opc_loader

Wensenlijst

Verbod Ayahuasca

Verbod Ayahuasca

Verbod Ayahuasca

Verbod op bezit, gebruik en vervoer van Ayahuasca

Prachtige plantleraar verdwijnt onder de radar

Per 1 oktober 2019 is Ayahusaca definitief verboden in Nederland. Uit dagblad Trouw: "Een verbod op het hallucinogene drankje ayahuasca is een toegelaten beperking op de vrijheid van godsdienst. Dat oordeelde de Hoge Raad vandaag. Het vervoer, bezit en gebruik van het hallucinogene drankje ayahuasca is definitief verboden in Nederland. Volgens het hoogste orgaan binnen de Nederlandse rechtspraak is een verbod op ayahuasca bedoeld om de volksgezondheid te beschermen en daardoor een toegelaten beperking op de vrijheid van godsdienst."

Krankzinnigheid ten top uiteraard. Terwijl Ayahuasca een van de mooiste en krachtigste planleraren op aarde is, en buitengewoon effectieve heling van de meest diepliggende trauma's kan bieden, is een zowel letterlijk als figuurlijk zeer giftig product zoals alcohol houdende drank geen enkel probleem. Follow the Money. Bij de geestelijke gezondheidszorg hoeven ernstig hulpzoekenden ook niet aan te kloppen, daar wordt zelden iets structureels bereikt, als je al eens aan de beurt komt. En ja, natuurlijk, Ayahuasca dient deskundig en met de juiste intenties ervaren te worden, onder goede en ervaren begeleiding, vooraf, tijdens en achteraf.

Politici en rechters zouden pas toegang tot het betreffende ambt mogen hebben na tenminste het doorleven van 10 Ayahuasca sessies. Voor een beter, dieper begrip van het bewustzijn van Ayahuasca, beluister dan deze bijzondere transmissie: Plant Spirit Channeling - Ayahuasca

Terug