opc_loader

Wensenlijst

Reflect & Manifest 2022-2023

Reflect & Manifest 2022-2023

Reflect & Manifest 2022-2023

Manifesteer steeds weer een nog beter fantastische jaar!

Deze ‘reflect & manifest’ oefening helpt je om steeds weer een beter jaar te manifesteren. Het is mij aangereikt door Candace Thoth, een expert in de leer van Neville Goddard. Ik heb deze prachtige oefening vertaald in het Nederlands.  

Candace schrijft hierover:
“Het is bijna 2023 en een van mijn favoriete dingen om elk jaar te doen, is nadenken over en het waarderen van het huidige jaar en het komende jaar manifesteren! Ik doe dit door vanaf het einde van het komende jaar te schrijven alsof het al is gebeurd (want technisch gezien is dat al zo). Dit heeft geresulteerd in manifestaties van steeds geweldiger jaren, jaar na jaar!”
 

Leef je helemaal uit op onderstaande vragen, wees eerlijk en zet je hart open, geniet ervan!

Terugblikken op 2022

1) Wat is mijn favoriete herinnering van dit jaar?

2) Waar ben ik het meest dankbaar voor dat ik dit jaar heb gemanifesteerd?

3) Welke staat belichaamde ik dit jaar het meest?

4) Wat wilde ik manifesteren maar deed dat niet? Wat weerhield mij ervan dit te doen?

5) Wat was mijn grootste inzicht uit 2022?

6) Wat wil ik achterlaten in 2022? Wat wil ik meenemen van 2022 naar 2023?
 


Manifesteer je beste jaar tot nu toe in 2023!

- Schrijf je antwoorden vanuit het einde (denk vanuit het einde, vanuit je al gerealiseerde wensen)

1) Wat waren mijn top drie manifestaties van 2023?

2) Wat deed ik voor het eerst in 2023?

3) Welke staat belichaamde ik het meest in 2023 (ideale staat)?

4) Op welke manieren zag ik de wereld in 2023 anders?

5) Op welke manieren werd ik in 2023 anders gezien?

6) Waarom was 2023 mijn beste jaar tot nu toe?!
 


Na het voltooien van deze oefening, sluit je je antwoorden in een envelop, plaats in je agenda een herinnering om deze envelop eind december 2023 te openen!
 

Terug