opc_loader

Wensenlijst

Akaija-Iloa hanger

65,00

Akaija Iloa maat en type


Meer informatie nodig? Neem contact op!

Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  4  items
Beschrijving

Akaija-Iloa hanger

Een krachtig en prachtig doorgeefluik van intenties!

De Akaija-Iloa hanger is een kosmisch sieraad van massief zilver of geelgoud, ontstaan in samenwerking met de Lichtwereld. Deze pagina beschrijft enkele overdenkingen aangaande de Akaija-Iloa. De Akaija-Iloa vraagt namelijk een veel bewuster gebruik. Onderstaande inzichten zijn echter nog niet uitgerijpt zoals bij de normale Akaija, en kunnen nog aanmerkelijk veranderen.

Akaija zilver, Akaija Iloa zilver en Akaija RVS hebben een IGEF certificaat. (International Assiciation for Electrosmog-Research IGEF Ltd.)

Extra informatie

‘Akaija’ betekent ‘Wij Allemaal’ op het eiland Aneityum in de Stille Zuidzee (republiek Vanuatu). Numerologisch betekent ‘Akaija’: 111111. Samengevoegd staat er dan: Wij Allemaal zijn Eén.

‘Iloa’ spreek je uit met de nadruk op de ‘I’. ‘Iloa’ betekent ‘Ik Ben’. En ‘Ik Ben’ is eigenlijk de verwijzing voor de Alkracht, God, Ja’weh, voor de Gehele Schepping.

Op Aneityum betekent ‘Akaija’ weliswaar ‘Wij Allemaal’ in het normale spraakgebruik, maar feitelijk betekent die vorm van ‘Wij’ Alles en Iedereen inbegrepen, tot aan de gehele Schepping aan toe.


Beschikbare legeringen

 • 925 sterling zilver
 • 333 8kt geelgoud
 • 585 14kt geelgoud
 • 750 18kt geelgoud

De Akaija-Iloa is een dubbele Akaija

De normale Akaija (links) is zeg maar linksdraaiend. Misschien is rechtsdraaiend het juiste woord, dat is moeilijk aan te geven. Het gaat erom dat hij naar één kant georiënteerd is. Rechts ervan bevindt zich een gespiegelde Akaija, die precies andersom georënteerd is.

Akaija Iloa hanger  

Dit principe heet ‘chiraliteit’, hetgeen zoveel wil zeggen dat een vorm links- of rechts-georiënteerd is. In de praktijk praten we dan meestal over moleculen. Er bestaat b.v. ook rechtsdraaiende yoghurt, die beter zou zijn voor je darmen dan linksdraaiende yoghurt. Het gekke is dat een stof (zoals yoghurt) in de andere variatie precies dezelfde eigenschappen heeft, maar met één verschil: er wordt over verteld dat de omgekeerd draaiende yoghurt geen energetische voedingswaarde heeft omdat die niet resoneert met ons lichaam. Alsof het lichaam de lichtenergie, vervat in de yoghurt, niet kan opnemen. En lichtenergie is dat wat ons werkelijk voeding geeft. Al het andere is ballast die onze spijsverteringsorganen kwijt moeten zien te raken.

Met de normale Akaija hebben we destijds zorgvuldig getest en kozen uiteindelijk voor de linksafgebeelde Akaija voordat we hem gingen reproduceren. Dat bleek een goede keuze. Slechts een heel enkele keer ontdekten we dat mensen zich prettiger voelden met de andersom gedraaide Akaija (die normaal niet op de markt is). Dit links- en rechts-draaien hield mij (Wim) bezig en na verloop van tijd dacht ik dat het mogelijk zou moeten zijn om beide Akaija’s met elkaar te combineren tot één voorwerp. Daaruit ontstond een gecompliceerde Akaija waarin elke Akaija op 5 verschillende manieren voorkomt. Dus de linksdraaiende Akaija kan er 5 keer in teruggevonden worden, en net zo de rechtsdraaiende Akaija. Deze vorm heeft een naam gekregen: Akaija-Iloa. Akaija goud

Akaija betekent Wij allen zijn Eén. Iloa betekent: Ik Ben. Als ‘Wij’ één zijn, dan geldt ‘Ik Ben’. Eigenlijk praat je dan over de Schepping als Universum.

