opc_loader

Wensenlijst

De magische krachten van Beethoven's 7th movement 2

De magische krachten van Beethoven\'s 7th movement 2

De magische krachten van Beethoven’s 7th movement 2

Laat je leegslepen!!

Prachtige aanreiking van Bashar

Dit is het specifieke muziekstuk dat de juiste trilling is om het voor jou mogelijk te maken in de juiste staat te zijn, om alle informatie of situaties of mensen of kansen die je nodig hebt aan te trekken.

Specifiek het aanpakken van gezondheidsproblemen, het aanpakken van de problemen van loslaten, het zelf vergeven, loslaten van spijt, verdriet, al die zaken loslaten waarmee je je trillingen verlaagt, zodat je jezelf kan vergeven, bevrijden en meer heel zijn. Het specifieke muziekstuk dat je hierbij enorm helpt betreft de eerste drie minuten van Beethovens Symfonie nummer zeven, deel twee.

Luister dit muziekstuk terwijl je in een vredige staat van rust bent. Laat het door je heen wassen. Deze akkoorden zijn precies de juiste om in te spelen op kwesties zoals het loslaten van het verleden, verdriet, spijt en om jezelf te vergeven en vervolgens op weg te gaan naar de vibratie waarmee je voor jou relevante informatie aantrekt die je in staat stelt in een gezonde staat te zijn, hetgeen je geboorterecht is
- Bashar -
(Vertaling: Rob M.M. Greuter)

Loop from the first 3 minutes of Beethoven's 7th


Terug