opc_loader

Wensenlijst

Akaija hanger

62,00

Akaija maat & type:


Meer informatie nodig? Neem contact op!

Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  2  items
Beschrijving

Akaija hanger

Een prachtig doorgeefluik van energiëen!

De Akaija hanger is een krachtig kosmisch sieraad van massief zilver, geelgoud of witgoud, ontstaan in samenwerking met de Lichtwereld. De Akaija werkt als een doorgeefluik van energiëen, zowel van buiten naar binnen als van binnen naar buiten. Hij trekt energie van het ons omringende Veld aan en evenzogoed wordt er energie uit uw energiesysteem naar buiten gebracht. Hij werkt als een extra chakra, hij brengt u in contact, in resonantie, de alom aanwezige energie.

Akaija zilver, Akaija Iloa zilver en Akaija RVS hebben een IGEF certificaat. (International Assiciation for Electrosmog-Research IGEF Ltd.)

Extra informatie

Achtergrond

​Wim Roskam, de maker van de Akaija, heeft dit doorgekregen van zijn overleden vriendin Linda de Redelijkheid. Vlak voor haar overlijden hebben zij afgesproken dat zij hem, indien mogelijk, zou gaan inspireren. Wat hij nooit had verwacht was dat ze hem ertoe zou aanzetten om edelsmid te worden, waardoor het mogelijk werd om o.a. de Akaija te creëren. Ook de naam 'Akaija' is doorgegeven, en het is niet zomaar een naam...

Gedurende de laatste maanden van Linda's leven (zij is overleden aan baarmoederhalskanker) hebben ze de hulp ingeroepen van een therapeute, Marianne Agterdenbos. Na Linda's overlijden ontstond er gaandeweg tussen Wim en Marianne een vriendschapsband die tenslotte uitmondde in een liefdesrelatie. Toen Wim en Marianne op internet naar de betekenis gingen zoeken van de naam 'Akaija' kwamen ze terecht bij een linguïstisch werk over de taal van het eiland Annatom van de Melanesische eilandengroep. Daar onderscheidt men 6 betekenissen voor 'Wij', afhankelijk van het aantal mensen en of de aangesprokene daar ook toe behoort. 'Akaija' betekent 'Wij' in het allergrootste verband.

Beschikbare legeringen

 • 925 sterling zilver
 • 333 8kt geelgoud
 • 585 14kt geelgoud
 • 750 18kt geelgoud
 • 333 8kt witgoud
 • 585 14kt witgoud
 • 750 18kt witgoud

Akaija en bescherming tegen elektromagnetische straling

Het IGEF Certification Centre van het International Association for Electrosmog-Research heeft bevestigd dat deze Akaija een gunstige werking heeft op hart- en kringloopprocessen en op het vegetatieve zenuwsysteem uitwerkt. Bekijk hier dit certificaat. Daarom zijn Akaija’s geschikt als bescherming tegen elektromagnetische straling. Akaija zilver, Akaija Iloa zilver en Akaija RVS hebben een IGEF certificaat.

Samenvattende evaluatie van metingen in het stralingsbereik van een 5G mobiele radiozender

Voor de metingen van hoogfrequente stralingsblootstelling door een 5G mobiel radiotransmissiesysteem zijn tot nu toe alleen 5G-testsystemen met beperkte meetmogelijkheden in de EU beschikbaar. Desalniettemin tonen kortetermijnmetingen duidelijk aan dat het dragen van de Akaija Normal, Akaija Bold en Akaija-Iloa resulteert in een detecteerbare verbetering van de hartslagvariatie. Dit heeft een gunstig effect op de cardiovasculaire processen en vermindert de inspanning van het autonome zenuwstelsel om de innerlijke balans te behouden.

De meetresultaten tonen aan dat de beschermende werking van Akaija Normaal, Akaija Bold en Akaija Akaija-Iloa toeneemt met de duur van het dragen en dat elke persoon reageert anders op treden in zijn omgeving elektromagnetische vervuiling. Dit hangt af van de persoonlijke voorgeschiedenis, eventuele reeds aanwezige ziekten of gezondheidsproblemen, de toestand van het immuunsysteem en het vermogen van het lichaam optredende belastingen te compenseren, en ook de weerstand tegen invloeden van buitenaf.

Samenvatting beoordeling van de resultaten van de metingen met een Akaija RVS

Uit de meetresultaten van de Akaija RVS wordt geconcludeerd dat het gebruik van de Akaija RVS blootstelling aan radiofrequente straling van mobiele stations en laagfrequente elektromagnetische vervuiling door huisinstallatie en elektrische apparaten een aantoonbare verbetering van de hartslagvariabiliteit geeft. Dit heeft een gunstig effect op de cardiovasculaire processen en vermindert de inspanning van het autonome zenuwstelsel om de innerlijke balans te behouden.

