opc_loader

Wensenlijst

Spotlight!
Nieuwe Artikelen!
29,95
275,00
24,50

PEA Puur 400

Artikelnr: 1322
37,90


Meer informatie nodig? Neem contact op!

Zet op wensenlijst
Artikelnummers
EAN:
8717438691176
SKU:
VK1321
Voorraad
Voorraad:
  3  items
Beschrijving

PEA Puur 400 (vegacaps)

Topkwaliteit PEA voor een serieus verhoogd welbevinden!

Palmitoylethanolamide (PEA) is een lichaamseigen stof en wordt vooral ingezet door gezondheidsprofessionals, wereldwijd. Omdat PEA een natuurlijke stof is werkt het logischerwijs samen met de lichaamseigen biochemie waardoor ons welbevinden kan worden vergroot. Het ondersteunt het natuurlijk functioneren en is fysiologisch actief.

Bij Vitakruid staat hoge kwaliteit voorop. PEA Puur 400 maakt daarom gebruik van het gepatenteerde OptiPea. Dit merk garandeert 100% natuurlijke pure PEA Palmitoylethanolamide van topkwaliteit. OptiPEA is de enige palmitoylethanolamide ter wereld waarvan de kwaliteit is vastgesteld. Bij de productie van OptiPEA wordt gebruik gemaakt van de zeer strikte normen die worden gebruikt in de farmaceutische industrie. Bij de aanschaf van PEA is het zeer belangrijk dat de kwaliteit voldoet aan de hoge eisen die worden gesteld aan een dergelijk product. OptiPEA® is het enigste Palmitoylethanolamide PEA product dat voldoet aan deze hoge kwaliteitseisen en is 100% van Europese oorsprong.

Extra informatie

Over Vitakruid

Gezondheid is het grootste goed. Vitakruid zet zich daarom in voor de ontwikkeling van hoogwaardige voedingssupplementen die u helpen uw gezondheid en vitaliteit te behouden. Vitakruid levert voedingssupplementen die aansluiten bij de orthomoleculaire praktijk. Het assortiment wordt voortdurend verbeterd op reactie van de nieuwste en wetenschappelijke inzichten. De producten moeten zich onderscheiden op basis van prijs, dosering, samenstelling, zuiverheid, opneembaarheid en gebruiksgemak.

Samenwerking met professionals

Vitakruid wil voor iedereen relevante kennis beschikbaar stellen. Hierbij ligt de focus op de ondersteuning van professionals die beroepsmatig andere mensen adviseren over natuurlijke en orthomoleculaire oplossingen. Hiervoor organiseert Vitakruid regelmatig kennisbijeenkomsten door het hele land. Kennis delen is bij uitstek de bron tot verbinden. Vitakruid werkt nauw samen met natuurartsen, chiropractoren, fysiotherapeuten, reumatologen en orthomoleculaire therapeuten , die onze producten op grote schaal inzetten. Als innovatief bedrijf voelen wij ons zeer betrokken bij allen die werkzaam zijn in de complementaire gezondheidszorg.

Kwaliteitscontrole

De productie en distributie van de Vitakruid producten gaan volgens de strenge HACCP eisen. Hierdoor wordt de kwaliteit van de producten gegarandeerd. Echter worden de producten ook geproduceerd en gedistribueerd onder de nog strengere GMP voorwaarden. GMP is de afkorting van Good Manufacturing Practice en is het allerhoogste waarborgingsysteem. Er wordt gelet op de duurzaamheid van de productie.


Inhoud

60 vegacaps

Samenstelling

Palmitoyelethanolamid (OptiPEA®), HMPC (vegetarische capsule)

Samenstelling per vegacap

Essentiële stoffen Gewicht RI*
Palmitoyelethanolamid (OptiPEA®) 400 mg **

* Referentie-inname
** Geen RI vastgesteld
Z-indexnummer: 16412354

Dosering en gebruik

Neem een tot driemaal daags 1 vegacap naar behoefte, tenzij anders geadviseerd. Tijdens of vlak na de maaltijd innemen.

Bijzonderheden

Aangegeven dosering niet overschrijden.

Allergenendeclaratie

Dit product bevat geen gluten, gist, lactose, suiker, kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveermiddelen. Dit product is geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Bewaren

Afgesloten, donker en koel (niet in de koelkast). Buiten zicht en bereik van jonge kinderen houden.

Natuurgeneeskundige toepassingen

Het is HeelBewust verboden met u alhier te delen wat dit product precies voor uw gezondheid kan betekenen. Ook mogen wij u niet voorzien van noodzakelijke en zinvolle informatie over dit product, uitleg over de werking, wetenschappelijke studies, achtergronden en referenties. Gebruik uw telefoon of een internetzoekmachine om meer te weten te komen.

Disclaimer

Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Dit product is geen geneesmiddel en voorkomt niet per definitie dat een mens ziek wordt.

Beoordelingen (0)
PEA Puur 400 heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
PEA Puur 400


Merken
Laatst bekeken items
37,90