opc_loader

Wensenlijst

HeelBewust

 

HeelBewust Nieuwsbrief CII

14 september 2014

Rob GreuterWelkom in de herzomer!

Er is een aanbevelingswaardig artikel geschreven om mensen die wat worstelen met gewichtige zaken, enig inzicht aan te reiken. U weet inmiddels wel dat ik dat artikel niet alhier mag delen. Ik mag wel de titel influisteren: '12 mogelijke oorzaken van overgewicht'. Google er maar braaf op.

Mij is gevraagd een interessante enquête te delen, dat doe ik natuurlijk graag! Enquête Straling van draadloze technologie tijdens de zwangerschap

Oh, en dan toch wel even melding maken van iets heel bijzonders! Januari 2015 speelt Kraftwerk in Nederland, maar liefst 8 fijne avonden in Paradiso!! Wat heeft dat nu met heling te maken? Niets, helemaal niets! Tenzij je graag Trans Europa Express laat knallen tijdens een meditatie ;-)

Meertippig!

Plukfeest 't Gelders Eiland 14 september te Lobith
Stardate calculator!
Hoge hakken zonder pijn?
Gratis bodyscan!

Bodyscan

Veel leesplezier, natuurlijk!


Namasté
Rob Greuter

 


Met al hetgeen HeelBewust aanreikt, dagen wij het geholpen, zelfgenezend vermogen van
mens en dier uit. Wij geloven in de kracht van geïntegreerde holistische geneeskunde!

 

Duidende

- Prinsjesdag gaat over het begrotingstekort van de overheid. Niet over dat van de burger. #schuldkist #bekleining


- Ik vertrouw erop dan Sinterklaas zijn schimmel inruilt voor een gitzwarte hengst.
#pietluttig

 Krachtige natuurgeneeskundige oplossingen en ondersteunende
natural lifestyle producten!


 

Clark Cascara Sagrada 450mg (90 vegacaps)

Helpt bij afslanken en bevordert de darmwerking

Clark Cascara Sagrada 450mg (90 vegacaps)Cascara Sagrada (Rhamnus purshiana) groeit van oorsprong aan de Amerikaanse Westkust, waar de inheemse bevolking, Amerikaanse stammen en Spaanse en Mexicaanse priesters sinds de jaren 1800 al gebruik maakt van de vele nuttige eigenschappen van de schors van deze struik. Zij noemen het 'heilige schors'.

De schors wordt verzameld in de lente en in de vroege zomer, dan is deze namelijk gemakkelijk van het hout te scheiden. Vervolgens wordt de schors in de zon gedroogd, waarna het ongeveer een jaar wordt opgeslagen om erna tot schorspoeder te worden vermalen. Het bewaren is belangrijk om de zeer krachtige werking te verzwakken. 

Cascara sagrada is uitermate geschikt voor ouderen en mensen met een zwak gestel. Hulda Clark adviseert Cascara sagrada te gebruiken als hulp bij het afslanken en om de darmwerking te bevorderen.

Lees hier meer over Cascara Sagrada!


Neem Supreme Hair Vitaliser (200ml)

Helpt bij roos, haaruitval en voortijdige vergrijzing!

Neem Supreme Hair Vitaliser (200ml)Deze 100% natuurlijke (meukvrij) verzorgende haarlotion is bereid volgens traditioneel Ayurvedisch recept op basis van traditioneel geneeskrachtige planten en kruiden. Deze lotion is volledig natuurlijk en bevat daarom geen kunstmatige kleurstoffen, geurstoffen of petrochemische bestanddelen. Neem Supreme Hair Vitaliser helpt bij roos, haaruitval en voortijdige vergrijzing. Het hoofdbestanddeel Neem (Azadirachta indica) gaat schadelijke micro-organismen tegen en helpt zo de hoofdhuid gezond te houden.

Ingrediënten

(Inci) Aqua, eclipta alba, azadirachta indica blad (neem), acai concinna nootpoeder (chikakai), lawsonia inermis, emblica officinalis, terminalia belerica, terminalia chebula, cyperus rotundus, bacopa monniera, nardostachys, jatamansi, hedychium spicatum, camellia sinensis.

Geschiktheid

Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar.

Gebruik

Aanbrengen op natte haren en hoofdhuid en met de vingertoppen gedurende 2-3 minuten licht inmasseren. Erna licht spoelen en zorgvuldig kammen. Idealieter gedurende 3-4 weken dagelijks gebruiken, daarna 2-3 maal per week. Goed schudden voor gebruik. Contact met de ogen vermijden. Niet geschikt voor oraal gebruik.

Lees hier meer over Neem Supreme Hair Vitaliser!


Pau d'Arco thee gekapt (100 gram)

Helpt bij verboden te benoemen!


