opc_loader

Wensenlijst

Symflora Basis

39,90

Niet op voorraad!


Meer informatie nodig? Neem contact op!

Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  0  items
Beschrijving

Symflora Basis

Een zeer complete Pre- en Probiotica formule!

Symflora Basis is een zeer complete Pre- en Probiotica formule. Deze formule telt maar liefst 8(!) stammen probiotica, prebiotica (FOS en inuline), enzymen (amylasen) en mineralen. De activiteit en de stabiliteit van de stammen zijn door onderzoek onderbouwd.

De naam Symflora Basis betekent niet dat het om een basisproduct gaat, maar om een complete formule! Het verschil met de meeste andere probiotica op de markt is dat er ook een vorm van prebiotica in zit (inuline en fructo-oligosacchariden). Prebiotica gecombineerd met probiotica is effectiever in het darmkanaal dan de één of ander apart ingenomen.

Extra informatie

Symflora Basis is een voedingssupplement op basis van onder andere lactobacilles. Deze formule bevat prebiotica zoals inuline en fructo-oligosacchariden (FOS) en extra enzymen zoals amylasen en extra mineralen als kalium, magnesium en mangaan.

De kracht van Vitakruid Symflora Pre- en Probiotica Basis!

 • Telt maar liefst 8 verschillende stammen probiotica!
 • Sachet, dus optimale bescherming tegen vocht, licht en lucht!
 • Sachet, dus geen verlies aan stabiliteit zoals bij het openen en sluiten van een pot!
 • Zuur- en galresistent met grotere overlevingspercentage in het maag- en darmkanaal!
 • Hoge stabiliteit!
 • De activiteit en de stabiliteit van deze stammen zijn door onderzoek onderbouwd!
 • Een pre- en probiotica in één!

Over Vitakruid

Gezondheid is het grootste goed. Vitakruid zet zich daarom in voor de ontwikkeling van hoogwaardige voedingssupplementen die u helpen uw gezondheid en vitaliteit te behouden. Vitakruid levert voedingssupplementen die aansluiten bij de orthomoleculaire praktijk. Het assortiment wordt voortdurend verbeterd op reactie van de nieuwste en wetenschappelijke inzichten. De producten moeten zich onderscheiden op basis van prijs, dosering, samenstelling, zuiverheid, opneembaarheid en gebruiksgemak.

Samenwerking met professionals

Vitakruid wil voor iedereen relevante kennis beschikbaar stellen. Hierbij ligt de focus op de ondersteuning van professionals die beroepsmatig andere mensen adviseren over natuurlijke en orthomoleculaire oplossingen. Hiervoor organiseert Vitakruid regelmatig kennisbijeenkomsten door het hele land. Kennis delen is bij uitstek de bron tot verbinden. Vitakruid werkt nauw samen met natuurartsen, chiropractoren, fysiotherapeuten, reumatologen en orthomoleculaire therapeuten , die onze producten op grote schaal inzetten. Als innovatief bedrijf voelen wij ons zeer betrokken bij allen die werkzaam zijn in de complementaire gezondheidszorg.

Kwaliteitscontrole

De productie en distributie van de Vitakruid producten gaan volgens de strenge HACCP eisen. Hierdoor wordt de kwaliteit van de producten gegarandeerd. Echter worden de producten ook geproduceerd en gedistribueerd onder de nog strengere GMP voorwaarden. GMP is de afkorting van Good Manufacturing Practice en is het allerhoogste waarborgingsysteem. Er wordt gelet op de duurzaamheid van de productie.

Natuurgeneeskundige toepassingen

Het is HeelBewust verboden met u alhier te delen wat dit product precies voor uw gezondheid kan betekenen. Ook mogen wij u niet voorzien van noodzakelijke en zinvolle informatie over dit product, uitleg over de werking, wetenschappelijke studies, achtergronden en referenties. Gebruik uw telefoon of een internetzoekmachine om meer te weten te komen.


Inhoud

(30 x sachet á 2 gram)

Ingrediënten

Fructo-oligosacchariden (FOS), insuline, maiszetmeel, maltodextrine, kaliumchloride, bacteriestammen, magnesiumsulfaat, enzymen (amylasen), vanille poeder, mangaansulfaat.

Samenstelling

2 x 109 CFU* van de navolgende stammen

 • Bifidobacterium lactis (W51)
 • Bifidobacterium lactis (W52)
 • Enterococcus faecium
 • Lactobacillus acidophilus
 • Lactobacillus paracasei
 • Lactobacillus plantarum
 • Lactobacillus salivarius
 • Lactococcus lactis
 • (*CFU: Colony Forming Units (kolonievormende eenheden)

Prebiotica

 • Inuline en fructo-oligosacchariden (FOS)
 • Extra enzymen (amylasen)
 • Mineralen (kalium, magnesium en mangaan)

Dosering

Gebruik 1 sachet per dag.

Gebruik

Los de inhoud van een sachet op in circa 100ml handwarm water, goed roeren. Laat het ongeveer 10 minuten staan. Voor inname nog eens goed roeren. Bij sterke voorkeur innemen op de lege maag. Na inname 15-30 minuten wachten alvorens drinken of eten te gebruiken. Indien u antibiotica gebruikt: na inname van het geneesmiddel 2 uur wachten met gebruik van Symflora Basis.

Bijzonderheden

Aangegeven dosis niet overschrijden. Raadpleeg eerst uw arts bij zwangerschap of borstvoeding.

Allergenendeclaratie

Dit product bevat geen gluten, synthetische conserveermiddelen, kleur, geur en smaakstoffen. Symflora Basis is geschikt voor vegateriërs en veganisten.

Bewaren

Afgesloten, donker en koel (niet in de koelkast). Buiten zicht en bereik van jonge kinderen houden.

Disclaimer

Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Dit product is geen geneesmiddel en voorkomt niet per definitie dat een mens ziek wordt.

Aanbevolen artikelen bij

Inschrijven nieuwsbrief
Laatst bekeken items