Hoe de werking van de Akaija-Iloa verschilt t.o.v. de normale Akaija is nog niet helemaal duidelijk. Veel van de mensen die hem vastgehouden hebben zeggen dat deze Akaija heel sterk is, en sommigen voegden eraan toe dat deze niet voor iedereen geschikt is. Maar waarom ze dat zo voelden konden ze niet uitleggen.


Akaija en bescherming tegen elektromagnetische straling

Het IGEF Certification Centre van het International Association for Electrosmog-Research heeft bevestigd dat deze Akaija een gunstige werking heeft op hart- en kringloopprocessen en op het vegetatieve zenuwsysteem uitwerkt. Bekijk hier dit certificaat. Daarom zijn Akaija’s geschikt als bescherming tegen elektromagnetische straling. Akaija zilver, Akaija Iloa zilver en Akaija RVS hebben een IGEF certificaat.

Samenvattende evaluatie van metingen in het stralingsbereik van een 5G mobiele radiozender

Voor de metingen van hoogfrequente stralingsblootstelling door een 5G mobiel radiotransmissiesysteem zijn tot nu toe alleen 5G-testsystemen met beperkte meetmogelijkheden in de EU beschikbaar. Desalniettemin tonen kortetermijnmetingen duidelijk aan dat het dragen van de Akaija Normal, Akaija Bold en Akaija-Iloa resulteert in een detecteerbare verbetering van de hartslagvariatie. Dit heeft een gunstig effect op de cardiovasculaire processen en vermindert de inspanning van het autonome zenuwstelsel om de innerlijke balans te behouden.

De meetresultaten tonen aan dat de beschermende werking van Akaija Normaal, Akaija Bold en Akaija Akaija-Iloa toeneemt met de duur van het dragen en dat elke persoon reageert anders op treden in zijn omgeving elektromagnetische vervuiling. Dit hangt af van de persoonlijke voorgeschiedenis, eventuele reeds aanwezige ziekten of gezondheidsproblemen, de toestand van het immuunsysteem en het vermogen van het lichaam optredende belastingen te compenseren, en ook de weerstand tegen invloeden van buitenaf.

Samenvatting beoordeling van de resultaten van de metingen met een Akaija RVS

Uit de meetresultaten van de Akaija RVS wordt geconcludeerd dat het gebruik van de Akaija RVS blootstelling aan radiofrequente straling van mobiele stations en laagfrequente elektromagnetische vervuiling door huisinstallatie en elektrische apparaten een aantoonbare verbetering van de hartslagvariabiliteit geeft. Dit heeft een gunstig effect op de cardiovasculaire processen en vermindert de inspanning van het autonome zenuwstelsel om de innerlijke balans te behouden.

De meetresultaten tonen aan dat de beschermende werking van Akaija RVS toeneemt met de tijd toeneemt en dat elke persoon reageert anders op treden in zijn omgeving elektromagnetische vervuiling. Dit hangt af van de persoonlijke voorgeschiedenis, eventuele reeds aanwezige ziekten of gezondheidsproblemen, de toestand van het immuunsysteem en het vermogen van het lichaam optredende belastingen te compenseren, en ook de weerstand tegen invloeden van buitenaf.

De Akaija RVS werkt vanwege de grootte en het type materiaal (roestvrij staal) alsook vanwege zijn vorm, als een antenne die als een magneet elektromagnetische straling uit de omgeving aantrekt en deze energie zet gedeeltelijk in warmte omzet. Omdat de Akaija RVS een deel van de elektromagnetische straling afgeeft die wordt aangetrokken door de omgeving in de buurt, wordt een afstand tussen de Akaija RVS en een permanente verblijfplaats van 1,5 meter aanbevolen. Dit laatste geldt voor alle grote metalen objecten.

Bekijk hier dit certificaat.


Onze voorlopige gedachte bij de Akaija-Iloa

De gewone Akaija is door z'n links- of rechts-draaiendheid als het ware uit balans. De Akaija-Iloa is juist in balans.

Met 'uit balans' willen we niet zeggen dat de gewone Akaija niet goed is, maar juist dat hij daardoor in staat is om energie aan te zetten tot stroming. Vergelijk het hiermee: Stel je een grote perfect ronde sneeuwbal op de top van een berg voor. De bal ligt precies in evenwicht. Dat is de Akaija-Iloa.

