Door gesprek, discussie of studie van het onderwerp kunnen deelnemers komen tot een eigen visie, zelfs als deze in sommige opzichten sterk afwijkt van het gangbare voedingsgedrag. Deze informatiebrochures zijn onderdeel van de opleiding 'GezondheidsOpvoeding' en bevatten informatie die iedereen die met mensen werkt zou moeten kennen. 


Gegevens informatiebundel

Auteur:     Albert Mosséri
Taal: Nederlands (Stefaan de Wever)
Vorm: Brochure, 92 bladzijden
Uitgever: Stichting Groene Dag

Aanbevolen artikelen bij

Inschrijven nieuwsbrief