De meetresultaten tonen aan dat de beschermende werking van Akaija RVS toeneemt met de tijd toeneemt en dat elke persoon reageert anders op treden in zijn omgeving elektromagnetische vervuiling. Dit hangt af van de persoonlijke voorgeschiedenis, eventuele reeds aanwezige ziekten of gezondheidsproblemen, de toestand van het immuunsysteem en het vermogen van het lichaam optredende belastingen te compenseren, en ook de weerstand tegen invloeden van buitenaf.

De Akaija RVS werkt vanwege de grootte en het type materiaal (roestvrij staal) alsook vanwege zijn vorm, als een antenne die als een magneet elektromagnetische straling uit de omgeving aantrekt en deze energie zet gedeeltelijk in warmte omzet. Omdat de Akaija RVS een deel van de elektromagnetische straling afgeeft die wordt aangetrokken door de omgeving in de buurt, wordt een afstand tussen de Akaija RVS en een permanente verblijfplaats van 1,5 meter aanbevolen. Dit laatste geldt voor alle grote metalen objecten.

Bekijk hier dit certificaat.


De Akaija symboliseert universele Liefde!

Met 'Wij' bedoelen we: Wij samen, Wij als familie, Wij als dorp, Wij als land... Wij als de mensheid. Maar hier op Aarde maken we deel uit van een nog veel groter geheel... de Kosmos, waartoe Wij behoren. Het gaat echter nòg verder... Wij die nog leven en Wij in het Hiernamaals horen óók bij elkaar.

Kijk nu eens naar de naam: Akaija. Als je 'akaija' numerologisch gaat ontleden kom je iets bijzonders tegen:

Elke letter van het alfabet staat voor een getal. Zo staat A voor 1, B voor 2, C voor 3, etc. 'Akaija' levert een merkwaardige uitkomst op: A=1, K=11, A=1, IJ = I+J = 9+10 = 19 = 1+9 = 10 = 1+0 = 1, en A=1. Dus 111111... zes enen op een rij! De 'A' spitst zich in 2 enen en de 'IJ', bestaande uit 2 letters wordt 1 cijfer, splitsing en fusie. Het getal 6 staat voor Venus, Harmonie en voor Liefde. En een leuke bijkomstigheid... ik had geen idee hoe laat het was, maar toen ik dit had opgeschreven keek ik op de klok: 11:11.

Deze gegevens (Akaija=Wij en Akaija=111111) samen in ogenschouw nemend komt er een bijzondere boodschap naar voren, namelijk: Wij zijn Eén, 'Iedereen' is niet voor niets: ieder...één, iedere 1. In het Engels: everyone... every 1.

Ook de vorm van de Akaija is bijzonder, want afhankelijk van hoe je de Akaija bekijkt (of als je naar de schaduw van de Akaija onder een lamp kijkt), kun je daarin verschillende symbolen ontdekken: een cirkel, een yin-yang teken, een pentagram, en een hart dat beschermd wordt door de cirkel. Maar tegelijkertijd beschermt het hart ook de cirkel. 'Wij', de Oneindige Cirkel, beschermen je hart, en tevens verbinden 'Wij' je met de oneindige Liefde, die de basis is van onze relatie, van ons bestaan. Wij laten jou zien dat Jij nooit alleen bent.

Anders gezegd: De Akaija symboliseert universele Liefde!


Symboliek

De vorm van de Akaija is ontstaan doordat Wim een antwoord probeerde te vinden op een vraag, namelijk: Hoe kun je een spiraal die b.v. met de klok mee naar het midden gaat, terug naar buiten laten gaan zonder dat de lijnen zichzelf kruisen? Hieruit ontstond een symbool dat hij later, toen hij edelsmid geworden was, in zilver uitwerkte. Dit principe van het omdraaien van de draairichting is een fundamenteel kosmisch principe. Maar dat besefte hij nog niet toen hij ermee bezig was... of anders gezegd: toen de vorm aan hem werd doorgegeven.

Spiralen zijn vortexen, draaikolken van energie. Een orkaan is een vortex, de melkweg is een vortex, het water dat wegloopt in de gootsteen beweegt als een vortex. Maar het is ook toepasbaar op hemellichamen. Als de Aarde van draairichting zou veranderen, dan zou de zon daarna in het Westen opkomen en in het Oosten ondergaan. Je spreekt dan over een aardaskanteling. In het klein is het toepasbaar op electronen: dan spreek je over 'electronen-spin-inversie'.