Plak je nu aan één kant van die sneeuwbal een klein beetje sneeuw, dan krijg je de gewone Akaija. Hij ligt niet meer in evenwicht en zal dus de berg af rollen, steeds groter wordend naarmate hij lager komt. Beschouw de gewone Akaija als deze sneeuwbal die uit balans is. Hij zet je energiesysteem aan tot stroming.

We vermoeden dat de Akaija-Iloa dat duwtje nog nodig heeft van jou. Bijvoorbeeld door erop te mediteren, hem een opdracht mee te geven, er even in gedachten een duwtje tegen aan de geven. Dan bepaal jij welke kant de bal op gaat rollen, en welke energie jij ervan nodig hebt, wat bij jou past. Je kunt de Akaija-Iloa dus als het ware sturen. Hij heeft veel kracht in zich, héél veel kracht als we de diverse mensen die we tot nu toe hebben gesproken mogen geloven. Maar we vermoeden dat jij er 'iets' mee moet doen om hem in beweging te zetten.

Maar zoals gezegd... dit is een voorlopige gedachte. We moeten er nog veel over leren, maar zullen je op de hoogte houden.

Wat we er al wel over gehoord hebben is wat de moeder van Linda doorkreeg. Linda is de inspirator achter de Akaija, maar haar moeder kreeg de naam 'Akaija' door, en erna ook de naam 'Akaija-Iloa'.

Iloa betekent zoveel als ‘Ik Ben'

Maar het heeft nog iets meer. Het geeft het goddelijke weer wat in de mens huist en eeuwig is. Daarom is de werking duidelijk naar de ziel gericht. Het opent het hart en laat de godsvonk stralen als een lichtende ster die zijn schijnsel naar buiten brengt en zich vermengt met andere sterren.

Waardevol, ja zeg het zo maar, dat is wel de meeste waarde die eraan toegekend kan worden. Niet zozeer een medische, dat is het ook. Het opent je voor de nieuwe tijd, waarin mensen hun licht ontsteken en onsterfelijk worden. Maar dat zal geleidelijk aan gaan. Niet in één keer.

Stel je ervoor open, dan kan de vonk gaan stralen en een nieuw begin inleiden voor de mensheid. Deze kans moet benut worden, anders kan het voor veel mensen voorbijgaan en moeten zij wachten op een nieuwe cyclus. Het ontwerp, de vorm, van de Akaija en dus ook van de Akaija-Iloa komt van Sirius. Het is een hulpmiddel om de transformatie naar de nieuwe tijd mogelijk te maken.


Omgang met de Akaija-Iloa (update 22 augustus 2013)

De tekst hieronder is ons aangereikt door Ruth Schaad, een Zwitserse vrouw uit Bächli (Hemberg). Dit dorp haalde veelvuldig het nieuws vanwege de gevoelige reacties voor electromagnetische velden van vele mensen in het dorp. Zij hadden hier last veel van, mogelijk vanwege de bijzondere ligging van het dorp tussen de bergen, of de gesteenten in die bergen, waardoor de straling duidelijker dan elders aan het licht kwam. Het gevolg was dat de mensen gingen zoeken naar oplossingen, en daardoor belangstelling kregen van Swisscom (de grootste Zwitserse exploitant). Hierdoor kwam het dorp in het nieuws. De Egyptische wetenschapper Ibrahim Karim, bekend van zijn onderzoek om geometrische vormen te gebruiken voor het menselijk welzijn, speelt hier een speciale rol. Ruth Schaad was een van de gevoeligste mensen en was juist in Bächli komen wonen vanwege de toen nog onaangetaste atmosfeer. Zij en dr. Karim werken veel samen en wisselen nog altijd wisselen kennis uit.

We zijn in contact met haar gekomen omdat een artikel over de Akaija verscheen in het Duitse tijdschrift Raum & Zeit. Haar inzichten, gecombineerd met haar mediamieke gaves, resulteerden in deze tekst die geheel resoneert met ons eigen gevoel, maar dat wij niet in woorden konden uitdrukken.

