opc_loader

Wensenlijst

Akaija-Chram hanger

69,00


Meer informatie nodig? Neem contact op!

Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  2  items
Beschrijving

Akaija-Chram hanger

Chram is een verbazingwekkend krachtige healing-tool!

De Akaija-Chram is een verbazingwekkend krachtige healing-tool dat is gebaseerd op het getal 6, met als hoofdthema het uitwerken (reinigen) van energieën/patronen die de drager belasten. Denk hierbij aan oude pijn, een vergeten verdriet of machtelooshied, boosheid, jaloiezie et cetera. Dit oude gevoel kan zich direct, of binnen korte tijd na het beginnen dragen van de Chram weer aandienen en kan soms onvermoed heftig zijn. De Akaija-Chram kam prima gebruikt worden in combinatie met de normale Akaija of Akaija-Iloa.

Extra informatie

Achtergrond

De Chram is ontstaan uit de kubus en uit het ei, beide belangrijke vormen in de heilige geometrie. ‘Chram’ is gebaseerd op de Russische taal en Akaija-Chram zou geschreven kunnen als: Акайя Храм, waarbij Храм (uitgesproken als ‘gram’) betekent: Heilig Oord. Russische Chrams zijn nu meestal kathedralen, maar de oorspronkelijke betekenis gaat veel dieper.

Oorspronkelijk bevond een Chram zich binnen een Kremlin (Russisch: Кремль. uitsproken als ‘kreml’). De woorden Chram en Krem (Kremlin) verwijzen overigens naar hetzelfde. Een Kremlin is het hart, een omhuld, beschermd, heilig oord van een samenleving, waar mensen samen komen waar de energie van liefde een rol speelt. Dat kan een ceremonie zijn, of een optreden, een lezing. Deze oorden bevinden zich altijd op krachtplaatsen van de Aarde, zoals kruisingen van Ley-lijnen. Net zoals de piramides van Egypte zijn de oorspronkelijke kremlins van Rusland gebouwd als een spiegel van de sterrenhemel. Een Kremlin is altijd ommuurd, om de begrenzing aan te geven. Dit is geen verdedigingsmuur, maar een omhulling. Als je over het Hart van een samenleving spreekt (Hart met een hoofdletter), dan praat je over Liefde en Liefde behoeft geen legermacht, fort of bunker ter bescherming, want Liefde is geen bezit.

Iedereen weet van het Kremlin aan het Rode Plein in Moskou. Daar zetelt de regering van Rusland. Minder bekend zijn de kremlins van Kazan, Nizjni Novgorod, Pskow, Rostov, Smolensk, Astrachan en vele andere. Religieuze stromingen willen graag hun stempel drukken op het Hart van een samenleving en dus is het niet verwonderlijk dat binnen de kremlins kerken te vinden zijn. Binnen het Kremlin van Moskou staat er wel vier!
Saillant detail: Stalin probeerde alle kerken van Rusland met de grond gelijk te maken, maar die binnen het Kremlin bleven overeind.

Binnen kremlins mogen tegenwoordig weliswaar kerken te vinden zijn… oorspronkelijk waren dit tempels, hetgeen oorspronkelijk de benaming is voor Verblijfplaats van de Ziel. Een chram omhult dus het hart, de ziel van een samenleving of gemeenschap. Jouw lichaam is ook een tempel. Je ziel verblijft in je lichaam en zolang je op Aarde leeft is dat je tempel. In de Russische taal is het woord voor tempel: Chram, of in Russische tekens: Храм. Kopieer voor de aardigheid deze Russische lettertekens Храм en plak/zoek in de zoekmachine op afbeeldingen. Je zult zien dat dit geen kerken, maar kathedralen en tempels zijn. De pyramides van Egypte en Mexico, alsmede het tempelcomplex Angkor in Cambodja zijn ook chrams.


De Akaija-Chram in de praktijk

Een handvol mensen hebben de Chram gedurende langere tijd gedragen en hebben er uitgebreid over verteld. Samen met de opmerkingen van enkele andere mensen en de ervaringen van de maker, Wim Roskam, enkele uitspraken over de werking van de Akaija-Chram;

Om te beginnen lijkt de Chram een nogal heftig instrument te zijn. Mensen kunnen er zeer sterk op reageren en om die reden willen we adviseren om, mocht u onbekend zijn met de Akaija, en u wilt kiezen tussen een normale Akaija of een Chram, om dan de Akaija te kiezen. En ook adviseren we de Chram niet als geschenk voor uiterlijk vertoon aan iemand te geven. Het is in eerste instantie een instrument ter heling, en daarna pas een sieraad. De Chram heeft bij meerdere mensen oude energieën, die onbewust belastend waren in hun leven, naar het dagbewustzijn gehaald en dit resulteerde erin dat deze mensen geconfronteerd werden met oude pijn, oude boosheid, oud schuldgevoel, jaloezie, frustratie et cetera. Dat duurde niet heel lang, maar het kwam wel vrij onverwachts, want niemand was erop bedacht dat het zo sterk kon zijn.

De ervaren Akaija gebruikster Loes van Loon: 'dat is een slurper. Hij haalt dingen weg. De Akaija voegt iets toe. De Chram haalt iets weg.' Het woord 'slurpen' klinkt wellicht wat vreemd, maar het lijkt erop dit toch het opvallendste werkingsprincipe van de Akaija-Chram is. Oude belastende energieën worden naar het bewustzijn gebracht en kunnen daardoor uitgewerkt worden. Als iets onbewust is, kun je er immers niets mee doen, dan blijft het (in de weg) zitten. Dit lijkt ons een zeer belangrijk werkingsprincipe, en is hard nodig in deze tijd!


Gebruik

Je kunt andere mensen niet werkelijk veranderen. En andere mensen kunnen jou niet werkelijk veranderen. Dat kunnen we alleen zelf. Alleen over jezelf, jouw energie dus, heb je werkelijk zeggenschap. En door jouw energie te veranderen, verander je jouw realiteit, jouw situatie en de reactie van anderen op jou.

Zodra zich een gevoel aandient dat je als belastend ervaart, spreek dan onderstaande uit, naar jezelf.

  • I’m sorry (Het spijt me)
  • Please forgive me (Vergeef me alsjeblieft)
  • Thank you (Dank je)
  • I love you (Ik hou van je)


Herhaal dit zo vaak mogelijk.

Het is onderdeel van de welbekend oude Hawaïaanse zelfhulp methode Ho’oponopono.


Algemene gegevens

Naamgeving: Chram en Akaija-Chram
Metaal: massief zilver (925 Sterling, gerhodineerd)
Gewicht: ± 3,0 gram
Afmeting: verticaal: 2,3 cm
Levering: inclusief boekje met uitgebreide beschrijving!

Allergenen informatie

Akaija sieraden bevatten geen nikkel of cadmium.

Alternatieve artikelen bij

Inschrijven nieuwsbrief
Laatst bekeken items