opc_loader

Wensenlijst

EM Natuurlijk Zeep

5,25

Type zeep:


Meer informatie nodig? Neem contact op!

Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  1  items
Beschrijving

EM Natuurlijk Zeep

Natuurlijke Bad- en Keukenzeep op basis van Effectieve Micro-organismen!

Dit EM zeep is gemaakt van hoge kwaliteit natuurlijke oliën en vetten. Het is verzeept met caustische soda waarna tijdens het koelproces EM is toegevoegd. EM Natuurlijk Zeep is geheel vrij van synthetische toevoegingen zoals bleekmiddel, parfum en bijvoorbeeld vochtinbrengers. Het is 99% puur zeep en het brengt geen schade toe aan mens, milieu en natuur. EM Natuurlijk Zeep wordt zeer gewaardeerd door mensen met verboden te noemen uitdagingen. 

Deze zeep is mild voor de huid en daardoor geschikt voor ieder huidtype. Het kan probleemloos langdurig gebruikt worden. 

Extra informatie

Bad- en keukenzeep

Er zijn 2 typen EM Natuurlijk Zeep beschikbaar. Een badzeep voor de dagelijkse algemene hygiëne, en een keukenzeep voor het wassen van de handen, en voor huishoudelijke schoonmaak klussen. 

Shabondama en EM

De EM-zeep wordt gemaakt in de Japanse zeepfabriek Shabondama. Zij hebben sinds 1948 ervaring met het ambachtelijk produceren van zeep. In 1974 zijn ze gestart met de productie van zeep zonder synthetische toevoegingen. In augustus 2003 begon de samenwerking met EM, waarna het eerste stuk EM-zeep ontstond. 

Effectieve Micro-organismen

EM is de afkorting van Effectieve Micro-organismen, microscopisch kleine wezentjes. EM is een combinatie van nuttige, opbouwende micro-organismen, die vrij in de natuur voorkomen en niet gemanipuleerd zijn. EM verbetert de bodemkwaliteit, de bodemvruchtbaarheid, de groei en de kwaliteit van gewassen aanzienlijk. De toepassingsmogelijkheden zijn nagenoeg eindeloos. Lees hier meer over Effectieve Micro-organismen, onze vrienden!

Gebruik EM Natuurlijk Badzeep

Wrijf de zeep met water tussen de handen tot er voldoende schuim ontstaat. Breng het schuim vervolgens aan op de te reinigen lichaamsdelen, masseer dat stevig in de huid en spoel het erna royaal af met water. 

Gebruik EM Natuurlijk Keukenzeep

Gebruik deze zeep zoals iedere andere handzeep. Het is echter ook als schoonmaakmiddel te gebruiken. Doe de zeep daarvoor in een emmer, en laat deze volloopen met warm water. Beweeg vervolgens het stuk zeep goed door het water, voordat je het eruit haalt. Je kan nu het zeepwater gebruiken voor het reinigen van al hetgene valt te reinigen in het huishouden, ramen, vloeren et cetera.

Ingrediënten

Water, EM, Fatty acid Sodium Salt, Stearic acid Na, Oleic acid Na, sodium laurate, Sodium myristate, Sodium palmitate.

Inschrijven nieuwsbrief
Laatst bekeken items