De Akaija-Iloa is ontstaan uit een rechts- en een linksdraaiende Akaija. Het is een versmelting van 'positieve' (uitstralende) en 'negatieve' (ontvangende) energie.Het is een voortbrengsel van de altijd doorgaande Schepping, de 'Liefdesdaad' van het Universum: Rechts en links draaiende spiraalbeweging is het oerprincipe van manifestatie. Zodra die energiebeweging een doel, een functie krijgt, manifesteert zij zich, verschijnt zij in de zichtbare wereld.

Door de Akaija-Iloa - het samengaan van rechts en links draaiende spiraalbewegingen - ontstaat een soort 3-dimensionale Knoop. Elke Knoop slaat energie op. Daarom kan de Akaija-Iloa informatie opslaan.

Jij draagt dus de verantwoording, welke informatie de Akaija-Iloa in je energieveld zal gaan manifesteren!

Aanbeveling

Als je de Akaija-Iloa wilt gaan programmeren, neem daar dan de tijd en rust voor. Steek een kaars aan, reinig jezelf in een prettige meditatie van storende gedachten en gevoelens. Dank je Hogere Zelf, je innerlijke Gids voor wijsheid en liefdevolle inspiratie. Ga het contact aan en blijf gecentreerd in je hartbewustzijn terwijl je 1 tot 5 attributen (eigenschappen) aan de Akaija-Iloa overdraagt. Wat je ook voor je ontwikkeling nodig hebt, breng het over in het centrum van de Akaija-Iloa.

Voorbeelden van zulke attributen:

 • Innerlijke Vrede
 • Erkenning
 • Begrip
 • Harmonie
 • Liefdeskracht
 • Zelfvertrouwen
 • Vertrouwen in het Leven

Kies 1 tot 5 eigenschappen, die de stem van je hart je ingeeft en dank daarvoor. Spreek deze dan uit. Gedachten zijn de aanzet, de voorvorm; het gesproken woord is de manifestatie ervan.

"Ik dank het goddelijke attribuut (noem hier b.v. de Liefdeskracht), dat Je door de Akaija-Iloa wordt opgenomen, wordt opgeslagen en aan mij wordt overdragen."

Spreek echter zoals bij jou past tijdens het programmeren van de Akaija-Iloa. Doe dit voor elk attribuut/elke eigenschap dat je in de Akaija-Iloa wilt inbrengen. Reinig je Akaija-Iloa op dezelfde wijze zoals bij de enkele Akaija is beschreven.

Breng je Akaija-Iloa 'tot leven'

Spreek je dankbaarheid elke morgen uit en spreek nogmaals de ingegeven eigenschappen uit, en doe dat ook 's avonds. Zo worden deze energieën (men noemt ze 'elementalen') steeds meer tot een levend deel van je hart.

Belangrijk!

Wissel deze eigenschappen niet, en neem verantwoordelijkheid voor de zich manifesterende energieën, en neem ze serieus. De Akaija-Iloa is geen speeltje en is meer dan een mooi sieraad!

Vele waardevolle ervaringen op je levensweg worden je toegewenst door: Ruth Schaad,22 augustus 2013