Pau d'Arco thee gekapt (100 gram)Pau d´Arco (Lapacho, Tabebuia impetiginosa) wordt al eeuwenlang gebruikt in de traditionele volksgeneeskunde. Het wordt gewonnen uit de Zuid-Amerikaanse Lapachoboom. Vooral Braziliaanse indianen kennen deze boom erg goed. Pau d´Arco betekent stok en arco betekent boog. De stokken uit de Lapachoboom bleken zeer geschikt voor het maken van pijl en bogen!

Pau d´Arco bevat onder andere grote hoeveelheiden ijzer, calcium, saponine, selenium en in kleinere hoeveelheden magnesium, mangaan, citamine C, zink, en sporen van barium, goud, kalium, koper, molybdeen, natrium, nikkel, fosfor, zilver, strontium, vitamine A en een aantal B vitaminen. Voor fytotherapeutisch gebruik wordt van Pau d´Arco de cortex (binnenbast) gebruikt. Hierin zitten de belangrijke stoffen Naftachinonen waaronder de lapacholderivaten alfalapachone, lapachol, betalapachone, deoxylapachone en dehydrolapachone. Ook bevat de cortex de flavonoïden quercetine, xiloidone en de anthrachinonen naftafurandionen, benzoézuurderivaten en benzaldehydederivaten, iridoïden, coumarinen en carnosol.

Gekapt en gemalen

Gemalen Pau d'Arco is bedoeld voor verwerking in de voeding. Gekapte Pau d'Arco is bedoeld voor het maken van een aftreksel (thee).

Lees hier meer over Pau d'Arco gekapt!


Pau d'Arco thee gemalen (200 gram)

Helpt bij verboden te benoemen!


Pau d'Arco thee gemalen (200 gram)Pau d´Arco (Lapacho, Tabebuia impetiginosa) wordt al eeuwenlang gebruikt in de traditionele volksgeneeskunde. Het wordt gewonnen uit de Zuid-Amerikaanse Lapachoboom. Vooral Braziliaanse indianen kennen deze boom erg goed. Pau d´Arco betekent stok en arco betekent boog. De stokken uit de Lapachoboom bleken zeer geschikt voor het maken van pijl en bogen!

Pau d´Arco bevat onder andere grote hoeveelheiden ijzer, calcium, saponine, selenium en in kleinere hoeveelheden magnesium, mangaan, citamine C, zink, en sporen van barium, goud, kalium, koper, molybdeen, natrium, nikkel, fosfor, zilver, strontium, vitamine A en een aantal B vitaminen. Voor fytotherapeutisch gebruik wordt van Pau d´Arco de cortex (binnenbast) gebruikt. Hierin zitten de belangrijke stoffen Naftachinonen waaronder de lapacholderivaten alfalapachone, lapachol, betalapachone, deoxylapachone en dehydrolapachone. Ook bevat de cortex de flavonoïden quercetine, xiloidone en de anthrachinonen naftafurandionen, benzoézuurderivaten en benzaldehydederivaten, iridoïden, coumarinen en carnosol.

Gekapt en gemalen

Gemalen Pau d'Arco is bedoeld voor verwerking in de voeding. Gekapte Pau d'Arco is bedoeld voor het maken van een aftreksel (thee).

Lees hier meer over Pau'd'Arco gemalen!

Bewustzijnsmagazine

Clark Leverkruidenthee (125 gram)

Krachtige kruidenthee voor lever en galblaas

Clark Leverkruidenthee (125 gram)Deze leverkruidenthee volgens traditioneel recept, bevat specifieke kruiden die van oudsher worden gebruikt om de lever en de galblaas te helpen. Met deze kruidenthee ondersteunt u de reinigende werking van de lever en het functioneren van de galblaas optimaal. Deze leverkruidenthee bevat daartoe 6 traditionele en krachtige leverkruiden en is gemaakt volgens de richtlijnen van Dr. Clark.

Ingrediënten

  • Glidkruid (Scutellaria lateriflora) 7,8 gram
  • Koningskaars (Verbascum thapsus) 23,5 gram
  • Mariadistel (Silybum marianum) 15,6 gram
  • Witte eik (Quercus alba) 46,8 g
  • Wilde Yam (Dioscorea villosa) 15,6 gram
  • Zoethout (Glycyrrhiza glabra) 15,6 gram

Gebruik

Voeg een half kopje leverkruidenthee toe aan 2 liter zuiver (liefst gevitaliseerd) water. Breng het theewater (kort) aan de kook en laat het dan gedurende 6 uur in een afgesloten pan trekken. Giet hierna het geheel door een zeef, en warm het weer op. Drink 3 kopjes leverkruidenthee verdeeld over de dag, gedurende 6-8 weken. Bewaar de bereiding steeds in de koelkast.

Lees hier meer over Clark Leverkruidenthee!


