opc_loader

Wensenlijst

30 dagen manifestatie uitdaging!

30 dagen manifestatie uitdaging!

30 dagen manifestatie uitdaging!

Jouw dagelijkse manifestatie successen!

in plaats van je to-do-lijst voor vandaag te maken, maak je een lijst met manifestaties die vandaag hebben plaatsgevonden (voordat ze zich daadwerkelijk manifesteren). Dit is een prachtige manier om 'denken vanaf' het einde ('living in the end' als manifestatie-instrument zoals Neville Goddard ons leert) te oefenen en om dagelijks opzettelijk, bewust te gaan manifesteren.

Schrijf alle items, manifestaties van deze manifestatielijst in de verleden tijd. Voorbeelden: ik voelde me geliefd en gewaardeerd, ik ontving een aangenaam onverwacht geschenk, ik ontdekte een geweldig nieuwe song, ik ontving een heerlijk knuffel, ik zag een prachtige gele cabrio, ik heb een geweldige date gehad, ik heb onverwacht heerlijk gegeten, ik zag een prachtige regenboog, ik ben heb gesproken met iemand uit een ver verleden et cetera.

Doe het steeds 's ochtends als eerste. Schrijf (met pen op papier) 10 luchtige items die voor een grote verscheidenheid aan verschillende items zorgen, waardoor de verrijkende, vervullende delen van het leven terugkomen. Het vermelden van 10 items voorkomt ook dat we obsessief zijn.

Zorg ervoor dat genoeg items op de lijst onnozel luchtig zijn, zoals regenbogen. Zet dus die grote verlangens niet op de lijst! Nou ja, af en toe kan geen kwaad ;-) Maak elke dag een nieuwe lijst. Je kunt sommige items op elke lijst herhalen, bijvoorbeeld 'Ik voelde me wauw!'

Het gaat erom hoe je je VOELT als je elk item schrijft. Het zou moeten voelen alsof het al is gebeurd en je hebt ze NU. Dus het is echt zo! 'Oh WAUW, dit is vandaag echt gebeurd!'

Maak je geen zorgen over hoe, of en wanneer deze dingen zich manifesteren, gewoon je lijst maken, voelen dat ze WAAR zijn en vervolgens verder gaan met je dag.

De essentie

Deze manifestatielijst gaat in essentie over kijken naar wie je bent als degene die dagelijks successen boekt, elke dag opnieuw! Hoe is het voor jou om die persoon te zijn waar dagelijkse overwinningen je norm zijn? Je begint je zelfbeeld opnieuw te definiëren. 'Ja, ik ben degene die elke dag wint, door steeds de kracht van mijn wonderlijke menselijke imaginatie te gebruiken! Geniet daarvan met volle teugen (soak it in!) en breng plezier in manifesteren!

Doe deze uitdaging 30 dagen achtereen, no excuses. Je zal gaan ervaren dat bewust manifesteren je steeds gemakkelijker af gaat, en dat is logisch want het is je natuurlijke staat van zijn, deel van wie je werkelijk bent. Vervolgens ga je ervaren dat je grote wensen veel sneller en gemakkelijker zichtbaar worden in je fysieke realiteit.

Je grote verlangens

Een groot manifestatieobstakel bij onze grotere verlangens is vaak ons eigen ongeloof in wie wij werkelijk zijn en waartoe wij in staat zijn, zonder ook maar een vinger te verroeren. Daardoor blijven we wachten (ongeloof) op iets dat allang voor je klaar staat, alleen jij ontbreekt nog. Braaf de dagelijkse manifestatielijst doen is een zeer effectieve manier om je te bekeren tot jezelf.

Immers, als je elke dag dagelijkse successen boekt, zich dingen manifesteren die je letterlijk opzettelijk hebt gemanifesteerd, ding na ding, zul je nergens meer op wachten. Je zult letterlijk voelen dat er zoveel magie in iedere dag zit, dat je nergens op wacht. Het is een totaal andere ervaring. Je geniet gewoon intens van al deze kleine dingen die opduiken!

You are infinitely greater than you think you are.
- Neville Goddard -

Dagelijkse manifestatielijst

Vandaag was een erg goede dag! Al deze verbazingwekkende dingen hebben gemanifesteerd:

1)  _________________________________________________________________________
 
2)  _________________________________________________________________________

3)  _________________________________________________________________________

4)  _________________________________________________________________________

5)  _________________________________________________________________________

6)  _________________________________________________________________________

7)  _________________________________________________________________________

8)  _________________________________________________________________________

9)  _________________________________________________________________________

10) _________________________________________________________________________

Terug