Een stukje wereldgeschiedenis

Een klein stukje geschiedenis ter inleiding, hierbij gebruik makende van het boek van Eliza White Buffalo, getiteld: The Four Ascents. Dit boek kun je beschouwen als een ooggetuige-verslag van haar vele incarnaties, beginnende in de tijd van Lemurië. Tegelijk biedt het boek inzicht in het verre verleden vanuit een andere hoek dan wat je leest in gangbare geschiedenisboeken die een groot deel van de wereldgeschiedenis totaal negeren. Wij, of tenminste een groot deel van de mensheid, namen en nemen nog steeds deel aan een experiment op Aarde. Het doel van dat experiment is: de Hemel op Aarde te brengen. Dat experiment zijn we reeds heel lang geleden aangegaan. Afkomstig van verschillende sterrenstelsels begonnen we in de tijd van Lemurië vol goede moed aan dit experiment, niet werkelijk wetende wat ons te wachten stond. Het was zogezegd een sprong in het diepe. We leefden destijds in een veel hogere trilling, en onze lichamen waren heel etherisch. Bovendien konden we bewust communiceren met de dieren en de planten, we konden onze gedachten projecteren en ook zonder onze stem te gebruiken met elkaar ‘praten’. We waren ons bewust onderdeel te zijn van de Grote Schepping, verbonden te zijn met elkaar. We waren één. Nou had, en heeft de Aarde als planeet een merkwaardige eigenschap en dat heeft te maken met het specifieke en zeer krachtige magnetische veld van de Aarde. Terwijl we hier waren en ons hier thuis gingen voelen, begonnen we na verloop van tijd de effecten te ondervinden die het aardse magnetisme op ons had. Onze lagere chakra’s (zonder ‘lager’ als ‘minder’ of ‘negatief’ te bestempelen) begonnen steeds sterker op ons in te werken. Misschien begonnen angsten ons denken te overheersen. Hoe dan ook, het resulteerde erin dat wij, de een na de ander, onze hoge staat van ‘zijn’ niet langer konden vasthouden. Eén voor één vielen we ‘uit de gratie’, of zoals Eliza dat nog mooier in het Engels verwoord: We fell from Grace. Dat betekende dat we van het ene op het andere moment ons éénzijn met de planten- en dierenwereld verloren. We konden niet meer direct met planten en dieren communiceren. Niet dat we werkelijk afgescheiden werden van de Eenheid, maar de illusie (wellicht de angst) van afgescheiden-zijn overheerste vanaf dat moment ons denken. De wereld om ons heen werd ineens een stuk ‘grijzer’, want al onze zintuigen waren vanaf dat moment beperkt tot de stoffelijke wereld, zeg maar zoals wij de wereld nu waarnemen, een enkeling met bijzondere gaves daargelaten. Vanaf dat moment zaten we ‘gevangen’ in het energieveld van de Aarde en onze taak was, en is het nog steeds, onszelf weer te verheffen in die hoge staat van ‘zijn’. Als ons dat tenslotte lukt is dat met een wezenlijk verschil… dan is dat een verworven, bewuste staat. Dan kan het ons niet meer overkomen dat we ‘uit de gratie’ vallen, want dan we weten hoe we die staat vast kunnen houden: we zijn bewust. Al wat we op Aarde meemaken in vele incarnaties (vaak begonnen door impulsen uit onze ‘lagere’ chakra’s te hebben gevolgd), alle ervaringen die we opdoen, dragen ertoe bij dat we de Aarde gaan begrijpen, en uiteindelijk zal dat ertoe leiden dat we het punt bereiken dat we de sprong kunnen maken. Deze geschiedenis, zoals beschreven in de The Four Ascents van Eliza loopt parallel aan wat in een ander bijzonder boek beschreven wordt (ik moet de titel nog opzoeken, maar ik denk dat het Drunvalo’s boek is met de titel ‘The Serpent of Light’), namelijk dat de mensheid op de Aarde een experiment is van diverse sterrenrassen die hun krachten gebundeld hebben om een levensvorm (zeg maar het mensenras) te creëren die de optelsom is van het beste van henzelf. Er was echter één probleem dat onze sterrenvoorouders niet konden inbrengen: bewustzijn. Want bewustzijn kun je niet kopen of krijgen. Je moet het verwerven. Het mensenras moest zich ontwikkelen van baby-niveau tot volwassenen-niveau, en zou dus ook te maken krijgen met alle invloeden waar kleuters, pubers en kinderen mee te maken krijgen, ‘goede’ zowel als ‘slechte’. De Alkracht stond dit toe, en stond ook toe dat een ander ras met minder verheven bedoelingen in het jonge mensenras kon ingrijpen. Kinderen worden gevormd door andere mensen, maar niet iedereen heeft goede bedoelingen. Zecharia Sitchin beschrijft in zijn boeken gebaseerd op levenslange studie van oeroude kleitabletten, hoe een buitenaards ras afkomstig van een planeet die elke 3600 jaar ons zonnestelsel doorkruist, het mensenras beïnvloedde en zelfs genetische modificaties inbrachten om ons voor hun karretje te spannen. Tegelijk introduceerden ze bepaalde systemen (b.v. het feodale systeem, het geldsysteem en religieuze systemen) om ons te binden aan hun belangen. We zitten nu nog steeds opgezadeld met de gevolgen daarvan, maar het lijkt erop dat hierin nu verandering gaat komen… vanuit onszelf. We werden dus behoorlijk tegengewerkt, maar mede daardoor zijn we nu veel sterker, hebben heel veel ervaringen opgedaan en dus zijn we qua bewustzijn enorm gegroeid. Precies dat was de bedoeling. Kijkende naar alleen de negatieve zaken waar we dagelijks mee geconfronteerd worden, zou je dit niet zeggen, maar waar het om gaat is dat een bepaalde kritische bewuste ‘massa’ bereikt wordt, waardoor iets in gang gezet kan worden dat in de wetenschap bekend staat als ‘de honderste aap‘.

