opc_loader

Wensenlijst

Vasten De snelste weg naar een betere gezondheid

8,50


Meer informatie nodig? Neem contact op!

Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  5  items
Beschrijving

Informatiebundel Vasten De snelste weg naar een betere gezondheid

Vast en zeker naar duurzaam en snel herstel gezondheid!

Gezondheidszoekers kennen het belang van een zuiver lichaam. Ze beseffen dat tientallen risico's uit voeding, omgeving en geestetoestand het goed functioneren van het lichaam in de weg staat. Ze hebben gekozen voor een positieve voedings- en levensstijl en willen zich ontdoen van de last van het verleden, waarin zij anders geleefd hebben. Kleine ongemakken, zwakheden, aanwijzingen van ziekten of signalen die erop wijzen dat het organisme nog zoekt naar zuivering, kunnen hen doen besluiten een stap verder te gaan.

Alles wat in deze informatiebundel is beschreven is feitelijk een bloemlezing uit de literatuur die deze zaken beschrijft, en is gebaseerd op de vijfdelige serie van T.C. Fry: Fasting, fastest way to superb health.

Extra informatie

Helende rust!

Op basis van onze ervaring met de natuur en met reinigingsacties, hebben we een selectie gemaakt die voldoende ruimte biedt om te herstellen en ongemakken op te ruimen. Vooral voor mensen die ziek zijn geworden en zoeken naar een manier om zichzelf te ontdoen van toxische belastingen is deze informatiebundel uitermate geschikt. Het belang van een reinigingsdag (of sessie) kan niet voldoende onderstreept worden. Het is een dag rust voor vermoeide organen. Een dag rust zal meer energie opleveren dan een dag gewoon verder leven. Misschien moeten we dat wel regelmatiger doen. Bijvoorbeeld als we vermoeid, lusteloos, grieperig, verkouden zijn, of ons gewoon niet lekker voelen. Één dag vasten maakt je spoedig beter en je krijg weer meer zin in het leven!

Inhoud

  • Misverstanden over wat vasten is en doet
  • Voedselonthouding / Voedselbeperking
  • Zogenaamde gevaren van vasten
  • Vasten en biochemische veranderingen
  • Inzet en afbouw van het vasten
  • Omstandigheden en hulp bij het vasten

Stichting Groene Dag informatiebrochures

De Stichting Groene Dag informatiebundels rondom natuur en natuurlijk leven zijn een neerslag van de voordrachten en activiteiten die Stichting Groene dag organiseert. Ze zijn geschikt als gids voor zelfstudie of als begeleiding voor verenigingsactiviteiten, discussiegroepen et cetera. Deze informatiebundels behandelen de meeste vraagstukken op weg naar een gezonde en evenwichtige voeding. Door gesprek, discussie of studie van het onderwerp kunnen deelnemers komen tot een eigen visie, zelfs als deze in sommige opzichten sterk afwijkt van het gangbare voedingsgedrag. Deze informatiebrochures zijn onderdeel van de opleiding 'GezondheidsOpvoeding' en bevatten informatie die iedereen die met mensen werkt zou moeten kennen. 


Gegevens informatiebundel

Auteur:     Stefaan de Wever
Taal: Nederlands
Vorm: Brochure, 67 bladzijden
Uitgever: Stichting Groene Dag

Aanbevolen artikelen bij

Inschrijven nieuwsbrief