Veel belangrijker nog is dat het ook geldt voor mensen. Sommige mensen lopen eeuwig en altijd tegen de stroom in, soms hun hele leven, soms voor een periode. Alles zit dan tegen: ze zijn niet gelukkig, trekken de verkeerde mensen aan, mankeren vaak van alles, zien het leven niet meer zitten, raken soms zelfs aan lager wal, ofwel de wet van de aantrekkingskracht (The Secret) openbaart zich, maar op de verkeerde manier. Kijkend naar de Akaija zie je in de cirkel een levenspad. Volg je de beweging van de cirkel, dan zie je dat je twee keer per omwenteling een keuze kunt maken: blijf je volharden op je weg tegen de stroom in, of besluit je nu voor eens en altijd om een andere weg te volgen. Daar is dan wel voor nodig dat je door je angst voor die weg heen gaat en dat je de keuze helemaal vanuit jezelf maakt. Maar begin je aan die weg (meer is er in feite niet nodig dan dat je de keuze maakt, de rest volgt 'vanzelf'), dan zul je ontdekken dat je uiteindelijk weer op de cirkel terug keert, maar dan in de omgekeerde richting. De Akaija toont u dat u uw leven kunt veranderen, dat u een keuze heeft, dat u met de stroom mee kunt gaan, i.p.v. er altijd tegen in te blijven roeien.


Werking

Voordat u verder leest willen we er op wijzen dat de hieronder genoemde gegevens vooralsnog niet gebaseerd zijn op wetenschappelijk onderzoek. Overeenkomstig de wet mogen we daarom niet stellen dat de Akaija genezende eigenschappen bezit. Alle gegevens omtrent de Akaija zijn gebaseerd op de honderden reacties van mensen (en zelfs dieren), op de bevindingen van enkele tientallen electro-acupunctuur-therapeuten en op onze eigen waarnemingen, overdenkingen en ontdekkingen. We doen echter ons uiterste best om zorgvuldig en integer met alle informatie om te gaan en willen u daarbij een zo breed en goed mogelijk inzicht geven in de werking van de Akaija. Hieronder treft u een samenvatting aan wat we tot zover geleerd hebben:

Met een Akaija zit u beter in uw (energie)vel!

De Akaija is een energie-juweel dat kosmische energie doorgeeft aan degene die het draagt. Net zoals dat bij chakra's (ook een soort vortexen) gebeurt, komt er door de Akaija een energiewerveling, in het systeem van de degene die een Akaija draagt. Het resultaat daarvan is dat het energieveld van die persoon versterkt en versneld wordt. Vooral gevoelige mensen ervaren direct de sensaties veroorzaakt door deze energie.

In eerste instantie voelen veel mensen warmte of zelfs hitte, of juist kou, tintelende vingers, een optrekkend gevoel in de arm, duizeligheid, pijn op oude bekende plekken. Deze gewaarwordingen hebben te maken met energie die zich door onze energiebanen en aura verspreidt. Als de energiestroom van een mens beter gaat werken, worden er processen op gang gebracht of versneld die daardoor gevoed worden, zoals het immuunsysteem, de stofwisseling, de doorbloeding, ontgifting, het regenereren tijdens de slaap. In psychische zin zorgt de Akaija ervoor dat je het leven beter aan kunt.

De Akaija werkt als een doorgeefluik van energiëen, zowel van buiten naar binnen als van binnen naar buiten. Hij trekt energie van het ons omringende Veld aan en evenzogoed wordt er energie uit uw energiesysteem naar buiten gebracht. Hij werkt als een extra chakra, hij brengt u in contact, in resonantie, de alom aanwezige energie. Vergelijk het met een meer met water dat nauwelijks stroomt en misschien vervuild is, dat een ruime verbinding krijgt met de open zee. Het meer, uw eigen energiesysteem, wordt hierdoor in harmonie gebracht, schoongemaakt, versterkt, uitgebalanceerd en geordend. Het eerste gevolg hiervan is dat alles dat die stroming in de weg staat, zoals allerhande psychische en lichamelijke blokkades, geactiveerd en liefst uitgewerkt wordt.

Daarnaast treedt er een regulatie op van uw energie: wat teveel is wordt afgevoerd, wat tekort is wordt aangevuld. Mensen die zichzelf chronisch voorbijlopen, onvoldoende rust nemen en niet luisteren naar hun lichaam, zullen merken dat de Akaija hen haast dwingt die rust te nemen. Ze worden er moe van... en hebben de neiging de Akaija af te doen of zelfs af te wijzen. Anderzijds merken mensen die altijd te weinig energie hebben dat ze meer fut krijgen om dingen te ondernemen, soms zo sterk dat ze veel minder slapen dan ze gewend zijn.

