opc_loader

Wensenlijst

Verkoudheid en infectieziekten

8,50


Meer informatie nodig? Neem contact op!

Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  2  items
Beschrijving

Informatiebundel Verkoudheid en infectieziekten

Zinvol omarmen van klachten, samen met de natuur!

Een verkoudheid valt iedereen wel eens te beurt. Vooral wanneer je weerstand erg verzwakt is, ben je een gemakkelijke prooi voor kleine en grote ontstekingsreacties. Hoe gezonder je leeft, hoe kleiner de kans op dergelijke ontstekingsreacties. Maar als het je overkomt, probeer dan te begrijpen wat er dient te gebeuren en geef de natuur de kans je beter te maken. Een verkoudheid heeft net als iedere andere ziekte 'zin'.

Extra informatie

Zinvol natuurlijk omarmen!

Als je de zin begrijpt, kan je al veel doen om te voorkomen dat deze nuttige periode, het begin wordt van een heleboel ellende. Deze informatiebundel opent voor jou een wonderlijke wereld met honderd-en-één mogelijkheden die de natuur je aanbiedt om op natuurlijke wijze beter te worden. Voeding, sappen, kruiden en vele andere prachtige hulpmiddelen willen het je alleen maar naar je zin maken en je bevrijden van een verzameling ziekmakende toxines. Je zal zien dat de natuur het goed met je voor heeft. Het is aan jou om te laten zien hoe goed jij het met je eigen 'natuur' meent.

Inhoud

  • Verkoudheid natuurlijk bekeken
  • Voeding & ontsteking: slijmvrij eten (Ehret)
  • Intoxicatie & ziekte als zuiveringsmethode
  • Angst voor griep? Een speciaal hoofdstuk over griep...
  • Kruiden en natuurlijke hulp bij verkoudheid
  • Vasten - darmreiniging
  • En bacteriën en virussen?

Stichting Groene Dag informatiebrochures

De Stichting Groene Dag informatiebundels rondom natuur en natuurlijk leven zijn een neerslag van de voordrachten en activiteiten die Stichting Groene dag organiseert. Ze zijn geschikt als gids voor zelfstudie of als begeleiding voor verenigingsactiviteiten, discussiegroepen et cetera. Deze informatiebundels behandelen de meeste vraagstukken op weg naar een gezonde en evenwichtige voeding. Door gesprek, discussie of studie van het onderwerp kunnen deelnemers komen tot een eigen visie, zelfs als deze in sommige opzichten sterk afwijkt van het gangbare voedingsgedrag. Deze informatiebrochures zijn onderdeel van de opleiding 'GezondheidsOpvoeding' en bevatten informatie die iedereen die met mensen werkt zou moeten kennen. 


Gegevens informatiebundel

Auteur:     Stefaan de Wever
Taal: Nederlands
Vorm: Brochure, 74 bladzijden
Uitgever: Stichting Groene Dag

Inschrijven nieuwsbrief
Laatst bekeken items