Clark Zwarte Walnoottinctuur extra sterk (50ml)

Helpt bij verboden te benoemen

Clark Zwarte Walnoottinctuur extra sterk (50ml)De zwarte walnootboom (Juglans nigra) is lid van de Okkernootfamilie. Het is de Noord-Amerikaanse en Aziatische variant van de Europese walnootboom (Juglans regia). De Juglans nigra bevat echter aanmerkelijk meer effectieve stoffen dan de Europese soort. De schors en de groene schil van de walnoten worden al eeuwenlang gebruikt in de traditionele, inheemse natuurgeneeskunde, en vandaag nog steeds in de moderne natuurgeneeskunde, steeds meer zelfs!

Walnoottinctuur is een belangrijk onderdeel van de door Dr. Hulda Clark ontwikkelde helingprogramma`s. In haar boeken beschrijft zij naast de extra sterke variant (op alcoholbasis), ook een tinctuur van gewone sterkte (regular strength) en een variant op waterbasis. Het is echter de extra sterke tinctuur die in haar programma`s wordt gebruikt omdat die de beste resultaten geven. Deze extra sterke zwarte walnoottinctuur bevat 50% alcohol. Dit heeft overigens ook een nadeel, door de aanwezigheid van alcohol wordt 21% BTW geheven.


Lees hier meer over Zwarte Walnoottinctuur!


Clark L-Ornithine (60 vegacaps, 500mg)

Helpt bij leverreiniging en verhoogt de vitaliteit!

Clark L-Ornithine (60 vegacaps, 500mg)L-Ornithine is een niet-proteïnogene aminozuur, dat in de ureumcyclus een centrale rol speelt. L-ornithine ontstaat in de ureumcyclus uit L-arginine (ook lichaamseigen). Daarbij komt ureum vrij. Het ondersteunt vooral het ontgiften en de gezondheid van de lever. L-Ornithine komt ook in veel van onze voeding voor, ook plantaardige voeding. L-Ornithine is een belangrijk onderdeel uit van het leverreinigingsprogramma van Dr. Hulda Clark.

L-Ornithine is juist in combinatie met L-arginine belangrijk, met name bij de afbouw van ammoniak, een goede verboden te benoemen, een gunstig slaappatroon en het libido van de man. Samen verhogen ze de vitaliteit aanzienlijk.

Ingrediënten (per capsule)

L-ornithine hcl 500 mg, micro-kristallijne cellulose (vulstof), HPMC (plantaardige capsule).

Dosering

Eenmaal daags 1-2 capsules (aanvangsdosering) met water innemen, een half uur voor het slapen gaan. Gebruik maximaal 6 capsules per dag.

Lees hier meer over Clark L-Ornithine!


Clark Magnesiumsulfaat (bitterzout) (85 gram)

 

​Clark Magnesiumsulfaat (bitterzout) (85 gram)Magnesiumsulfaat bevordert de darmperistaltiek. Het is een belangrijk onderdeel van het leverreinigingsprogramma van Dr. Hulda Clark en de lever/gal reinigingskuur van Moritz.

Ingrediënten

Magnesiumsulfaat heptahydraat

Dosering

Eenmaal daags 2 theelepels toevoegen aan 1 glas water en ineens opdrinken. Tenzij anders voorgeschreven door uw behandelaar of de te volgen reinigingskuur.

Lees hier meer over Clark Magnesiumsulfaat!

 

Missie

Het is onze taak om mensen te helpen bij het behalen van serieuze en blijvende gezondheidswinst. Dit doen wij niet alleen door de meest krachtige en effectieve natuurlijke oplossingen aan te reiken, maar ook door het delen van waardevolle informatie en deskundig en integer te reageren op hulpvragen. Belangrijke actuele kennis en inzichten die daadwerkelijk helpen om het verschil te maken, vinden via HeelBewust hun weg naar steeds meer mensen!

HeelBewust van symptoombestrijding naar heling!

Het mooie aan natuurgeneeskunde is dat er vele wegen naar Rome leiden. Het lastige eraan is dat het moeite kost om nèt die aanpak te ontmoeten die je wel verder brengt. De aanpak die past bij de persoon, zijn geschiedenis, levensfase en natuurlijk de ziekte of de klachten. HeelBewust doorziet dat en blijkt telkens weer in staat om mensen de goede kant op te laten bewegen, met plezierig stemmende resultaten!

Met HeelBewuste groet,

Rob Greuter
HeelBewust

Phone:         +31 (0) 316 842 76
iPhone:        +31 (0) 642 994 326
Email:           info@www.heelbewust.com
Facebook:    http://www.facebook.com/HeelBewust
Twitter:         http://twitter.com/HeelBewust
Website:       https://www.heelbewust.com

HeelBewust is onderdeel van De Helende Wereld