opc_loader

Wensenlijst

Borstvoedingsdoek Mint

59,00


Meer informatie nodig? Neem contact op!

Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  6  items
Beschrijving

Belly Armor Borstvoedingsdoek Mint - Stijlvol, discreet en met effectieve bescherming tijdens borstvoeding tegen straling! - Met deze borstvoedingsdoek in 'Aster' uitvoering geef je discreet en comfortabel borstvoeding en bescherm je meteen en vooral je baby en borsten tegen blootstelling aan voortdurende straling van gsm, smartphone, laptop, tablet, wifi en andere bronnen. Deze praktische doek is gemaakt van zuiver katoen en bekleed met RadiaShield®-stof, een sterk geleidende zilverstof met dezelfde beschermingseigenschappen als een dikke aluminiumplaat van meer dan 6 mm. De Belly Armor borstvoedingsdoek beschermt tegen straling door binnenkomende elektromagnetische golven te neutraliseren en vermindert hierdoor de blootstelling aan voortdurende omgevingsstraling. Deze borstvoedingsdoek is gemakkelijk mee te nemen (passen in de meeste handtassen) en daarmee ideaal voor zowel thuis, bij familie of vrienden als op kantoor. Kenmerken

  • Stevig aan de hals en met handige schouderbevestiging voor discrete borstvoeding.
  • Eenvoudige, met één hand te bevestigen schouderband.
  • Ruime bedekking (78 x 84cm).
  • Twee handige zakken.
  • Licht, ademend en wasbaar in de wasmachine.
  • Hoogwaardig gerecycleerde verpakking, perfect als verassend geschenk!

Specificaties Doeltreffendheid: 99,9% bescherming (~50 dB) Afmetingen: 78 x 84 cm Materiaal: 100% zuiver katoen en RadiaShield®-bekleding Wasinstructie Koud wassen in de wasmachine met textiel in vergelijkbare kleuren. Niet bleken. Drogen aan de waslijn.


Hoe werken de Belly Armor-producten? Alle Belly Armor-producten zijn gemaakt van RadiaShield®-stof. Deze bijzondere stof beschermt tegen schadelijke elektromagnetische straling door binnenkomende elektromagnetische golven (via reflectie en absorptie) te neutraliseren. Deze stof houdt omgevingsstraling tegen en vermindert daardoor blootstelling hieraan. RadiaShield®-stof is een sterk geleidend zilvertextiel met beschermende eigenschappen die vergelijkbaar zijn met die van een dikke aluminiumplaat van meer dan 6 mm. Voor RadiaShield®-stof wordt dezelfde techniek gebruikt als in industriële en militaire toepassingen. Het is ontworpen met het oog op de veiligheid en het comfort van zwangere vrouwen. Kenmerken RadiaShield®-stof

99,9% doeltreffend RadiaShield®-stof biedt 99,9% bescherming tegen schadelijke elektromagnetische straling (<10 MHz - 8+ GHz).

Vederlicht RadiaShield®-stof is vederlicht en weegt zelfs minder dan het katoen in T-shirts.

Ultrazacht Deze bijzondere stof is ultrazacht, comfortabel en zeer duurzaam.

Ademend Ondanks de beschermende werking is deze stof zeer goed luchtdoorlatend en ademend.

Vrij van toxines en allergenen RadiaShield®-stof is vrij van zware metalen en giftige kleurstoffen.

Machine wasbaar Wassen in de wasmachine is mogelijk op koude temperatuur.

FCC-gecertificeerd Naast strenge interne tests, heeft het product ook onafhankelijke tests ondergaan in FCC-gecertificeerde en NVLAP-geaccrediteerde laboratoria. RadiaShield®-stof biedt gegarandeerd 99,9 % bescherming tegen dagelijkse straling (<10 MHz - 8+ GHz).


Over Belly Armor Iedere dag worden we blootgesteld aan grote hoeveelheden straling van onder meer draadloos internet, smartphones en laptops. Niet zonder gevaar, want steeds meer studies tonen aan dat deze straling een risico vormt voor de gezondheid, met name tijdens de zwangerschap en vroege kinderjaren. Met een unieke collectie zwangerschapskleding en accessoires die omgevingsstraling tegenhoudt helpt Belly Armor moeders in meer dan 40 landen hun baby’s te beschermen. Partners Belly Armor is een vertrouwde partner van Healthy Child Healthy World, de toonaangevende organisatie in de VS die zich bezighoudt met problemen op het vlak van volksgezondheid die onze kinderen aangaan en die ouders de hulpmiddelen aanreikt om kinderen te beschermen tegen schadelijke milieu-invloeden. Belly Armor en maatschappelijk verantwoord ondernemen Alle producten van Belly Armor zijn gemaakt volgens maatschappelijk verantwoorde en milieuvriendelijke processen. Onze fabrieken voldoen aan de GMP-normen (Good Manufacturing Practices). Onze verpakkingen worden gemaakt van gerecycleerd papier en we houden onze koolstofvoetafdruk in evenwicht door CO2-certificaten te kopen via TerraPass. Het bewustzijn van en de kennis over prenatale gezondheidskwesties bevorderen, staat centraal in de missie en visie van Belly Armor. Een deel van de opbrengsten van Belly Armor gaat naar programma's voor de promotie van prenatale gezondheid bij vrouwen.

 

Inschrijven nieuwsbrief
Laatst bekeken items