opc_loader

Wensenlijst

Metaphysisch experimenteren

Metaphysisch experimenteren

Metaphysisch experimenteren

Ontdek hoe krachtig jij werkelijk bent!

Experiment I

Wereldwijd zijn er vele workshops alwaar mensen groepsgewijs 'leren' om lepels te buigen. Velen lukt het uiteindelijk ook, na een best ingewikkeld 'proces'. Onlangs werd hierover een vraag gesteld aan Bashar. Hij legde uit dat het veel eenvoudiger is dan wij denken. Buiten ons bewustzijn bestaat er immers niets. Alles dat wij fysiek ervaren is niets anders dan een projectie van ons bewustzijn. Je kan ons bewustzijn zien als een filmprojector waardoor miljarden statische beelden per seconde getoond worden. Aan onszelf. Onze verbeelding en onze overtuigingen, ook de beperkende, bepalen het statische beeld.

Wat die lepel betreft, WEET dat de lepel slechts een projectie is van je bewustzijn. Speel ermee. Trek het naar binnen, plaats het weer buiten je. Krijg er controle over. Vervolgens  'besluit' je dat een deel van de lepel plastisch wordt, omdat jij dat bepaald. Vervolgens zal de lepel op die plek verslappen en buigen.


Experiment II

Onderstaande methode heb ik geleerd van Charles Steed, met een vracht toelichting erbij. Ik beschrijf hier slechts de procedure. De kern is erkenning van de Goddelijke kracht en wijsheid in je. Het blijkt wonderlijk effectief, ik mocht er zelf 3 problemen mee oplossen, inclusief pijnlijke en loszittende tand.

1) Ga comfortabel liggen of zitten, handen en benen niet gekruist, handen op de benen met handpalmen naar boven.

2) Spreek uit: (hardop of in gedachten)

EN: ‘Divine Intelligence is the ultimate consciousness. Illness, disease, no matter what it might be, cannot abide in the presence of the Almighty Power.’

NL: De Goddelijke intelligentie is het hoogste bewustzijn. Ziekte, wat het ook is, kan niet vertoeven in de aanwezigheid van de almachtige kracht.’

3) Ga vervolgens met al je aandacht naar je hoofd (voorbeeld) en visualiseer deze in een wolk van Divine Intelligence. Bijvoorbeeld een wolk van sprankelende helende lichtdeeltjes, gebruik de fantasie rijkelijk. Doe dit steeds 2 minuten, beslist zonder afleiding. 3-5 maal per dag herhalen.


Je kan deze procedure m.i. ook op andere zaken toepassen, bijvoorbeeld op tekorten of schulden. Gebruik daartoe onderstaande tekstuele aanpassing.

2) Spreek uit: (hardop of in gedachten)

EN: ‘Divine Intelligence is the ultimate consciousness. Lack, debt, no matter what it might be, cannot abide in the presence of the Almighty Power.’

NL: De Goddelijke intelligentie is het hoogste bewustzijn. Tekorten, schulden, wat het ook is, kan niet vertoeven in de aanwezigheid van de almachtige kracht.’

3) Ga vervolgens met al je aandacht naar je portemonnee (voorbeeld) en visualiseer deze in een wolk van Divine Intelligence. Bijvoorbeeld een wolk van sprankelende helende lichtdeeltjes, gebruik de fantasie rijkelijk. Doe dit steeds 2 minuten, beslist zonder afleiding. 3-5 maal per dag herhalen.

Geloven is zien!

Terug