De Honderste Aap

Wetenschappers observeerden dat een jonge aap in de apengemeenschap die zij bestudeerden ineens ontdekte dat als hij z’n zoete aardappel in water waste, hij niet met een mond voor zand aardappels zat te eten. Hij bleef dat vanaf die dag doen. Na verloop van tijd namen z’n ouders en later de rest van de groep dat gedrag over en langzaam bereikte deze apengemeenschap een zeg maar ‘kritische massa’. En of het nou precies om 100 apen ging doet er niet toe. Wetenschappers die gelijktijdig andere apen elders op de wereld bestudeerden meldden plotseling dat ‘hun’ apen bijna van de ene op de andere dag hetzelfde gingen doen. Wie had hen dat geleerd? Hoe wisten ze dit? De conclusie in dit boek is dat dit te maken heeft met morfogenetische velden, waarmee elke levensvorm resoneert. Niet iedereen hoeft voor zichzelf het wiel opnieuw uit te vinden, je maakt namelijk deel uit van een groter geheel, je bent één met. Zo kunnen uitvindingen tegelijkertijd in verschillende culturen als vanzelf ‘ontstaan’.

Terugkomende op onze groei naar bewustzijn

We leven nu dus in de illusie van afgescheiden-zijn. Het is werkelijk niet meer dan een illusie, want we zijn nooit verlaten door de Alkracht, we maken altijd deel uit van de Schepping, alleen ervaren we dat in ons dagbewustzijn niet zo. Voor ons is het gevoel van afgescheiden-zijn onze dagelijkse werkelijkheid. Het bepaalt ons leven en feitelijk is het de diepere oorzaak van de problemen waar we momenteel op wereldschaal mee te maken hebben. Vanuit de eenheidsgedachte is het onzinnig om een oorlog te beginnen, want je zou tegen jezelf gaan vechten. Zelfs het weten dat dit ‘slechts’ een illusie is, wil niet zeggen we ons al in die staat van eenheidsbewustzijn kunnen begeven. Maar met ‘weten’ begint het wel, want als deze kennis met jou resoneert, zul je het ver-innerlijken en helpt het je op weg naar… De Akaija en de Akaija-Iloa zijn instrumenten om je het eenheidsbewustzijn te helpen her-inneren. Niet voor niets betekent Akaija ‘Wij Allemaal zijn Eén’. Het eiland Aneityum, waar het woord ‘Akaija’ vandaan komt en dat zelf deel uitmaakt van het Akaija-grid rond de Aarde, ligt in de Stille Oceaan, in de regio die destijds bevolkt werd door bezoekers van de sterren. Lemurië lag in de Stille Oceaan en de mensen van Aneityum, die nog altijd grote waarde hechten aan hun tradities, weten dat zij afkomstig zijn van de sterren. Mogelijk, maar dat kunnen we nog niet duidelijk krijgen, zijn zij één van de vele inheemse stammen die rechtstreeks afstammen van de Lemurianen. De Akaija-Iloa benadrukt deze één-heid nog eens extra, want ‘Iloa’ betekent ‘Ik Ben’. Zie het zo: als je werkelijk beseft dat ‘wij één’ zijn, dat besef je op dat moment ‘Ik Ben’. Jij BENT de Schepping, want die bevindt zich in jou. De Schepping ben JIJ en JIJ bent de Schepping. Ook in alle religies gaat het om die Ene, die Grote Kracht van Liefde in het Universum die de basis is van ons bestaan. Die Liefdeskracht is niet het eigendom van een religie, maar is deel van ons allemaal, of eigenlijk: Wij zijn deel van deze Universele Kracht. Of vanuit éénzijn gesproken: deze Universele Kracht ben jijzelf.

Aanbevolen artikelen bij

Alternatieve artikelen bij

Inschrijven nieuwsbrief
Laatst bekeken items