Conclusies puntsgewijs

 • De Akaija geeft energie door, vergelijkbaar zoals chakra's dat doen.
 • De Akaija helpt de energie-doorstroming te verbeteren (blokkades opruimen)
 • De Akaija beschermt tegen electro-magnetische straling
 • De Akaija is een transformatie-instrument (vanwege de toegenomen energiestroom)
 • De symboliek in de Akaija herinnert u aan uw verbondenheid met het Al, de Alkracht, Wij, de Kosmos, de Eenheid.

Gebruik

Uw Akaija is persoonlijk. Daarom raden we het (in principe) af om uw Akaija uit te lenen aan iemand anders. Als u daarna de Akaija weer terugkrijgt is de kans groot dat deze niet meer werkt zoals voorheen.

De Akaija is een omkeersymbool, het keert processen om. Dat betekent o.a. dat oude, niet verwerkte trauma's, pijnen, blokkades, zich kenbaar kunnen gaan maken en gaan opspelen. Hierdoor kunnen ze uit uw systeem gewerkt worden en gaat de energie weer stromen. We adviseren daarom om de Akaija de eerste tijd zoveel mogelijk te dragen om uw lichaam de kans te geven aan het werk te gaan. Echter... blijf altijd luisteren naar uw gevoel! En blijf alert op wat er met u gebeurt! In de meeste gevallen duurt het één tot anderhalve dag voor een bepaalde blokkade uitgewerkt is, maar indien de oorzaak van zoâ??n trauma een groot gedeelte van uw leven gespeeld heeft, dan kan dit proces best langer dan een week duren. Dit heeft o.a. te maken met hoe u in het leven staat, hoeveel oud-zeer er nog zit, wat er al aan verwerking afgerond is, etc. In zulke gevallen zou het dragen van de Akaija u teveel kunnen worden en dan verdient het aanbeveling om de Akaija in het begin maar een paar uur per dag (of b.v. alleen overdag) te dragen, en dit langzaam op te bouwen. Ons advies is om de zich aandienende reacties te ondergaan, zodat ze daadwerkelijk uitgewerkt kunnen worden. Maar overdrijf niet! Veelgehoorde 'onprettige' reacties zijn: lichte pijn of een onprettig gevoel in verschillende lichaamsdelen (meestal op 'oude bekende' plaatsen), tintelingen, duizeligheid, verandering in het slaappatroon. Vaak zijn de optredende klachten op een raadselachtige manier wel intens, maar mild van karakter. Ze beginnen soms al binnen minuten na het dragen van de Akaija, maar, bij b.v. psychische trauma's, kan het enkele dagen tot weken duren voordat men zich bewust wordt dat zich daarin al enige tijd iets aan het veranderen is.

Na het uitwerken van de blokkades, dus als uw energie weer beter is gaan stromen, is de meest gehoorde reactie dat mensen zich rustiger voelen, makkelijker in het leven staan, minder opzien tegen de dingen die komen gaan. De energie die nodig was om hun angsten (voor het bewustworden van...) te onderdrukken komt nu vrij voor andere doeleinden.

Omdat we in een electromagnetisch en zeer vervuild land leven adviseren we mensen die hier gevoelig voor zijn de Akaija te blijven dragen, ook na de eerste weken. De kans is trouwens groot dat je er zelfs geen behoefte aan hebt de Akaija af te doen, of, als je gedaan hebt, hem mist, omdat je onbewust weet dat hij je beschermt. Dit horen we van veel mensen. Want doordat je energiesysteem door de Akaija versterkt wordt, ben je minder gevoelig voor deze straling. Hij werkt in dit opzicht als een bliksemafleider. Schoonmaken hoeft normaal gesproken niet, maar indien je het gevoel hebt dat de stralings en/of stressbelasting door omstandigheden tijdelijk erg groot is, kun je er even hard door heenblazen, of hem afspoelen. Dan help je hem een handje.

Het onderdrukken, wegstoppen of zelfs ontkennen van trauma's kost ontzettend veel energie en kan soms aan de basis staan van ernstige ziekteprocessen op latere leeftijd. Door het opruimen hiervan komt deze energie vrij en kunt u zich rustiger en stabieler gaan voelen. De Akaija helpt u hierbij en toont u dat er wel degelijk een andere weg bestaat, dat u werkelijk een keuze heeft, maar de angst voor het onbekende heeft u er al die tijd van weerhouden die weg in te slaan. U zult die weg zelf moeten bewandelen, want uw leven is en blijft uw verantwoordelijkheid, maar vooral hierin kan de Akaija u tot steun zijn, als herinnering aan deze belangrijke boodschap: "Jij bent nooit alleen"

Aanbevolen artikelen bij

Alternatieve artikelen bij

Inschrijven nieuwsbrief
Laatst bekeken items