opc_loader

Wensenlijst

ColonLife

17,45

Gewicht

Niet op voorraad!


Meer informatie nodig? Neem contact op!

Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  0  items
Beschrijving

ColonLife

Puur natuurlijke darmformule voor een gezonde darmflora!

De ColonLife formule, een fijn groen poeder. Het bestaat uit maar liefst 11 zorgvuldig geselecteerde groenten, kruiden en planten. Een betere formule om de darmflora te voeden en de darm zelf schoon te maken is er niet, echt niet!

Extra informatie

Een gezonde darmflora is van zeer groot belang voor de kracht van het immuunsysteem, de effectiviteit van voedselvertering en voedselopname, en het schoon houden van de darmen. Niet onze ruggegraat, maar onze darmen houden ons overeind!

Natuurgeneeskundige toepassingen

Het is HeelBewust verboden met u alhier te delen wat dit product precies voor uw gezondheid kan betekenen. Ook mogen wij u niet voorzien van noodzakelijke en zinvolle informatie over dit product, uitleg over de werking, wetenschappelijke studies, achtergronden en referenties. Gebruik uw telefoon of een internetzoekmachine om meer te weten te komen.


Inhoud

ColonLife poeder, geen toevoegingen.

Verpakking

250 gram: Food grade PE pot met hersluitbaar deksel
1000 gram: Food grade kunstof zak

Ingrediënten

Alfalfablad, Brandnetelblad, Chlorella, Gember,  Heermoes, Fenegriek, Hybiscusbloemen, Hyssop, Laurierblad, Psylliumvezels (40%) en Rozenbottelbloemen.

Dosering en gebruik

Meng één opgehoopte eetlepel van het poeder in water, groentesap, lauwe soep of vruchtensap 1 tot 3 maal per dag zoals gewenst of aanbevolen door uw voedings- of gezondheidsadviseur. Desgewenst kan het droog in de mond genomen worden, en ingeslikt met een glas water. Het ideale moment voor inname is 10 à 30 minuten voor de maaltijden. Omdat sommige mensen niet van de enigzins pittige smaak houden, adviseren wij in dat geval om ColonLife-poeder te mengen met chlorellapoeder in een verhouding van 2 op 1. De werking van de "Groene Kracht" is dan dubbel, terwijl de smaakbeleving minder sterk is.

Bewaren

Afgesloten, donker, droog en koel (niet in koelkast). Buiten zicht en bereik van jonge kinderen houden.

Allergenendeclaratie

ColonLife is een 100% zuiver natuurproduct zonder toevoegingen. Het bevat geen gist, zetmeel, suiker, zout, tarwe, gluten, maïs, soja, kunstmatige kleur- of smaakstoffen, vulstoffen, of reststoffen van pesticiden.

Bijzonderheden

Geen.

Disclaimer

Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Dit product is geen geneesmiddel en voorkomt niet per definitie dat een mens ziek wordt.

Aanbevolen artikelen bij

Inschrijven nieuwsbrief
Laatst bekeken items